Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Home8 Beveiliging Draadloos Alarmsysteem Reviews

Reviews - Home8 Beveiliging Draadloos Alarmsysteem
279 249,- (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 38 reviews:
97% van de reviewers raadt dit product aan.
9 10 38
'Prima'
10 10
Review door geplaatst op 16 maart 2019
  • Pluspunten
  •  Gebruikers naar gebruik in te delen
  •  Direct mee kunnen kijken met de camera
  •  Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Handig systeem met volop slimme opties.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8 basisset'
8 10
Review door geplaatst op 01 september 2018
  • Pluspunten
  •  Eenvoudige bediening
  •  Duidelijke camerabeelden
  •  Makkelijk uitbreiden
  • Minpunten
  •  Handleiding is onduidelijk
  •  Installatie duurt daardoor erg lang

De Home8 handleiding mag wel wat beter. Als het een keer werkt is het een uitstekend en makkelijk te bedien beveiligingssysteem.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Gebruiksvriendelijk systeem'
10 10
Review door geplaatst op 28 maart 2018
  • Pluspunten
  •  Toegang tot het systeem via internet waar je ook bent
  •  Super gebruiksvriendelijk
  •  Vraag gesteld via internet, snel antwoord.
  • Minpunten
  •  Geen buitensirene verkrijgbaar.

We hebben vele jaren een alarm gehad met een bemande centrale wat vaak niet werkte of erg traag. Besloten over te stappen en de keuze gemaakt voor Home8. Via onze mobiel is nu het volledige systeem inzichtelijk en kunnen we zelf bepalen wie er wanneer als back-up fungeert.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Ongekend uitgebreid.'
10 10
Review door geplaatst op 11 december 2017
  • Pluspunten
  •  Mogelijkheden op het gebied van automatisering.
  •  Alles in 1 app. Camera;s direct gelinkt aan sensoren.
  •  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
  • Minpunten
  •  De buitencamera heeft een behoorlijke kabeldoorvoer.

Een van de betere systemen op dit moment op de markt met ongekende mogelijkheden. Normaliter zijn er bij dit soort systemen veel beperkingen maar ik ben ze hier nog niet tegenkomen. De integraties via de app zoals Nest of PhilipHue lopen vloeiend. Handig is de voorbereide IFTTT integratie waarmee elke actie kan worden geautomatiseerd.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8 startpakket'
9 10
Review door geplaatst op 23 november 2017

Zeer positief. Alarm ging heel snel af; gevoeligheid van de camera wat lager gezet en daarna prima. Eenvoudig te gebruiken. Mooi systeem met goede app!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Betrouwbaar systeem'
10 10
Review door geplaatst op 05 oktober 2017
  • Pluspunten
  •  Het werkt gewoon goed. We kunnen nu met een gerust gevoel van huis.
  •  Snelle meldingen via de app
  •  Ontzettend veel mogelijkheden
  • Minpunten
  •  Tot nu toe niet

Vragen over het systeem werden snel en vriendelijk beantwoord. We hebben nog geen moment spijt van dit systeem in huis. Het is super gebruiksvriendelijk en meldingen komen keurig binnen via de app.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Very satisfied'
10 10
Review door geplaatst op 19 september 2017
  • Pluspunten
  •  Easy too install
  •  The usage of differen users
  • Minpunten
  •  The testing of the PIR is confusing during the cooldown period

Very complete system. I like the different usage of users for an alarm follow up.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top systeem'
10 10
Review door geplaatst op 15 september 2017
  • Pluspunten
  •  Extreem makkelijk te installeren.
  •  Verschillend niveaus van gebruikers
  •  Na de update ook koppelbaar met zwave. Maakt het wat mij betreft wel compleet
  • Minpunten
  •  De buitencamera heeft wel een tros kabels hangen. Goed wegwerken is we een pre.

Het eerste systeem wat ik meemaak wat zo compleet is. En wat het zelf niet kan is wel te koppelen met andere merken. Goed over nagedacht.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goede prijs voor een allround systeem'
9 10
Review door geplaatst op 11 september 2017
  • Pluspunten
  •  Fraai design
  •  Gemakkelijke installatieprocedure via de app
  •  Thuis modus
  • Minpunten
  •  Heb het aanpassen van het volume van de sirene nog niet kunnen vinden

Installatie snel en makkelijk, je moet er wel even de tijd voor nemen en rustig de stappen via de app volgen. Systeem doet wat het moet doen en kan zo veel meer. Echt een aanrader als je in deze prijsklasse een goed alarmsysteem zoekt.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Simpel'
9 10
Review door geplaatst op 28 augustus 2017
  • Pluspunten
  •  Simpel
  •  Snel
  •  Ziet er goed uit
  •  Redelijke prijs
  • Minpunten
  •  Alleen in wit leverbaar

Installatie is simpel en snel. Je hebt wel een stabiel internet nodig maar bij problemen is er adequate ondersteuning. Iets uitgebreidere documentatie zou fijn zijn.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Geweldig alarmsysteem!'
10 10
Review door geplaatst op 06 juni 2017
  • Pluspunten
  •  Beeldkwaliteit van de bijgeleverde camera is super.
  •  De optionele cloudopslag is een goede aanvulling.
  •  Reageert adequaat op beweging
  • Minpunten
  •  Geen

Ons huis is prima beveiligd door het alarmsysteem van Home8. Wat ik fijn vindt is het mee kunnen kijken via de camera's of er daadwerkelijk wat aan de hand is. Ik ben nog wat aan het stoeien met het koppelen met mijn nest en philip hue lampen maar het ziet er goed uit.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Fraai systeem'
10 10
Review door geplaatst op 15 mei 2017
  • Pluspunten
  •  handig in gebruik
  •  Werkt perfect doorheen heel de woning
  •  Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Dit systeem maakt je huis echt veiliger. De installatie etc is ontzettend makkelijk. Als je de handleiding volgt is het een kwestie van goed lezen en je hebt hem zo aan de praat.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Betrouwbaar systeem'
10 10
Review door geplaatst op 09 mei 2017
  • Pluspunten
  •  Winkel met demo mogelijkheden
  •  Geu00efntegreerde camera mogelijkheden
  •  Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  •  Heb zo nog niet

Fijn alarmsysteem met volop mogelijkheden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Supermooi systeem'
10 10
Review door geplaatst op 07 april 2017
  • Pluspunten
  •  Super handig om om de camera vanuit de app mee te kunnen kijken
  •  App is volledig in het nederlands en begrijpelijk opgezet
  • Minpunten
  • Geen minpunten

De installatie was zeer eenvoudig. Alles uitpakken - de sensoren uit het pakket zijn al op voorhand gelinkt met het systeem. Andere sensoren toevoegen is net zo eenvoudig. Via de app kun je alles instellen wat je maar wilt.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goed alarmsysteem'
10 10
Review door geplaatst op 27 maart 2017
  • Pluspunten
  •  beeldkwaliteit
  •  makkelijk monteerbaar
  •  eenvoudig in gebruik
  • Minpunten
  •  als wifi uitvalt is er geen back up

Makkelijk te installeren; super beeldkwaliteit, alles via wifi. eenvoudig in gebruik! Eenvoudig uit te breiden

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Kwaliteit en super eenvouidg te installeren'
9 10
Review door geplaatst op 21 februari 2017
  • Pluspunten
  •  Setup is vrij compleet
  •  Onopvallende camera
  •  Altijd mee kunnen kijken wanneer ik wil
  • Minpunten
  •  Nog niet kunnen ontdekken

Dit systeem nu enkele dagen in bezit en ben tot nu toe zeer content. Kwaliteit van het systeem is super. Aanrader!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een 9+'
9 10
Review door geplaatst op 13 februari 2017
  • Pluspunten
  •  Ziet er gelikt uit
  •  Bediening via smartphone
  •  Mogelijkheid om extra's toe te voegen
  • Minpunten
  •  Soms is de beschrijving summier

Niks moeilijk doen met poortinstellingen maar gewoon plug and play. Zelfs de camera werkt direct en kun je overal vandaan benaderen. Ik ben zeker te spreken over dit systeem.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Perfect alarmsysteem'
9 10
Review door geplaatst op 02 februari 2017
  • Pluspunten
  •  Betaalbaar
  •  Gebruiksvriendelijk
  •  Makkelijke app om systeem mee te beheren
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer gebruiksvriendelijk alarmsysteem wat makkelijk en betaalbaar uit te breiden is! Handige app voor smartphone. Ik was meer tijd kwijt met uitpakken van de startset dan met installeren... Alle onderdelen makkelijk dmv QR-code te koppelen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Heel degelijk systeem'
10 10
Review door geplaatst op 07 december 2016
  • Pluspunten
  •  Notificatie via de app
  •  Gelijk mee kunnen kijken via de camera
  •  Vlotte installatie
  •  Betaalbaar
  • Minpunten
  •  Sirene los niet in de hoofdunit

Goed betaalbaar alarmsysteem met doorschakeling naar je mobiel. De meegeleverde camera is echt een bonus ten opzichte van concurrerende alarmsystemen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8'
10 10
Review door geplaatst op 04 december 2016
  • Pluspunten
  •  camera en alarmsysteem in 1
  •  easy installatie
  • Minpunten
  • Geen minpunten

In de winkel ons laten adviseren en in plaats van een camerasysteem gekozen voor dit Home8 systeem met een extra buitencamera. Wat opvalt is de easy manier van installeren en de volledige bediening vanuit de app. Top product.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Allround en gemakkelijk bedienbaar'
10 10
Review door geplaatst op 01 december 2016
  • Pluspunten
  •  Gemakkelijk bedienbaar
  •  Super handige camera of gelijk mee te kijken
  •  Betrouwbaar
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Ik was al een tijdje op zoek naar een alarmsysteem waarmee je direct mee kan kijke als er alarm is. Het systeem is erg innovatief en bovendien gemakkelijk te plaatsen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Werken is kinderlijk eenvoudig'
10 10
Review door geplaatst op 09 november 2016
  • Pluspunten
  •  Gemakkelijk te installeren
  •  Geen valse alarmeldingen
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Egr fijn systeem. Snelle installatie via de app en volop mogelijkheden. Ook met betrekking tot uitbreidingen later.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8 alarm'
9 10
Review door geplaatst op 04 november 2016
  • Pluspunten
  •  De sirene geeft een duidelijke signaal
  •  Prachtig design
  •  Extreem eenvoudige setup
  •  Meekijken als er wat gebeurt.
  • Minpunten
  •  Prijs

In de winkel van epine een uitgebreide demo ontvangen van de alarmsysteem van Home8. Het totaalpakket sprak zo goed aan dat we het direct hebben meegenomen. Vooral het installatie gemak via de app, het verzorgde design en de vele instellingsmogelijkheden maken het een enorm prettig alarmsysteem. Wij kunnen dit alarmsysteem aan iedereen aanbevelen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Uitstekend systeem met enorm veel opties'
9 10
Review door geplaatst op 04 november 2016
  • Pluspunten
  •  Vlotte installatie
  •  Deskundige uitleg in de winkel
  •  Erg gemakkelijk te bedienen
  •  Meekijken als er wat gebeurt.
  • Minpunten
  •  Hub geen wifi maar bedraad aan de router.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een alarmsysteem die de camera's geintregreerd heeft en niet als losse aanvulling. Home8 heeft niet alleen binnencamera's direct werkend in de app maar zelfs een mooie buitencamera in het assortiment. Echt een goed doordacht systeem.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Slim systeem'
10 10
Review door geplaatst op 19 september 2016
  • Pluspunten
  •  Nederlands app + handleiding
  •  Erg gemakkelijk te installeren
  •  Betrouwbare alarminstallatie, klaar voor de toekomst
  • Minpunten
  •  Geen display op de shuttle zichtbaar. Alles loopt echt via de app.

Ik ben nog geen systeem tegen gekomen wat zo gemakkelijk te installeren is. De app is zeer overzichtelijk met grote knoppen. De accessoires werken direct out of the box zonder moeilijke instellingen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8 Ultra Secure'
10 10
Review door geplaatst op 01 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Afwerking is subliem
  •  Meegeleverde camera
  •  App
  • Minpunten
  •  Wat weinig accessoires standaard meegeleverd :-)

Dit is een makkelijk te installeren systeem met een hoog afwerkingsniveau. Alle onderdelen zijn stuk voor stuk via de app makkelijk te koppelen. Groot voordeel van dit set vindt ik de camera. Ik kan bij een melding direct meekijken wat er aan de hand is.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Simpele installatie, betrouwbaar systeem'
9 10
Review door geplaatst op 01 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Easy installatie
  •  Camera
  • Minpunten
  •  Heb ik nog niet

De installatie is peanuts met de bijbehorende app. Als je er een uurtje voor uit trekt kun je het draaiende hebben. Tot nu toe werkt het systeem prima en komt goed betrouwbaar over.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8'
9 10
Review door geplaatst op 01 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Gebruiksgemak
  •  Installatie
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Simpel maar zeer uitgebreid basis alarm met het voordeel dat dit eveneens als uitbreiding kan dienen voor een meer geavanceerd systeem. Heel simpele en vlug te installeren. Werkt perfect.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Home8'
9 10
Review door geplaatst op 01 mei 2016

Zeer goed product. Snel te installeren, ook voor iemand die niet technisch onderlegd is. Levering was ook top!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Alarmsysteem'
9 10
Review door geplaatst op 14 maart 2016
  • Pluspunten
  •  Handzaam en compact
  •  Installeren van de app
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Gemakkelijk aan te brengen en te installeren via de apps

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Tevreden'
8 10
Review door geplaatst op 16 december 2015
  • Pluspunten
  •  Makkelijk te installeren
  •  Mooi design
  • Minpunten
  •  Wel even opletten en goed de handleiding lezen

Bij het uitpakken van dit product was ik onder de indruk van het mooie design. Het voelt stevig en solide aan. Alle onderdelen zijn aanwezig met uitzondering van de webcam die er ook bij zou zitten. Een foutje bij het inpakken dat binnen drie dagen gecorrigeerd was. Installatie was inderdaad makkelijk, maar de quickguide en de handleiding verschillen van elkaar in de synchronisatie procedure. Als je de uitgebreide handleiding aanhoud komt het allemaal goed. Bij het delen van de webcam had ik een probleempje met de qr code. Ik dacht de code op de camera, maar het moet de code uit de app zijn. Verkeerd geïnterpreteerd vanuit de handleiding. Al met al dik tevreden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mooi apparaat '
8 10
Review door geplaatst op 29 november 2015
  • Pluspunten
  •  Gebruikers gemak
  •  Betaalbaar
  •  Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zat lang te dubben welk systeem te kopen. Maar na veel lezen dit systeem gekocht met sirene en een pir meldder. Instaleren is even goed de handleiding lezen. Maar daarna is het snel duidelijk en werkt het systeem zeer goed. Hij is makkelijk in gebruik en als ziet en voelt zeer goed aan. Ben er zeer tevreden over. Epine leverde snel en werd netjes gebeld dat het op het moment uit verkocht was. Maar toch snel in huis gekregen. Klasse!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Myfox Home Alarm'
10 10
Review door geplaatst op 02 september 2015
  • Pluspunten
  •  Installatiegemak
  •  Zeer veel instelmogelijkheden zoals tijdelijk de buren toegang geven.
  •  Prachtige camera toe te voegen.
  • Minpunten
  •  Nog niet gevonden

In de winkel van epine een uitgebreide demo ontvangen van de alarmsysteem van Home8. Het totaalpakket sprak zo goed aan dat we het direct hebben meegenomen. Vooral het installatie gemak via de app, het verzorgde design en de vele instellingsmogelijkheden maken het een enorm prettig alarmsysteem. Wij kunnen dit alarmsysteem aan iedereen aanbevelen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Prima DIY alarmsysteem'
9 10
Review door geplaatst op 24 augustus 2015
  • Pluspunten
  •  Zeer compleet alarmsysteem
  •  Automatische meldingen als de batterijen van de sensoren leeg zijn.
  •  Zeer eenvoudig in gebruik
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer compleet alarmsysteem die echt plug en play is.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super systeem'
10 10
Review door geplaatst op 11 augustus 2015
  • Pluspunten
  •  Extreem eenvoudige setup
  •  Prachtig design
  •  De sirene geeft een duidelijke signaal
  • Minpunten
  •  Prijs

In de winkel van Epine hebben we een demonstratie gekregen van dit alarmsysteem en uiteindelijk ook voor gekozen met direct de camera als extra optie. Wat enorm positief is, is de eenvoudige setup via de app. De stappen staan me tplaatjes aangeduid, dus kun je gewoon niet misgaan. Ik kan systeem zeker van harte aanbevelen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zonder meer degelijke kwaliteit'
10 10
Review door geplaatst op 30 juli 2015
  • Pluspunten
  •  Perfect helpdesk
  •  Integratie camera in de app
  •  Stijlvol design
  •  Het volume van de sirene is echt dik in orde :-)
  •  Volledig Nederlandse app
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Het installeren via de app verloopt soepel. Je volgt gewoon bij elk onderdeel de stappen die worden aangeven met plaatjes en je kan niet fout gaan. Mocht het toch niet lukken heb je via de app direct een helpdesk ter beschikking voor vragen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top alarmsysteem voor een goed prijs'
10 10
Review door geplaatst op 13 juli 2015
  • Pluspunten
  •  Enorm makkelijk te installeren
  •  Mooi design. Kleine sensoren.
  •  Goede duidelijke nederlandse app
  •  Eigen compatibiliteit met camera
  • Minpunten
  •  App biedt veel mogelijkheden die niet altijd beschreven in de handleiding zijn.
  •  Zorg dat je de intellitag gelijk goed plakt want vast is vast.

Binnen een half uurtje draaiende en werkend als een tierelier. Het hele design doet een beetje aan apple denken, strak afgewerkt met aandacht voor detail. Groot voordeel vind tik dat je gelijk een camera aan kunt schaffen die bij het set past. Zo heb je alles in 1.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Prima systeem'
9 10
Review door geplaatst op 20 mei 2015
  • Pluspunten
  •  Makkelijke installatie
  •  Goed in te stellen
  •  Hard alarm
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Het alarm hangt pas een week, maar het is een fijn systeem en is makkelijk te installeren. Geeft een goed luid alarm en de instellingen zijn goed te vinden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice open
    van 08:30 tot 17:00 uur
  • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: