Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Vegas DCS-5031W Draadloos Camerasysteem 500GB Reviews

Reviews - Vegas DCS-5031W Draadloos Camerasysteem 500GB
329,- (incl. BTW)
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 8 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
9 10 8
'Uitstekend product'
9 10
Review door geplaatst op 21 februari 2018
  • Pluspunten
  •  makkelijk om te installeren
  •  makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Harde schijf zat niet in de verpakking maar na een telefoontje was het probleem opgelost

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Werkt goed'
10 10
Review door geplaatst op 24 oktober 2017
  • Pluspunten
  •  Degelijke kwaliteit
  •  Alle installatie materialen meegeleverd
  • Minpunten
  •  Geen software, alleen app

Waar je ook bent kun je meekijken. Thuis is het scherm handig voor als er iemand voor deur staat s'avonds laat.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Slim concept, goed uitgevoerd'
10 10
Review door geplaatst op 27 februari 2017
  • Pluspunten
  •  Snelle installatie
  •  Goede beeld in de nacht
  •  Prima bereik
  • Minpunten
  •  Ietwat vertraging, maar aanvaardbaar

De videobewaking geeft een veilig gevoel. Je krijgt direct waarschuwingen via de handige app en je kunt meteen kijken wat er aan de hand is.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Kwaliteit'
10 10
Review door geplaatst op 23 februari 2017
  • Pluspunten
  •  Voor onze situatie ideaal
  •  Meekijken met app
  •  Kan ook zonder aangesloten te zijn op internet draaien
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Kabels trekken was geen optie en daarom gekozen voor het vegas systeem van epine. Werkt perfect!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Kan en klaar beveiliging'
9 10
Review door geplaatst op 14 september 2016
  • Pluspunten
  •  Mooie geu00efntegreerde oplossing
  •  Mooi beeld (ook met nachtzicht)
  •  Instelbare gevoeligheid van de detectie
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Een kant en klare oplossing met doordachte features zoals touchscreen en automatisch pairen. als je draadloos wilt installeren en afstand moet overbruggen is dit systeem een echte aanrader.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Verzorgd systeem'
10 10
Review door geplaatst op 01 september 2016
  • Pluspunten
  •  Goed nachtzicht
  •  Stabiele werking
  •  Uitgebreide instellingen
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Dit systeem komt prima verzorgd over. Aansluiten is een makkie en de instellingen loopt je zo door. Ik kan het aanraden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Degelijk set'
10 10
Review door geplaatst op 22 juni 2014
  • Pluspunten
  •  Het pairen werkt erg vlot
  • Minpunten
  • Geen minpunten

De set is verrassend gemakkelijk aan te sluiten. Even pairen en de camera is ingesteld

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Helemaal top!'
9 10
Review door geplaatst op 26 mei 2014
  • Pluspunten
  •  Eenvoudig aan te sluiten.
  •  Excellente service
  •  Prima beeld op telefoon, en DVR
  • Minpunten
  •  summiere gebruksaanwijzng

We hebben het camerasysteempje nu een paar maanden in gebruik en nu kunnen we zeggen dat het helemaal top is. Na wat aanloopmoeilijkheden, deels door onwetendheid van onze kant deels door een kleine onvolkomenheid in het systeem, werkt het nu feilloos. Het werkt zo goed dat we er een tweede camera bij aangesloten hebben. Het werkt zo goed omdat de medewerking van Epine haast boven natuurlijk is. Nooit van een bedrijf zo veel steun gehad na aanschaf van een product. Eindeloos geduld bij het beantwoorden van (meest domme) vragen, excellente service! Enig minpintje is de summiere gebruiksaanwijzing maar ook dat probleem werd perfect opgelost. Epine mag dan misschien niet de goedkoopste zijn, de service maakt het méér dan waard!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
  • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: