Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem Reviews

Reviews - Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem
529 370,- (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 26 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
9 10 26
'Mombarg'
10 10
Review door geplaatst op 20 november 2020

Prima eenvoudig te installeren

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'uitstekend systeem'
10 10
Review door geplaatst op 15 november 2020
  • Pluspunten
  •  plug en play
  •  prima beeld
  •  werkt ook goed op je telefoon
  •  prijs kwaliteit
  •  bedraad
  • Minpunten
  •  geen beeldscherm (maar dit was bekent)

makkelijke installeren en gebruiks vriendelijk

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink Camerasysteem RLK8-410B4 PoE 5MP'
8 10
Review door geplaatst op 15 november 2020
  • Pluspunten
  •  Zeer scherpe beelden
  •  Werkt meteen op de TV of Smartphone
  •  Kabellengte van 15 m is prima
  •  De app werkt ook meteen.
  •  Geen geprul, stekker erin en klaar.
  • Minpunten
  •  Connectors passen niet in de beschermhuls
  •  Geen Ned. beschrijving.

Prima set. Werkt meteen en zeer scherpe beelden. De connectors kunnen echter niet door de doosjes om het waterdicht af te sluiten. De connectors zijn net te groot. Je moet er dus een klein beetje afsnijden met eenm mes. Verder is er geen Nederlandse handleiding om de NVR in te stellen. Al met al een prima systeem.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zooooo handig'
10 10
Review door geplaatst op 13 november 2020
  • Pluspunten
  •  installatie
  •  kwaliteit
  •  prijs
  •  alles
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Installatie echt op 1 2 3 poepsimpel. Heel goed beeld! Wij gebruiken het om de paarden in de gaten te houden en je ziet ze er zelfs op ademen, zo scherm is het beeld. Kijkhoek is perfect. Zijn heel veel functies in de app, maar ik gebruik die allemaal niet. Was in het begin afschrikken, maar het wijst echt zichzelf uit. Even ergens iets gehad waar ik niet aan uit kon en contact genomen met Reolink zelf, super snel en behulpzaam antwoord. Het is een cliché maar: had ik ze maar al sneller gekocht

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem'
8 10
Review door geplaatst op 12 november 2020
  • Pluspunten
  •  Stevig robuust
  •  Lengte kabels
  •  Beeldkwaliteit
  •  Alles werkt
  •  Feedback Epine
  • Minpunten
  •  Geen

Keurig na enige vertraging post afgeleverd. Verpakking mooi inhoud nog beter. Makkelijk te installeren. Geen nadelen ontdekt nog. Oké je bent even bezig om de snoeren mooi weg te werken.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goed camerasysteem'
8 10
Review door geplaatst op 01 november 2020
  • Pluspunten
  •  Complete set
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Goed en eenvoudig installeerbaar camerasysteem. Door de 5MP camera's een mooi en scherp beeld. Reolink client app is redelijk lastig, maar als je eenmaal weet hoe het werkt en alles ingesteld hebt, is het prima. Camera's zien en voelen robuust aan. Het enigste nadeel vind ik dat de motion detectie vrij gevoelig is. Deze kan wel ingesteld worden. Verder een prima product

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top set'
10 10
Review door geplaatst op 10 oktober 2020
  • Pluspunten
  •  Prijs
  •  Complete set
  •  Meegeleverde HDD
  • Minpunten
  •  niks kunnen vinden

Na lang zoeken naar een betaalbare en goede nvr set kwam ik uit bij Epine. Heel YouTube afgekeken over deze set en tot de conclusie gekomen dat dit een goede set voor mijn situatie is. Besteld op donderdagmiddag 16:50 uur en de volgende dag in huis. Nu na een paar dagen de set in gebruik hebben kan ik alleen maar zeggen..wow. De beeldkwaliteit is echt perfect en het gebruiksgemak is echt kinderspel. De POE set is kwestie van inpluggen nvr aanzetten en gaan. De NVR is echt gewoon bizar uitgebreid, misschien iets te uitgebreid. Maar dat zal ook wel even wennen zijn voordat ik hem echt maximaal door heb. Camera's voelen allemaal solide aan is geen goedkope chinese rommel. De NVR met de meegeleverde 2TB HDD is voor nu voldoende.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP'
8 10
Review door geplaatst op 09 oktober 2020
  • Pluspunten
  •  Snelle makkelijke installatie
  •  Ziet er degelijk uit
  •  Goede beeld kwaliteit dag en nacht
  •  Alle aansluit materiaal zit er bij
  • Minpunten
  •  Bedrading op de camera's

Ik heb het product nu paar dagen in gebruik en het voldoet aan mijn verwachtingen. Was makkelijk te installeren. Ik vond het alleen jammer dat er 2 stekkers en een reset knop op de bedrading van de camera's zitten zodat je deze niet makkelijk naar binnen kunt brengen en dus buiten een doos moet plaatsen. Verder zijn de instellingen makkelijk te doen via de app of browser maar ook als je hem aansluit op de tv. De camera's zien er strak en degelijk uit. De bedrading wat er bij zit voor de camera's is voldoende lengte ik heb ze zelfs moeten inkorten, had het wel leuk gevonden als er losse rj45 stekkers bij zaten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goede kwaliteit en service'
8 10
Review door geplaatst op 13 augustus 2020

Snel geplaats en goed beholpen door de medewerkers. Top !

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mooi product, uitstekende service'
8 10
Review door geplaatst op 08 juli 2020
  • Pluspunten
  •  erg degelijke camera's (metalen behuizing)
  •  super scherp beeld
  •  snelle installatie
  •  heel erg compleet pakker incluis stickers, sjabloon om te boren, waterdichte onderdelen, inbus-sleutel
  •  er is heel veel in te stellen per camera
  • Minpunten
  •  het aan/uit zetten van opnameblokken gaan per heel uur. Wat meer kunnen verfijnen zou wenselijk zijn.

De afdeling verkoop heeft mij op een heel heldere manier voorzien van een advies. Apparatuur werd supersnel aan mij verzonden! Het inregelen van de apparatuur gaat lekkerder via een pc met de software van de producent; anders ben je veroordeeld tot de meegeleverde muis. Al met al ben ik zeer tevreden!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'geen nederlandse beschrijving'
7 10
Review door geplaatst op 14 juni 2020

geen ervaring ben nog met een camera bezig om het beter te leren kennen. moet de kabels nog trekken maar door werk nog geen tijd gehad om het te plaatsen op vaste punten.En ik ben geen schrijver en een lezer in andere talen,daarom heb ik gezocht op het internet naar nederlandse beschrijving of video met ondertiteling.En dat heb ik niet kunnen vinden.dat vind ik jammer.maar verder ben ik best tevreden

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Systeem doet wat het moet doen'
9 10
Review door geplaatst op 06 juni 2020
  • Pluspunten
  •  Goeie kwaliteit
  •  Uitgebreide functionaliteit
  •  Goeie prijs
  •  Plyg and play
  • Minpunten
  •  Installeren en wegwerken draden kost veel energie
  •  Uitzoeken wat systeem allemaal kan kost tijd

Systeem werkt perfect en snel en kent uitgebreide functionaliteit

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super beeld. Met goed nachtzicht'
10 10
Review door geplaatst op 10 mei 2020
  • Pluspunten
  •  Installatie
  •  Poe
  •  Nachtzicht
  •  microfoon
  •  Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  •  Lengte kabels

Camera's gekocht om rondom mijn woning alles te kunnen bewaken. Zicht overdag is super. Nachtzicht is goed. Opslagruimte van de harde schijf zou iets groter mogen zijn. Ik film 24/7 op de hoogste kwaliteit inclusief audio en kom dan op ongeveer 1.5 week aan beeldmateriaal met de 4 camera's. Dit is voor mijn opstelling meer als voldoende. De lengte van de netwerkkabels had iets langer mogen zijn. Maar met een koppelstuk ertussen is die zo uit te breiden. Installatie was zeer eenvoudig. Stekkers erin. App op telefoon had de camera's direct gevonden. Zeer handig zijn ook de stickers met de boorgaten voor de camera's. Al met al een zeer goede set voor een prima prijs. Ik ga deze set uitbreiden met een binnencamera om de huisdieren in de gaten te kunnen houden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'reolink rlk8'
9 10
Review door geplaatst op 25 november 2019
  • Pluspunten
  •  opnames terug kijken
  •  mooi en compact systeem
  • Minpunten
  •  tegenover de ptz heeft hij een iets lagere beeld resolutie

mooi systeem en makkelijk aan te sluiten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Topkwaliteit'
10 10
Review door geplaatst op 21 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Prachtbeeld
  •  stabiel
  •  app
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Geen geld voor deze kwaliteit

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink camerasysteem'
8 10
Review door geplaatst op 16 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Snelle installatie
  •  recorder met HDD
  •  Stevige camera's
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Prima uitgeruste set. Recorder en 4 camera's klaar voor gebruik. plug-and-play lijkt dus nog wel te bestaan. De beeldkwaliteit is ruim voldoende om een groot gebied in beeld te brengen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een aanrader '
8 10
Review door geplaatst op 10 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Een NVR met een ingebouwde POE switch
  •  Een NVR met ingebouwde 2Tb HD en muis
  •  Het aansluitgemak.
  •  Het connecten met je PC / smartfeun
  •  De beeld kwaliteit van de camera's
  • Minpunten
  •  De puist met kabels terwijl een UTP aansluiting voldoende zou zijn.

Prima set, De set mee gehad van familie om te configureren en was zeer onder de indruk van het installatie gemak van deze set. Na de NVR op een HDMI monitor aangesloten te hebben en de muis en camera's in test opstelling had aangesloten de spanning er op gezet ! En vrijwel direct na inloggen en paswoord ingevoerd te hebben al beeld op de monitor. Hierna de app op de smartfeun gezet wifi uitegezet en de QR code gescand op de NVR en na het WW en paswoord ingevuld te hebben ook via de smartfeun alle 4 de camera's hun beeld. Hierna nog de windows software gedownload bij reolink en geinstalleerd op de PC en ook hier vrijwel meteen de beelden waar de camera's op gericht stonden. Na wat lezen in de ook gedownloade manual bij reolink las ik dat de beelden ook via de webbrowser bekeken konden worden en met uitleg hoe dit te doen. Afijn 2 minuten later zat ik de beelden te bekijken via de webbrowser. Hierna de QR code gefotografeerd met de smartfeun en met inlogcode's naar familie gestuurd waar de set komt te hangen. Zij hebben de QR code gescand en inlog gegevens ingevoerd op hun smartfeun en met 10min kreeg ik een app dat ze prima beeld hadden uit de camera's die in testopstelling bij mij lagen. Hierna wat met de verdere instellingen aan spelen geweest en alles spreekt redelijk voor zichzelf. De boel na een kleine week weer ingepakt en nu is het eerst de UTP kabels nog leggen en afmonteren en dan word het de boel aansluiten ! Enige nadeel wat ik kan vinden is dat er een bos kabel aan de camera hangt Resetknop / UTP connector en power connector. Die laatste kan ik niet helemaal begrijpen met POE En de buitenmuren zijn van die dikte dat de kabels net te kort zijn om door de muur heen te komen. Dus nu bij de chinese Ali E een setje onderbakken besteld waar we de camera weer op kunnen monteren en de kabels in kwijt kunnen. Zodat we met een 16mm gat door de muur heen voldoende ruimte hebben om de UTP kabel van de NVR af in de onderbak kunnen connecten. En wat ik jammer vind is dat de korting van 10% uitgebreid staat op facebook maar dat ik die kortingscode verder niet terug vind op de website. Bij toeval kwam ik hier achter, en gaf het door aan familie maar helaas hadden die al besteld zonder de kortingscode....

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'super systeem'
10 10
Review door geplaatst op 29 maart 2019

heb er ook een draaibare camera bij gedaan en het is inderdaad erg simpel aan te sluiten

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Camera'
8 10
Review door geplaatst op 20 maart 2019
  • Pluspunten
  •  Mooi beeld overdag
  •  Redelijke prijs
  •  Plug and play
  • Minpunten
  • Geen minpunten

In totaal beeld een goed systeem. Iedereen kan het aansluiten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP '
10 10
Review door geplaatst op 04 februari 2019

zeer positief,had ik veel eerder moeten aanschaffen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Aankoop RLK8-410B'
10 10
Review door geplaatst op 23 januari 2019

Snelle levering, gemakkelijk te plaatsen goede kwaliteit!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer goed camerasysteem voor het geld'
10 10
Review door geplaatst op 21 januari 2019
  • Pluspunten
  •  Handige ( nederlandse ) app
  •  Mogelijkheid tot meeluisteren en geluid opnemen
  •  Perfecte nighvision
  • Minpunten
  •  Geen app voor Windows Phone

We hebben dit systeem aangeschaft voor meerdere toepassing en we zijn onder de indruk van de kwaliteit. De opnamen worden betrouwbaar geregistreerd en zowel de software als app blinken uit in bedieningsgemak. De beeldkwaliteit overtreft de verwachtingen zowel dag als nacht..

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'mario'
8 10
Review door geplaatst op 03 december 2018
  • Pluspunten
  •  contrast
  •  zuiverheid
  •  prijs
  •  aansluiting
  •  nog camera kunnen bij plaatsen
  • Minpunten
  •  traagheid

zeer duidelijk beeld ,goed voor gezichtsherkenning overdag,zeer breed beeld

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLK8 410 camera'
8 10
Review door geplaatst op 14 oktober 2018

De camera set komt in een degelijke verpakking. Het is echt plug and play. super scherp beeld met geluid, ook in het donker. Geen moeilijke instellingen, alleen tijd instellen en een wachtwoord aanmaken. Via smartphone app Reolink de QR scannen op de nvr en je kunt de beelden zien. Zeer tevreden met dit product.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Ultra HD met geluid!'
9 10
Review door geplaatst op 12 augustus 2018
  • Pluspunten
  •  Ultra HD 4Mp
  •  Geluid
  •  Compacte camerau2019s
  •  Uit te breiden to 8 cams
  •  Prijs
  • Minpunten
  •  Geen nederlands menu
  •  Onnodige voedingskabel op camera, beter enkel POE plug in camera! Ivm boorgaten

Zeer mooie set met haarscherp beeld overdag en in het donker! Met de zoomfunctie kan je nog heel goed kleine letters lezen! Bijvoorbeeld nummerborden ed!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Aanrader'
10 10
Review door geplaatst op 22 april 2018
  • Pluspunten
  •  Super beeldkwaliteit
  •  Eenvoudige installatie
  •  Uit te breiden met meer camera's
  • Minpunten
  •  Helemaal niets

Dit systeem draait inmiddels een paar maanden naar volle tevredenheid. De installatie is zeer eenvoudig en toch biedt het systeem veel mogelijkheden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: