Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem Reviews

Reviews - Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP Camerasysteem
579,- (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 12 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
9 10 12
'Topkwaliteit'
10 10
Review door geplaatst op 21 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Prachtbeeld
  •  stabiel
  •  app
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Geen geld voor deze kwaliteit

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink camerasysteem'
8 10
Review door geplaatst op 16 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Snelle installatie
  •  recorder met HDD
  •  Stevige camera's
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Prima uitgeruste set. Recorder en 4 camera's klaar voor gebruik. plug-and-play lijkt dus nog wel te bestaan. De beeldkwaliteit is ruim voldoende om een groot gebied in beeld te brengen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een aanrader '
8 10
Review door geplaatst op 10 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Een NVR met een ingebouwde POE switch
  •  Een NVR met ingebouwde 2Tb HD en muis
  •  Het aansluitgemak.
  •  Het connecten met je PC / smartfeun
  •  De beeld kwaliteit van de camera's
  • Minpunten
  •  De puist met kabels terwijl een UTP aansluiting voldoende zou zijn.

Prima set, De set mee gehad van familie om te configureren en was zeer onder de indruk van het installatie gemak van deze set. Na de NVR op een HDMI monitor aangesloten te hebben en de muis en camera's in test opstelling had aangesloten de spanning er op gezet ! En vrijwel direct na inloggen en paswoord ingevoerd te hebben al beeld op de monitor. Hierna de app op de smartfeun gezet wifi uitegezet en de QR code gescand op de NVR en na het WW en paswoord ingevuld te hebben ook via de smartfeun alle 4 de camera's hun beeld. Hierna nog de windows software gedownload bij reolink en geinstalleerd op de PC en ook hier vrijwel meteen de beelden waar de camera's op gericht stonden. Na wat lezen in de ook gedownloade manual bij reolink las ik dat de beelden ook via de webbrowser bekeken konden worden en met uitleg hoe dit te doen. Afijn 2 minuten later zat ik de beelden te bekijken via de webbrowser. Hierna de QR code gefotografeerd met de smartfeun en met inlogcode's naar familie gestuurd waar de set komt te hangen. Zij hebben de QR code gescand en inlog gegevens ingevoerd op hun smartfeun en met 10min kreeg ik een app dat ze prima beeld hadden uit de camera's die in testopstelling bij mij lagen. Hierna wat met de verdere instellingen aan spelen geweest en alles spreekt redelijk voor zichzelf. De boel na een kleine week weer ingepakt en nu is het eerst de UTP kabels nog leggen en afmonteren en dan word het de boel aansluiten ! Enige nadeel wat ik kan vinden is dat er een bos kabel aan de camera hangt Resetknop / UTP connector en power connector. Die laatste kan ik niet helemaal begrijpen met POE En de buitenmuren zijn van die dikte dat de kabels net te kort zijn om door de muur heen te komen. Dus nu bij de chinese Ali E een setje onderbakken besteld waar we de camera weer op kunnen monteren en de kabels in kwijt kunnen. Zodat we met een 16mm gat door de muur heen voldoende ruimte hebben om de UTP kabel van de NVR af in de onderbak kunnen connecten. En wat ik jammer vind is dat de korting van 10% uitgebreid staat op facebook maar dat ik die kortingscode verder niet terug vind op de website. Bij toeval kwam ik hier achter, en gaf het door aan familie maar helaas hadden die al besteld zonder de kortingscode....

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'super systeem'
10 10
Review door geplaatst op 29 maart 2019

heb er ook een draaibare camera bij gedaan en het is inderdaad erg simpel aan te sluiten

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Camera'
8 10
Review door geplaatst op 20 maart 2019
  • Pluspunten
  •  Mooi beeld overdag
  •  Redelijke prijs
  •  Plug and play
  • Minpunten
  • Geen minpunten

In totaal beeld een goed systeem. Iedereen kan het aansluiten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP '
10 10
Review door geplaatst op 04 februari 2019

zeer positief,had ik veel eerder moeten aanschaffen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Aankoop RLK8-410B'
10 10
Review door geplaatst op 23 januari 2019

Snelle levering, gemakkelijk te plaatsen goede kwaliteit!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer goed camerasysteem voor het geld'
10 10
Review door geplaatst op 21 januari 2019
  • Pluspunten
  •  Handige ( nederlandse ) app
  •  Mogelijkheid tot meeluisteren en geluid opnemen
  •  Perfecte nighvision
  • Minpunten
  •  Geen app voor Windows Phone

We hebben dit systeem aangeschaft voor meerdere toepassing en we zijn onder de indruk van de kwaliteit. De opnamen worden betrouwbaar geregistreerd en zowel de software als app blinken uit in bedieningsgemak. De beeldkwaliteit overtreft de verwachtingen zowel dag als nacht..

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'mario'
8 10
Review door geplaatst op 03 december 2018
  • Pluspunten
  •  contrast
  •  zuiverheid
  •  prijs
  •  aansluiting
  •  nog camera kunnen bij plaatsen
  • Minpunten
  •  traagheid

zeer duidelijk beeld ,goed voor gezichtsherkenning overdag,zeer breed beeld

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLK8 410 camera'
8 10
Review door geplaatst op 14 oktober 2018

De camera set komt in een degelijke verpakking. Het is echt plug and play. super scherp beeld met geluid, ook in het donker. Geen moeilijke instellingen, alleen tijd instellen en een wachtwoord aanmaken. Via smartphone app Reolink de QR scannen op de nvr en je kunt de beelden zien. Zeer tevreden met dit product.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Ultra HD met geluid!'
9 10
Review door geplaatst op 12 augustus 2018
  • Pluspunten
  •  Ultra HD 4Mp
  •  Geluid
  •  Compacte camerau2019s
  •  Uit te breiden to 8 cams
  •  Prijs
  • Minpunten
  •  Geen nederlands menu
  •  Onnodige voedingskabel op camera, beter enkel POE plug in camera! Ivm boorgaten

Zeer mooie set met haarscherp beeld overdag en in het donker! Met de zoomfunctie kan je nog heel goed kleine letters lezen! Bijvoorbeeld nummerborden ed!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Aanrader'
10 10
Review door geplaatst op 22 april 2018
  • Pluspunten
  •  Super beeldkwaliteit
  •  Eenvoudige installatie
  •  Uit te breiden met meer camera's
  • Minpunten
  •  Helemaal niets

Dit systeem draait inmiddels een paar maanden naar volle tevredenheid. De installatie is zeer eenvoudig en toch biedt het systeem veel mogelijkheden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice open
    van 09:30 tot 16:30 uur
  • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: