Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Zmodo ZS-1NL4-B HD sPoE Camerasysteem Zwart Reviews

Reviews - Zmodo ZS-1NL4-B HD sPoE Camerasysteem Zwart
379,- (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 35 reviews:
94% van de reviewers raadt dit product aan.
8 10 35
'Zmodo werkt goed'
8 10
Review door geplaatst op 07 april 2019
  • Pluspunten
  •  Goed beeld
  •  Ruim voldoende bekabeling voor camerau2019s
  •  Groote capaciteit Harddisk
  •  Goede helpdesk Epine
  •  Goede helpdesk Zmodo
  • Minpunten
  •  Geen beeldscherm en mouse
  •  Korte kabel naar router
  •  Harddisk geen SSD
  •  Geen keuze voor 2 indeling van beeld

Wordt compleet geleverd met 4 camera’s, NVR (netwerk video recorder) met 1 TB harddisc, ruim voldoende netwerkkabels. Vraagt enig ervaring en gereedschap voor de bevestiging van de camera’s aan de gevels aangezien de cameracabel door de buiten en de binnenmuren moet gevoerd worden. Aansluiting op de WiFi router is zeer eenvoudig maar de bijgeleverde UTP kabel is eigenlijk zeer kort wat betekent dat men de NVR direct in de buurt van de router moet plaatsen. Dat is niet handig en er wordt niet op de site hiervoor gewaarschuwd. Toevallig had ik thuis een paar lange kabels. Er wordt geen scherm meegeleverd. Die heb je wel nodig op de beelden van de camera’s te kunnen beoordelen voordat die definitief worden bevestigd. Ik heb een computer flatscreen over en die is permanent aangesloten op de NVR. Kortom, de levering zou zeer compleet zijn indien men ervoor zorgt dat een lange UTP kabel voor aansluiting op de router, een USB mouse en een kleine scherm meelevert. Epine helpdesk is prima maar € 0,90 per minuut voor telefonisch help is eigenlijk te veel. Dat gezegd, men reageert telefonisch snell als je een e-mail stuurt met een vraag. hebben. De helpdesk van Zmodo in de USA reageert wel na een paar dagen indien je de vragen stelt in het Engels. Prima. Al met al ben ik tevreden over het product.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zmodo ZS-1NL4-B HD sPoE Camerasysteem Zwart'
7 10
Review door geplaatst op 11 augustus 2018

makkelijk te instaleren en snel antwoord op vragen inzake installatie

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zmodo ZS-1NL4-b HD sPoE'
8 10
Review door geplaatst op 13 juli 2018

Goed

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goed product. Zeker voor de prijs!'
10 10
Review door geplaatst op 28 maart 2018
  • Pluspunten
  •  Compleet geleverd
  •  Plug & play
  •  Afspelen/terugzoeken werkt goed
  • Minpunten
  •  Kijkhoek had iets meer graden gemogen wat mij betreft.

Overzichtelijke app met voldoende beeldkwaliteit.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Aanrader'
10 10
Review door geplaatst op 21 februari 2018
  • Pluspunten
  •  Goed beeld
  •  Mooie app
  •  Compleet
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Voor thuisgebruik een echte aanrader. Super makkelijk te installeren. Ook de app is mooi compleet.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Perfect systeem'
10 10
Review door geplaatst op 03 december 2017

Geweldig systeem, super eenvoudig te installeren! De camera's kunnen alleen niet direct achter glas worden gezet, omdat dan de infrarood puntje terugkaatsen in de camera's. Een aanrader overall. Jasper - fotobelevenis.nl

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer tevreden ! '
10 10
Review door geplaatst op 26 november 2017

Goede en snelle levering !

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Nico'
9 10
Review door geplaatst op 11 november 2017
  • Pluspunten
  •  simpele installatie
  •  goed uiterlijk
  •  harde schijf
  • Minpunten
  •  minimale beschrijving
  •  Geen Ned. gebruiksaanwijzing

Scherpbeeld, makkelijk te installeren, mooie camera's

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Compleet'
9 10
Review door geplaatst op 09 oktober 2017

Een eenvoudig te installeren set waarmee je snel je woning kunt beveiligen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een aanrader voor iedereen.'
8 10
Review door geplaatst op 28 augustus 2017
  • Pluspunten
  •  Snel
  •  Goed
  •  Deskundig
  •  Goed bereikbaar
  •  Koop er iets, en ervaar het zelf!!!!
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Wij zijn zeer content met Epine. Goede producten en een vlotte service. En mocht er iets zijn m.b.t. garantie, wordt het heel vlot opgelost. Super bedrijf waar we graag mee samenwerken.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'martin tienkamp'
8 10
Review door geplaatst op 28 augustus 2017
  • Pluspunten
  •  scherp beeld
  •  eenvoudige en snelle installatie
  •  lekker compacte en stille recorder
  •  camera's niet te groot.
  • Minpunten
  •  software voor maken van filmfragmenten op aparte USB stick was even uitzoeken.

Niet voor niks nu al 3 sets gekocht en op diverse plekken in gebruikt. Simpel, goed beeld en dankzij de bedrade verbinding storingsvrij.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mooie prijs/kwaliteit verhouding'
8 10
Review door geplaatst op 28 augustus 2017
  • Pluspunten
  •  compact
  •  plug en play
  •  genoeg bekabeling
  •  Bekabeld
  •  Voldoende opslagcapaciteit
  • Minpunten
  •  mindere resolutie

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed in orde. Snel geleverd en snel operationeel. Bekabeld dus geen storingen mbt draadloos en geen aparte stekkerdoos nodig per camera of om de haverklap batterijen vervangen. Verder is het redelijk plug en play dus niet heel spannend. Zoek een beeldscherm erbij je kunt de beelden live of terug bekijken. Ook mogelijk met tablet of telefoon maar daarvoor is het wat meer puzzelen welk programma je nodig bent en hoe terug te kijken in de opgeslagen data. Verder was er een voetje afgebroken maar via de klantenservice is dit snel en adequaat opgepakt, dus ook dat zit goed als je hier een product koopt.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Makkelijk en redelijke kwaliteit '
7 10
Review door geplaatst op 29 mei 2017
  • Pluspunten
  •  Installatiegemak
  •  Kabellengte
  • Minpunten
  •  Beeldkwaliteit

Dit systeem is echt plug and play. Dummyproof bijna. Het enige wat ik net iets beter verwacht had is de beeldkwaliteit. Deze is niet slecht maar ook weer niet wauw.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'knap product'
7 10
Review door geplaatst op 29 april 2017
  • Pluspunten
  •  compacte camera's
  •  goeie lens (breedhoek)
  • Minpunten
  • Geen minpunten

vlotte installatie (momenteel enkel nog lokaal in gebruik) - de rest moet nog volgen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'camera set'
9 10
Review door geplaatst op 16 maart 2017

Werd vriendelijk te woord gestaan bij het telefonisch opvragen van product informatie. Na de bestelling werd het product razendsnel geleverd. Eenvoudige montage en gemakkelijke inbedrijfstelling. Beeldkwaliteit overdag is uitstekend en s'nachts is goed. Maar voor deze prijs ben ik meer dan tevreden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Prima systeem'
10 10
Review door geplaatst op 08 maart 2017
  • Pluspunten
  •  Beeld is perfect
  •  Zeer eenvoudig te installeren
  •  Prima service
  •  Prijs kwaliteit verhouding is oku00e9
  •  De app is erg eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  •  Er is er maar 1 minpunt geen NL handleiding

Bij Epine-camerashop hebben ze een prima service via de chat per mail of per telefoon je wordt zeer snel en vakkundig geholpen, Had zelf een netwerkkabeltje stuk getrokken tijdens het wegwerken na contact met Epine werd er gelijk een nieuwe naar me gestuurd WAT EEN SERVICE

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Meneer'
0 10
Review door geplaatst op 14 februari 2017

Ik neem de camera's mee naar Curacao en heb dus nog geen praktische ervaring.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Dennis'
10 10
Review door geplaatst op 25 januari 2017
  • Pluspunten
  •  Goede beeldkwaliteit
  •  Makkelijk via app te bereiken.
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer fijn systeem

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Compleet'
9 10
Review door geplaatst op 16 november 2016
  • Pluspunten
  •  Stevige camera's en voetjes
  •  Camera's zijn helemaal te draaien
  •  Scherp beeld
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Een compleet systeem die je makkelijk aansluit met 1 kabel per camera. Veel plezier van.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'zmodo zm 717 1tb ip'
9 10
Review door geplaatst op 06 november 2016
  • Pluspunten
  •  zeer snel geinstalleerd
  •  goede beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen minpunten

zeer goed systeem,eenvoudig

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'uitstekende service'
8 10
Review door geplaatst op 16 september 2016
  • Pluspunten
  •  snelle montage
  •  snel ingesteld
  •  goed zicht
  • Minpunten
  •  gebruiksaanwijzing zou beter kunnen

Ik moet nog contact opnemen met Epine i.v.m. nog wat vraagjes. Ik ben er van overtuigd dat ook deze vragen correct en snel beantwoordt zullen zijn. Prima bedrijf, kan het iedereen aanbevelen. Ad Haast

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Top'
10 10
Review door geplaatst op 12 september 2016

Top bedrijf snel en keurig geleverd

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Review ZMODO ZM-SS78D9D4'
8 10
Review door geplaatst op 07 juli 2016
  • Pluspunten
  •  nachtzicht duidelijk
  •  kwaliteit van het beeld
  •  app werkt goed
  • Minpunten
  •  waterdicht aansluitmateriaal moet los gekocht worden in bouwmarkt. IP65 box. zou makkelijk zijn als dit ook verkocht werd via de site

Goedwerkend en duidelijk camera systeem. App is makkelijk in bediening. Het kabels trekken kost wat tijd maar instalatie is makkelijk. Stroom en beeld via een kabel werkt perfect! Houd er bij het plaatsen van de harde schijf rekening mee dat dit op een veilige goed afgesloten plaats staat.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'beoordeling Zmodo ZM-1004-S-1TB'
7 10
Review door geplaatst op 04 juli 2016

Systeem makkelijk in gebruik. Eenvoudig aan te sluiten

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Hoe dat ze het kunnen maken....'
8 10
Review door geplaatst op 01 juni 2016
  • Pluspunten
  •  plug-and-play
  •  Niet duur.
  •  Heel snel geleverd.
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Ik heb op woensdag de camera's met monitor besteld. Op donderdagmiddag een eerste pakje gekregen met het scherm ; een half uur later een tweede pakje met de camera's. (mijn bijna-paniek was voorbarig) Daags nadien heb ik alles geïnstalleerd en na wat regelwerk (ongeveer 1 minuut) werkt het systeem waarvoor het gemaakt is maar dan wel voor een ongelooflijke prijs.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Beveiligingscamera'
8 10
Review door geplaatst op 21 mei 2016

Ik ben enorm tevreden met deze set, gezien prijs kwaliteit verhouding. Wat dag zicht betreft, uitstekend, het nachtzicht is wat minder. Als het object goed verlicht is, is het geen probleem, maar met wat mindere staatverlichting valt het soms iets tegen. Daarom overweeg ik om nog twee betere nacht zichtcamera erbij te bestellen. Is

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Camera Zmodo ZM-1004-S-1TB'
7 10
Review door geplaatst op 08 april 2016

Goed, heel goed juiste kwaliteit voor een gering bedrag, Ook in het donker goed zichtbaar. !! TOP

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zmodo'
9 10
Review door geplaatst op 03 februari 2016
  • Pluspunten
  •  Makkelijk aansluiten
  •  Superscherp beeld
  •  Alle opgeslagen beelden makkelijk terug vinden
  • Minpunten
  •  Helaas bijna een week moeten wachten op mijn set

Fijn systeem Helder beeld Makkelijke bediening

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Rudje59'
8 10
Review door geplaatst op 12 januari 2016
  • Pluspunten
  • Geen pluspunten
  • Minpunten
  •  Mis een Nederlandse handijding

Goede levering

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goed. Zeker voor de prijs.'
9 10
Review door geplaatst op 07 januari 2016
  • Pluspunten
  •  Beeld. Dag/Nacht
  •  HDMI uitgang
  •  Onopvallende kleine camera's
  •  Op afstand ook met apps te bedienen
  • Minpunten
  •  Als ik er toch 1 moet noemen, er is geen software voor mijn mac computer.

Ik heb een tijdje lopen denken om een camerasysteem op te zetten. Na wat onderzoek bij Epine terecht gekomen en uiteindelijk gekozen voor dit systeem. Het is wel wat werk om alle kabels te trekken maar dan heb je wel een stabiel systeem draaien. De NVR is echt een plaatje en staat nu direct op de TV gekoppeld met de HDMI kabel. Kortom, ik ben een tevreden gebruiker.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Stoer setje'
10 10
Review door geplaatst op 07 januari 2016
  • Pluspunten
  •  prijs/kwaliteit
  •  Gratis app
  •  Super beeld. Ook s'nachts
  • Minpunten
  •  Heb ik nog niet kunnen ontdekken

De prijs/kwaliteit van dit set is echt uitstekend. Alles wat je nodig hebt zit erbij. Kabels, harde schijf van 1tb etc.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'easy installatie, prima prijs /kwaliteit'
10 10
Review door geplaatst op 20 oktober 2015
  • Pluspunten
  •  Software is prima
  •  Zeer behoorlijk beeld
  •  Vlotte basis installatie
  • Minpunten
  •  Camera's niet in zwart te bestellen

Voor deze prijs inclusief service van epine haal je waar voor je geld in huis. Het systeem draait nu een paar weken en werkt perfect.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Camera bewaking'
7 10
Review door geplaatst op 27 juli 2015
  • Pluspunten
  •  Gemakkelijke installatie
  •  Gunstig geprijsd
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Gemakkelijke installatie en ook voor een minder onderlegd persoon op computergebied gemakkelijk online te krijgen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goed advies'
10 10
Review door geplaatst op 05 maart 2015
  • Pluspunten
  •  Zeer compleet. Echt alles zit in de doos
  •  Scherp beeld
  •  Installatie is goed te doen.
  • Minpunten
  •  Helemaal niks!

Op advies van Epine gekozen voor dit bekabelde systeem. Het is even wat meer werk geweest om de kabels te leggen maar dat is het waard. Het systeem is in een zucht aangesloten en functioneert fantastisch. Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben met dit camerasysteem en hoop er nog lang van te genieten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super prijs/kwaliteit verhouding'
10 10
Review door geplaatst op 15 december 2014
  • Pluspunten
  •  Snel geu00efnstalleerd
  •  Met harde schijf
  •  Prachtig helder beeld
  • Minpunten
  •  Heb ik niet kunnen vinden

Ik had binnen 10 minuten het systeem volledig geïnstalleerd. De ingebouwde harde schijf is volledig voor geconfigureerd en hoefde ik alleen op bewegingsdetectie te zetten.Ik kan niet met alle andere camerasystemen vergelijken maar het beeld vindt ik fantastisch, zeker via mijn app. Ik kan dit camerasysteem zeker aanbevelen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice open
    van 08:30 tot 17:00 uur
  • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: