Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Draadloze camerasystemen

Bent u op zoek naar een geschikt draadloos camerasysteem voor het beveiligen van uw woonerf, boerderij of bedrijfspand . Wij bieden u een ruim assortiment draadloze camerasystemen aan. Daarbij moet u opletten of u een set die kan worden aangesloten via WiFi wilt of een beveiligingscamerasysteem die de beelden digitaal via een antenne verzend.

Draadloos camerasysteem

Bent u op zoek naar een geschikt draadloos camerasysteem voor het beveiligen van uw woonerf, boerderij of bedrijfspand . Wij bieden u een ruim assortiment draadloze camerasystemen aan. Daarbij moet u opletten of u een set die kan worden aangesloten via WiFi of een beveiligingscamerasysteem die de beelden digitaal via een antenne verzend. In dit artikel zoomen we meer in op de laatste mogelijkheid omdat dit de meest geschikte oplossing is voor een woonerf, boerderij etc. Om u te helpen bij zo’n ruim assortiment draadloze camerasystemen hebben wij een aantal punten opgesteld wat belangrijk kan zijn bij het maken van de juiste keuze.

Hoeveel meter bereik hebben de beveiligingscamera’s

Hoeveel meter nachtzicht heb ik nodig?

Moeten de beveiligingscamera’s bestuurbaar zijn?

LCD scherm. Is dit nodig?

Hoe moeten de beelden opgeslagen worden?

Bereik                                                                                              

Het grote voordeel van deze draadloze sets is dat u geen kabels hoeft te trekken naar de router. Daarnaast het is bereik veel groter dan bij WiFi IP-camera’s. Dit komt omdat WiFi IP-camera’s altijd in de buurt van een router geplaats moeten worden (maximaal 25 meter). Een draadloos cameraset die via een digitaal signaal de beelden verstuurd heeft daar geen last van. Doordat deze hun eigen digitaal signaal afgeven hebben
ze een veel groter bereik. Dit kan zelfs oplopen tot 300 meter bij vrijzicht!

 

Tip: HD filmen tot wel 300 meter afstand? Kies dan voor het betrouwbare EP-HD704 draadloos cameraset.

Nachtzicht

Voor het beveiligen van uw woonerf of bedrijfspand etc. is het belangrijk om gezichten en autokentekens ook in het donker te kunnen herkennen. De HD draadloze camerasystemen hebben perfect nachtzicht tot  wel 25 meter. Hiermee kun je dus met gemak in het donker overzicht houden over uw terrein. De draadloze camera’s beschikken over de nieuwste technieken van nachtzicht waardoor je gezichten en kentekens kan onderscheiden in bijna volledige duisternis.

Tip: Als u een cameraset zoekt met perfect nachtzicht tot wel 25 meter adcviseren wij EP-HD709 HD camerasyset.

Bestuurbaar                                                                                              

Deze camera’s van een draadloos camerasyteem zijn niet
PTZ bestuurbaar. Maar dat is ook niet nodig aangezien ze
voorzien zijn van een ontzettend grote kijkhoek! De maximale
grote van de kijkhoek is 69.9o. Hiermee kunt u een groot gedeelte
van uw terrein bekijken.

Tip: Zoekt u camera met een grote kijkhoek? Kies dan voor het EP-HD704 draadloos camerasysteem.

Opslag

De recorder van een draadloos camerasysteem  is voorzien van een SD slot. Je een SD kaart van 32GB tot 128GB gebruiken om de beelden op te slaan. Met de bewegingsdetectie (Motion Detection) -functie worden beelden alleen bij beweging op de SD kaart opgenomen. Dit betekent dat beelden langer kunnen worden bewaard.

LCD scherm                                                                                         

Bij sommige sets gaat de SD-kaart niet in een recorder maar in een LCD scherm die erbij zit. Via dat scherm kunt u direct live meekijken, beelden terugkijken en instellingen wijzigen. Als u van meerder camera’s gebruik gaat maken kunt u
ook ‘splitscreen’ gebruik instellen. Hierdoor kunt u meerdere schermen tegelijkertijd in de gaten houden. De draadloze camerasystemen zijn verkrijbaar inclusief een 7"of 9" LCD scherm.

Tip: Bent u geïnteresseerd in een draadloze set met LCD scherm? Kies dan voor het EP-HD709-4 draadloos camerasysteem met een 9" LCD scherm!

Applicatie voor de smartphone en tablet

Bijna iedereen is tegenwoordig in het bezit van een smartphone of tablet. Hierdoor is het nog gemakkelijker geworden om een oogje in het zijl te houden. Al onze draadloze camerasystemen kunnen worden beheerd via een applicatie. Deze kunt u gratis downloaden.

Voordeel hiervan is, is dat u altijd live mee kan kijken wat er gebeurd en u kunt vele instellingen wijzigen. Bijvoorbeeld nachtzicht aan/uitzetten, helderheid aanpassen enzovoort. Ook krijgt u, als u dat wilt, een melding als er beweging wordt gedetecteerd. Zo kunt u in één oogopslag zien of er loos alarm is, of dat er echt iets aan de hand is.

Heeft u nog meer vragen over draadloze camerasystemen en wilt u een goed advies? Onze klantenservice staat voor u klaar!

2505-KW01A4-L09.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: