Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Micro SD-kaart 32GB Reviews

Reviews - Micro SD-kaart 32GB
14,99 (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 11 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
8 10 11
'Goed'
10 10
Review door geplaatst op 01 augustus 2021

SD kaart gelijk gekocht met mijn camera. Handig in gebruik voor opnamens. Als ik het kaartje leeghaal met opnamens blijft er wel altijd nog iets qua opslag opstaan. Maar dat zal wel normaal zijn, heb er niet zoveel verstand van verder.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'sd kaart'
9 10
Review door geplaatst op 11 november 2020
  • Pluspunten
  •  klein
  • Minpunten
  • Geen minpunten

werkt prima, weet alleen nog niet hoe veel minuten er mee opgenomen kan worden

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'prima sd card'
9 10
Review door geplaatst op 03 februari 2018

gewoon een goede sd card

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Kingston 32 GB sd kaart + adapter'
9 10
Review door geplaatst op 21 december 2017

Werkt prima, na plaatsen direct toegankelijk.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'draadloze camera'
6 10
Review door geplaatst op 04 oktober 2017
  • Pluspunten
  •   7
  • Minpunten
  • Geen minpunten

gekocht artiekel valt niet tegen in het donker is het wel minder

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Kingston 32 GB micro SD kaart + adapter'
10 10
Review door geplaatst op 14 maart 2017
  • Pluspunten
  •  vriendelijke dienst na verkoop
  •  correcte afhandeling
  •  heel snel geholpen
  • Minpunten
  •  Nog geen gevonden

Bij de aankoop van de camera bestelde ik eveneens deze kaart met adapter. De kaart was netjes in het apparaat geplaatst maar de adapter stak er niet bij. Dit even laten weten aan Epine via mail. Snel een mail teruggekregen met excuses en de dag nadien de adapter via post.nl aan huis gekregen. Snel, vriendelijk en correct. Topwinkel ! Ben inmiddels al de derde camera gekocht.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Werkt perfekt.'
9 10
Review door geplaatst op 12 december 2016
  • Pluspunten
  • Geen pluspunten
  • Minpunten
  •  geen
  •  geen
  •  geen

Nog maar een paar weken in gebruik. Geen problemen.Als je continue opneemt is het raadzaam om een grotere opslagcapaciteit te kiezen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Sd kaart'
6 10
Review door geplaatst op 27 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Geen omkijken naar, neemt automatisch op
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Ik heb de sd kaart, met aanraden van Epine er bij besteld Nog niet nodig gehad, maar denk toch een aanrader Zo kun je een keer terug kijken wat er gebeurt is

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Betrouwbare opslag'
9 10
Review door geplaatst op 31 augustus 2015

Zowel eerdere opslag ten behoeve van fotografie als nu ook bij het bewaren van beelden van de beveiligingscamera alleen maar lof voor betrouwbaarheid. Je kunt er op rekenen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'32Gb kaart'
9 10
Review door geplaatst op 06 augustus 2015
  • Pluspunten
  •  kwaliteitsproduct
  • Minpunten
  •  geen

Kingston geheugenkaartje is een product van een bekende leverancier met een goede naam.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Lumiere EP-PD22W-HD buiten PTZ IP Camera'
9 10
Review door geplaatst op 21 juni 2015
  • Pluspunten
  •  Perfect beeld
  •  Goede service
  •  Vandaag bestellen en morgen in huis
  •  Mooie een stevige camera
  •  Hij kan op de vaste internetkabel, maar ook op wifi
  • Minpunten
  •  Als je niet veel met computer op heb, is het best moeilijk. Maar ze helpen je er goed door heen.

Een buiten gewone goede camera, en haar zuiver beeld. Ik had wel wat problemen met installeren van de camera, maar de service is perfect, Ze helpen je er gewoon door heen. En als de camera dan helemaal hangt, is het toch een veilig gevoel.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
  • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: