Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

IP Camera's

Lees meer

IP camera’s zijn beveiligingscamera’s die worden aangesloten via het internet. Je kunt een IP Camera bijvoorbeeld gebruiken voor het beveiligen van je woning of (bedrijfs)pand. Een IP camera is gemakkelijk te installeren en kun je aansturen met jouw smartphone of tablet. Veel IP camera’s maken via WiFi verbinding (draadloos). Je mag de IP camera’s 14 dagen proberen en je krijgt 2 jaar garantie.  

Type IP Camera: WiFi IP Camera's | Buiten IP Camera's | Infrarood IP Camera's | PTZ IP Camera's | PoE IP Camera's
Merken: Reolink | Dahua | IMOU | EZVIZ | HiWatch | SpotCam | Zmodo

Lees minder

Voor binnen of buiten i
Voor binnen of buiten

Voor gebruik binnen

Het beveiligen van je huis en spullen, het in de gaten houden van je kostbaarste bezit of creatief in de weer zijn met videobeelden: met een binnen IP Camera kan het allemaal. Deze typen camera's zijn niet voorzien van een weerbestendige behuizing en dan ook enkel geschikt voor gebruik in binnenruimtes.

Voor gebruik buiten

Een beveiligingscamera buiten gebruiken stelt flinke eisen aan de apparatuur. Onze buiten IP Camera’s zijn daarom volledig weer- en waterbestendig. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw pand of terrein ook in weer en wind goed kunt bewaken. Maar hoewel buitencamera's dus een speciale stevige behuizing voor buiten hebben, kun je deze natuurlijk ook binnen plaatsen.

Cameraresolutie i
Cameraresolutie

Hoe hoger de resolutie, des te scherper het beeld. Vanaf 1280 x 720 spreken we van een HD IP Camera. Wil je optimaal scherp beeld? Kies dan voor 1920 x 1080. Dit zijn Full HD IP Camera's.

HD

Vanaf 1280 x 720 spreken we van een HD IP Camera. Hiermee film je met gemak tot een afstand van zo'n 20 meter.

Full HD

Wil je optimaal scherp beeld? Kies dan voor 1920 x 1080. Hiermee film je nóg scherper en verder.

Super HD

Hoe scherp wil je het hebben? Mis geen enkel detail met haarscherpe camerabeelden in 1440p Super HD, dag én nacht. Voordeel is dat je ook op langere afstanden gezichten en voorwerpen kunt herkennen.

Werkt op i
Werkt op


Een IP-camera kan op verschillende manier van stroom worden voorzien:

Ingebouwde accu: 
IP-camera's met een ingebouwde accu zijn volledig draadloos te installeren. Bevestig de camera op de gewenste plek, verbinden met de router en de camera is geïnstalleerd. Wanneer de accu leegraakt ontvang je een melding via de app. Ook handig is een solar paneel naast je camera te monteren die de accu altijd volgeladen houdt.

Adapter / lichtnet:
Stekker in het stopcontact, verbinden met de (WiFi) router, QR code scannen en de camera is geïnstalleerd. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt van de camera.

Ethernet (PoE)
In sommige situaties is het niet mogelijk om een IP camera te plaatsen in de buurt van een stopcontact.De ideale oplossing voor dat probleem is een PoE IP Camera. PoE staat voor "Power over Ethernet", oftewel stroomvoorziening door de netwerkkabel. Een stopcontact in de buurt van de recorder of PoE-switch is voldoende. 

WiFi IP Camera (Draadloos) i
WiFi IP Camera (Draadloos)

Een WiFi IP Camera kun je draadloos op je bestaande draadloze netwerk aansluiten. Dit maakt installatie erg gemakkelijk. Binnen een klein kwartiertje staat de camera klaar om te filmen.

PoE-ondersteuning i
PoE-ondersteuning

Beschikt deze camera over de mogelijkheid tot aansluiten via Power over Ethernet (PoE)? Power over Ethernet zorgt ervoor dat de stroomvoorziening via de netwerkkabel gaat, waardoor je geen poweradapter en stroompunt of stopcontact in de buurt nodig hebt. Met andere woorden: je hebt dus maar 1 enkele kabel nodig, namelijk een Ethernetkabel. Dit maakt de installatie van de camera een stuk eenvoudiger.

Opslagmogelijkheden i
Opslagmogelijkheden

Er zijn grofweg 5 manieren om camerabeelden van een IP-camera op te slaan:

PC

Het voordeel van de beelden van een IP Camera rechtstreeks op de PC opslaan, is dat je geen aanvullende aparatuur hoeft aan te schaffen. Nadeel is dat de PC doorlopend aan moet staan en de PC sneller slijt.

Op een SD kaart

Een enorm voordeel is dat de IP Camera volledig stand-alone kan functioneren. Je hebt niks meer nodig dan de IP Camera, een SD kaart en een internetverbinding. De beelden bekijk je via de app of software. Een nadeel kan zijn dat er maximaal, afhankelijk van het type camera, tot 128GB opgeslagen kan worden. Alleen geschikt voor opnamen met bewegingsdetectie dus - dit bespaart namelijk ruimte op je SD kaart.

Op een Netwerk Video Recorder

De veiligste optie van opslag is een Netwerk Video Recorder (NVR). Dit zijn speciale recorders die alleen kunnen worden gebruikt voor de opslag van de camerabeelden van de IP Camera. Een NVR kun je rechtstreeks aansluiten op een monitor, maar ook benaderen op een andere locatie via internet. Een Netwerk Video Recorder biedt de ruimte om langdurig beelden om te slaan op een harde schijf. 

Op een NAS

Wanneer je veel beelden wilt opslaan, is je NAS gebruiken een uitstekende optie. Met behulp van speciale surveillance system software kun je via de NAS overal ter wereld je IP Camera bekijken. Doordat je een NAS kunt voorzien van meerdere harde schijven, kun je onbeperkt beelden bewaren. De software dien je wel extra per aangesloten camera aan te schaffen.     

In de Cloud

Een andere mogelijkheid is de beelden vanaf de IP Camera direct opslaan in de Cloud. Via de cloud kun je niet alleen overal ter wereld live meekijken en meeluisteren, maar ook opgenomen beelden terugkijken wanneer je maar wilt. Een groot voordeel van camerabeelden opslaan in de Cloud is dat het onmogelijk is de beelden te 'stelen'. Vaak betaal je wel maandelijks abonnementskosten.

Infrarood (nachtzicht) i
Infrarood (nachtzicht)

Wil je nachtzicht? Dankzij infrarood kunnen IP Camera's, afhankelijk van het aantal LED's en de resolutie, tot 40 meter ver in de nacht zien. Wij raden infrarood aan wanneer je 24 uur per dag goede bewaking wilt.

PTZ Camera i
PTZ Camera

PTZ staat voor Pan (horizontaal draaien), Tilt (verticaal draaien) en Zoom. Je kunt de camera dus op afstand laten draaien, kantelen en in- en uitzoomen. Dit biedt je een veel groter gebied dat je in de gaten kunt houden. Heeft een PTZ camera bovendien Smart Tracking technologie, dan kan deze bewegende objecten volgen. Met andere woorden: de camera draait dan mee met het bewegende object.

IR-Cut i
IR-Cut

IR-Cut is een functie die overdag infrarood (zonne)straling blokkeert. Net als jij, ziet een camera minder wanneer deze onderhevig is aan tegenlicht. Wanneer je de camera plaatst waar veel zonnestralen in de lens vallen, adviseren wij daarom een IP Camera met IR-Cut. Deze functie fungeert in feite als zonnebril voor de camera.

Plug and Play i
Plug and Play

De basis van het principe van Plug and Play is dat alle apparaten en/of onderdelen zo ontworpen zijn, dat je deze zeer eenvoudig kunt installeren. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Onvif IP Camera's i
Onvif IP Camera's

ONVIF staat voor Open Network Video Interface Forum. Het ONVIF protocol is een wereldwijd erkende norm voor het onderling samenwerken van netwerkvideoproducten, zoals IP Camera's en IP Camera software. Voldoet de camera aan deze norm, dan kan deze gemakkelijker worden geïnstalleerd en geïntegreerd in andere systemen (mits deze ook aan ONVIF voldoen, natuurlijk).

Compatible met NAS i
Compatible met NAS

Kan de camera samenwerken met een NAS (Synology)? Hierdoor kun je eenvoudig de beelden opslaan en terugkijken. Met behulp van speciale surveillance system software kun je via de NAS overal ter wereld je IP Camera bekijken. Doordat je een NAS kunt voorzien van meerdere harde schijven kun je onbeperkt beelden bewaren. De software dien je wel extra per aangesloten camera aan te schaffen. 

App beschikbaar voor i
App beschikbaar voor

Hier kun je zien of er voor het besturingssysteem van jouw tablet of smartphone apps verkrijgbaar zijn. Via de app bekijk je de beelden van jouw IP Camera waar je ook bent ter wereld. Ook kun je instellingen beheren, opgenomen beelden terugkijken en, indien de camera beschikt over PTZ, de camera besturen en inzoomen.

Kijkhoek i
Kijkhoek

Welke kijkhoek bereikt de IP Camera? Hoe groter de kijkhoek, hoe meer detail je kunt filmen. Een kijkhoek van 90 graden is bijvoorbeeld uitermate geschikt om bij de voordeur te filmen.

Audio i
Audio

Tweeweg audio

Is een IP Camera voorzien van een microfoon en luidspreker, dan kan de camera geluid opnemen én kun je communiceren met mensen in de buurt van de camera. Een microfoon en luidspreker (ook wel aangeduid met de term 'Tweeweg audio'/Two-way Audio') stellen je namelijk in staat om te communiceren met mensen in de buurt van de camera. Je gebruikt in de bijbehorende app van de camera de microfoon op je smartphone om te praten tegen de persoon die je op de beelden ziet. De persoon of personen bij de camera horen jou dan door de luidspreker van de camera en kunnen terugpraten door middel van de microfoon.

Microfoon

Is de camera alleen voorzien van een microfoon, dan kan deze wel geluid opnemen/laten horen, maar kun je er niet door praten.

Overige specificaties i
Overige specificaties

Over welke specificaties beschikt de IP Camera nog meer?

Bericht via e-mail notificatie

Voldoet de camera aan deze functie, dan kan deze jouw meldingen sturen via e-mail.

Bewegingsdetectie

Met bewegingsdetectie kun jij meteen een melding ontvangen wanneer jouw camera beweging detecteert, en heb je de mogelijkheid in te stellen dat jouw IP Camera enkel opneemt wanneer deze beweging waarneemt. De maximale afstand waarop een IP Camera beweging detecteert, verschilt per camera. Lees hiervoor dus goed de specificaties door.

Batterijen

Heb jij echt geen zin in gedoe met kabels? Kies dan voor een WiFi IP Camera op accu of batterijen. 100 % draadloos, en dus geen enkele kabel. Gebruiksgemak ten top: je plaatst deze camera waar je maar wilt.

IP Dome Camera i
IP Dome Camera

Een Dome Camera is eigenlijk een IP Camera verpakt in een glazen halve bol en wordt ook wel een koepelcamera genoemd. Onder de koepel bevindt zich de lens van de camera. Deze is bijna altijd naar beneden gericht. Meestal worden de camera's bevestigd aan een muur of plafond. Er bestaan ook speciale beugels waarmee de camera aan een ander object bevestigd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een paal zijn.

Met installatie i
Met installatie

Het zelf installeren van een IP-camera, camerasysteem of alarmsysteem kan lastig zijn. Daarom bieden we ook onze installatieservice. Zo weet je zeker dat de installatie vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze installateurs hebben ruime ervaring met het installeren en beschikken over de juiste materialen. 

We hebben ook al pakketten samengesteld inclusief  installatie. Je herkent deze aan het label 'incl. installatie'.

AI Functies i
AI Functies

Biedt een IP Camera AI (Artificial Intelligence, kuntstmatige intelligentie) functies?

Persoonsdetectie

Persoonsdetectie herkent mensen in het beeld en kan hier een melding van geven.

Voertuigdetectie

Voertuigdetectie herkent voertuigen in het beeld en kan hier een melding van geven.

Gezichtsherkenning

Bij gezichtsherkenning kunnen specifieke personen worden herkend. Komen deze personen in beeld, dan hier een melding over gegeven worden.

Lijn-overschrijding detectie

Wanneer iemand een vooraf ingestelde lijn overschrijdt, ontvang je een melding.

Indringersdetectie

Wanneer iemand een vooraf ingesteld gebied binnendringt, ontvang je een melding.

Epine's Keuze i
Epine's Keuze

Epine's Favoriet

Producten met dit label zijn onze absolute favoriet. Op de productpagina's leggen onze productspecialisten uit waarom.

Coming Soon

Producten met dit label zijn nog niet beschikbaar. Je kunt deze wel alvast bestellen, zodat je zeker weet dat jij het product als eerste in huis hebt.

Combi Deals

Combi Deals zijn speciaal door ons samengestelde handige bundels, met extra voordeel.

130 van 230
Aantal tonen:
 
Sorteren op:
 
 
Reolink B750 WiFi 6MP Buiten IP Camera AI

Reolink B750 WiFi 6MP Buiten IP Camera AI

 • Ultra HD resolutie: 4608 x 1296px
 • PoE, Kleurennachtzicht, 180° kijkhoek
 • App voor iOS en Android
204,99
Op voorraad
 
Reolink Argus 3 Pro + Sirene + PIR + Spotlight

Reolink Argus 3 Pro + Sirene + PIR + Spotlight

1 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1440 px
 • Stroomvoorziening: Accu
 • App voor: iOS en Android
118,-
Op voorraad
 
Reolink CX-410 4MP Buiten ColorX IP Camera PoE

Reolink CX-410 4MP Buiten ColorX IP Camera PoE

 • 4MP resolutie: 2560*1440px
 • ColorX Nachtzicht
 • App voor iOS en Android
114,99
Op voorraad
 
Reolink TrackMix PoE 8MP PTZ Camera AI

Reolink TrackMix PoE 8MP PTZ Camera AI

 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • Opslag via: PC, SD kaart, NAS en NVR
 • App voor: iOS en Android
234,99
Op voorraad
 
Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera zwart

Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera zwart

 • Super HD resolutie: 2304x1536px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
189,90
Op voorraad
 
Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
144,95
Op voorraad
 
Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera

Foscam SD4, 2K Dual-Band WiFi PTZ buiten beveiligingscamera

 • Super HD resolutie: 2304x1536px
 • Connect via: WiFi
 • App voor: iOS en Android
189,90
Op voorraad
 
Reolink RLC-811A 8MP Buiten IP Camera PoE AI zwart

Reolink RLC-811A 8MP Buiten IP Camera PoE AI zwart

4 review(s)
 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • PoE, AI, sirene, Spotlight, Time Lapse
 • App voor iOS en Android
137,99
Op voorraad
 
Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

Foscam G4C, 2K Starlight WiFi buiten beveiligingscamera

 • Super HD resolutie: 2560×1440px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
144,95
Op voorraad
 
Reolink TrackMix WiFi 8MP PTZ Camera AI

Reolink TrackMix WiFi 8MP PTZ Camera AI

 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • Opslag via: PC, SD kaart, NAS en NVR
 • App voor: iOS en Android
246,-
Op voorraad
  Epine's Favoriet: Beste buitencamera
productSign_actie Vegas Omnia VGR-820 4K AI Smart AI Turret camera
Epine's Favoriet: Beste buitencamera

Vegas Omnia VGR-820 4K AI Smart AI Turret camera

 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
105,99 89,99
Op voorraad
 
Reolink Argus Eco AI Zwart

Reolink Argus Eco AI Zwart

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Met solar paneel
 • App voor: iOs en Android
79,99
Op voorraad
 
Reolink TrackMix WiFi Batterij IP camera

Reolink TrackMix WiFi Batterij IP camera

 • Full HD resolutie: 2688 x 1520px
 • Verbinding via:  3G/4G
 • App voor: iOS en Android
300,-
Op voorraad
 
Reolink TrackMix 4G IP Camera

Reolink TrackMix 4G IP Camera

 • Full HD resolutie: 2560 x 1440px
 • Verbinding via:  3G/4G
 • App voor: iOS en Android
369,99
Op voorraad
 
productSign_actie Vegas Omnia VGR-822 4K Smart PTZ Dome

Vegas Omnia VGR-822 4K Smart PTZ Dome

 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
231,99 199,99
Op voorraad
 
productSign_actie Vegas Omnia VGR- 842- 4K AI Smart AI PoE Zoom Outdoor Dome

Vegas Omnia VGR- 842- 4K AI Smart AI PoE Zoom Outdoor Dome

 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
181,99 155,99
Op voorraad
 
Reolink RLC-833A 8MP Buiten IP Camera PoE AI

Reolink RLC-833A 8MP Buiten IP Camera PoE AI

 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • Nachtzicht in kleur met sirene en spotlight
 • PoE, AI, time-lapse, optische zoom
 • App voor: iOS en Android
134,99
Op voorraad
 
Reolink KEEN Ranger PT + Reolink Zonnepaneel

Reolink KEEN Ranger PT + Reolink Zonnepaneel

 • Full HD resolutie:2560 x 1440 (4 MP)
 • Verbinding via: 3G/4G
 • Kan draaien en kantelen
389,99 379,99
Op voorraad
 
Reolink Argus PT Dual 4MP

Reolink Argus PT Dual 4MP

 • 4MP (2K), Dual Band
 • Stroomvoorziening: Accu
 • Kan draaien en kantelen
149,99
Op voorraad
 
NOUS W5 Smart WiFi PTZ IP 3MP

NOUS W5 Smart WiFi PTZ IP 3MP

1 review(s)
 • Full HD (2304 x 1296) 2K (3MP)
 • Auto Tracking
 • App voor: iOS en Android
47,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink Argus 2E AI Full HD Buiten IP Camera

Reolink Argus 2E AI Full HD Buiten IP Camera

1 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Stroomvoorziening: Accu
 • App voor: iOS en Android
83,98
Op voorraad
 
Reolink RLC-542WA 5MP 5 x zoom WiFi Dome Buiten IP Camera

Reolink RLC-542WA 5MP 5 x zoom WiFi Dome Buiten IP Camera

 • Super HD resolutie: 3072 x 1728px
 • Connect via: PoE
 • App voor iOS en Android
144,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink RLC-810A 8MP Buiten IP Camera PoE AI Zwart

Reolink RLC-810A 8MP Buiten IP Camera PoE AI Zwart

15 review(s)
 • 4K Ultra HD resolutie: 3840 x 2160px
 • PoE, AI, time-lapse
 • App voor iOS en Android
97,99
Op voorraad
 
Reolink Argus Eco AI

Reolink Argus Eco AI

 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Met solar paneel
 • App voor: iOs en Android
79,98
Op voorraad
 
Reolink RLC-520A 5MP Buiten IP Camera PoE AI

Reolink RLC-520A 5MP Buiten IP Camera PoE AI

6 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • PoE, AI, time-lapse
 • App voor: iOS en Android
63,99
Op voorraad
 
Reolink Lumus

Reolink Lumus

8 review(s)
 • Full HD resolutie: 1920 x 1080px
 • Met LED licht en sirene
 • App voor: iOS en Android
62,99
Op voorraad
 
Reolink RLC-410WA, 4 MP Dual-Band WiFi beveiligingscamera Wit

Reolink RLC-410WA, 4 MP Dual-Band WiFi beveiligingscamera Wit

 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Geschikt voor: buitenshuis
 • App voor: iOS en Android
77,99
Op voorraad
 
Reolink RLC-520 5MP Buiten Camera PoE (Tweede Kans)

Reolink RLC-520 5MP Buiten Camera PoE (Tweede Kans)

1 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1920px
 • Connect via: PoE
 • App voor: iOS en Android
59,99 49,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink E1 3MP Binnen IP Camera

Reolink E1 3MP Binnen IP Camera

10 review(s)
 • Super HD resolutie: 2304x1296px (3MP)
 • Opslag via: PC, SD kaart, NVR en NAS
 • App voor: iOS en Android
49,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
 
Reolink DUO PoE 4MP Buiten IP Camera PoE AI

Reolink DUO PoE 4MP Buiten IP Camera PoE AI

1 review(s)
 • Super HD resolutie: 2560 x 1440px
 • PoE, Kleurennachtzicht, 150° kijkhoek
 • App voor iOS en Android
159,99
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
Vorige1

Keuzehulp IP Camera

Weet je niet precies welke IP camera je moet kiezen? Wij kunnen je helpen. Het kiezen van een beveiligingscamera gaat in verschillende stappen. Eerst moet je bedenken wat je wilt beveiligen, vervolgens ga je die locatie analyseren en als laatste de gewenste opties kiezen.

Direct de juiste beveiligingscamera kiezen? Kijk verder bij:

Wat wil je beveiligen?

Het is belangrijk om eerst te helder te hebben wat je wilt beveiligen. De belangrijkste keuze hierin is of je de camera binnen of buiten gaat hangen. Voor het beveiligen van een winkel of magazijn verwijzen wij graag naar ons uitgebreide assortiment binnen IP camera’s. De buitenkant van een pand beveiligen kan perfect middels een weerbestendige en (soms) vandaalbestendige buiten IP camera.

Zmodo ZP-IBH13-W WiFi IP Camera

De locatie analyseren

Vervolgens ga je de locatie analyseren. Je kunt hierbij de onderstaande vragen gebruiken:

Moet de beveiligingscamera ver kunnen kijken?
Wanneer de beveiligingscamera ver moet kijken kies je een IP camera met hoge resolutie en nachtzicht dat ver reikt. Bijvoorbeeld de Dahua IPC-HDBW1430EP-AW 4MP  met 2650x1440 cameraresolutie en 30 meter nachtzicht.

Is er WiFi beschikbaar op de ophanglocatie?
Wanneer er WiFi beschikbaar is, is het handig om voor een WiFi IP camera te kiezen. Indien dit niet het geval is, kun je kiezen voor een beveiligingscamera die PoE ondersteunt. Bij een PoE IP camera gaat de internetverbinding en stroomtoevoer door één kabel. Dat scheelt boren, aanleggen en een kabel.Lumiére EP-PD22W buiten PTZ IP Camera

Moet de bewakingscamera rond kunnen kijken?
In sommige gevallen moet de beveiligingscamera kunnen bewegen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je personen wilt volgen of wilt inzoomen op details. Het bewegen en zoomen kan met een PTZ IP camera. Dit zijn beveiligingscamera’s die kunnen draaien (pan), kantelen (tilt) en kunnen inzoomen (zoom). Ook de PTZ camera’s worden via het internet aangesloten. Een mooie PTZ buiten Camera is de Lumiére EP-PD22W.

Kijkt de bewakingscamera tegen de zon in?
Een foto die wordt gemaakt tegen het licht in ziet er niet goed uit. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat de IP camera tegen de zon in moet kijken. Om het beeld er alsnog goed uit te laten zien, bieden wij beveiligingscamera’s met IR-cut. Dit is een filter die de infrarood straling blokkeert, waardoor het beeld voller van kleur blijft.

Hoe wil je de beelden opslaan?
Hoe je de beelden op gaat slaan is een belangrijke keuze. Wij bieden enkele opties, namelijk op een externe harde schijf, een NAS, middels een SD-kaart of in the cloud. Voor meer informatie en de voor- en nadelen van elke optie verwijzen we graag naar de IP camera adviespagina.

Wilt je meerdere camera’s in hetzelfde systeem?Zmodo beveiligingscamera set
Met een IP camera is het altijd mogelijk om meerdere beveiligingscamera’s aan te sluiten. Dit brengt wel extra uitdagingen met zich mee op het gebied van opslag en het terugkijken van de beelden. Om die reden hebben we een selectie beveiligingscamera sets gemaakt.

Welke extra opties wil je?

Nadat je de bovenstaande vragen hebt beantwoord, heb je waarschijnlijk een goed beeld van welk soort camera je nodig hebt. Tijd om de opties te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor audio (spreken en luisteren), PIR bewegingsdetectie of een e-mailnotificatie wanneer iemand in beeld loopt. Deze en de bovenstaande opties kun je allemaal aanvinken in het filter aan de linkerkant van de pagina.

Vrijblijvend advies

Wij zijn ervaren met het beveiligen van kleine locaties met één beveiligingscamera tot uitgebreide netwerken van IP camera’s om hele jachthavens te bewaken. Wil je dus professioneel advies voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op via 078 641 6410. Mailen kan natuurlijk ook naar sales@epine.nl of klik op ‘chat met Leo’ rechtsonder (mits Leo online is).

 • Uitgebreid betaalgemak: