Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Cloudopslag

Cloudopslag

Het bekijken en opnemen van beelden van een IP Camera kan op verschillende manieren. Zo kun je de beelden opnemen op een SD kaart, NAS of een NVR. Epine introduceert nu ook een eenvoudige en betaalbare Live stream oplossing om je IP Camera op afstand te bekijken, streamen en de beelden in the Cloud te kunnen opnemen.

In samenwerking met Angelcam bieden we nu een ideale oplossing om je IP Camera via de Cloud te bekijken, streamen en de beelden op te slaan. Met de Cloud oplossing van Angelcam heb je alleen nog maar een IP Camera nodig en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je  bijvoorbeeld de beelden opslaan in de Cloud, online beelden streamen, een Time Lapse maken of zelfs bewegingen tellen. Elke cloud oplosisng is bovendien maandelijks opzegbaar.

Profiteer van een extra 5% korting per maand met de kortingscode 'Epine'. Ga via deze link direct naar Angelcam en probeer vrijblijvend de cloud oplossingen

Beschikbare applicaties:


Cloud Recording van een IP Camera

Met Cloud Recording bewaar je eenvoudig de beelden van je IP Camera in de Cloud en kun je ze overal ter wereld terugkijken. Wat opgenomen wordt blijft opgeslagen. Niets kan verloren gaan, beschadigd of gestolen worden. Met Cloud Recording kun je beelden tot wel 30 dagen veilig bewaren!

Prijzen

3 Dagen (per camera)7 Dagen (per camera)30 Dagen (per camera)
Opslaan van video en audio Opslaan van video en audio Opslaan van video en audio
€4,00 per maand€6,00 per maand€14,00 per maand

Wil je langer opslaan dan 30 dagen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Live Streaming van een IP Camera

Wil je meerdere personen naar de beelden van je IP Camera laten kijken.  Via de videostream kun je via elke browser of mobiele toepassing bezoekers beelden van je IP Camera laten bekijken. De stream loopt volledig automatisch over onze Cloud servers waardoor de  stream zeer stabiel en betrouwbaar is. 

Prijzen

1 gebruiker / kijker   Tot 1000 kijkers        Live stream website
Live video en audio Live video en audio Live video en audio
€6,00 per maand€30,00 per maand€100.00 per maandTime Lapse van een IP Camera

Door op regelmatige tijden je IP Camera een foto te laten maken kan een time-lapse film gemaakt worden. Zo kun je bijvoorbeeld de bouw van je nieuwe huis in korte tijd  op een leuke en snelle manier worden bekeken. De unieke Time-Lapse App doet al het werk voor je. Eenvoudig de periode instellen waarin je de time-lapse video wilt creëren en de app doet de rest. Als de time-lapse video gereed is krijg je via je e-mail een notificatie. Je kunt de time-lapse eenvoudig naar je PC downloaden of zelfs direct uploaden naar YouTube.

Prijs

Foto / Filmimpressie(Time-Lapse)
  
€9,95 per maand  

 

Installatie

De eenmalige setupkosten voor het installeren van de ip-camera op de cloudserver bedragen 49 euro. We stellen hierbij de port forward setup juist in en configureren de camera volledig naar wens.

Ben je zelf in staat je IP Camera te installeren op 1 van de app's van Angelcam? Ga dan via deze link direct naar Angelcam probeer 30 dagen vrijblijvend deze service. Profiteer van extra 5% korting per maand met de kortingscode 'Epine'.

Heb je nog meer vragen over onze Cloud Recording of wil je een goed advies? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Neem direct contact op

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: