Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl
Installatie - Installatie

Installatieservice

Installatie op locatie

Wil je een alarmsysteem, camerasysteem, IP-camera of een van onze andere beveiligingsproducten niet zelf installeren, maar laten installeren door een professional? Laat jouw product installeren door een van onze installateurs. Zo weet je zeker dat jouw product vakkundig wordt geïnstalleerd. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het installeren van onze producten en beschikken over de juiste materialen. Ook voorzien ze je graag van advies. Wel zo makkelijk!

Jouw product laten installeren in 3 stappen

  • Installatie -
  • Installatie -
  • Installatie -

STAP 1. BESTELLEN

Bestel een product met het label ‘inclusief installatie’. Bij deze producten zitten de installatiekosten bij het product inbegrepen. Het product wordt vervolgens gratis bij je thuisbezorgd. Nieuwsgierig? Even snel een kijkje in de doos nemen mag, maar laat de producten in de verpakking.

STAP 2. DATUM PRIKKEN

Onze klantenservice neemt vervolgens binnen 3 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Samen met jou prikken we een datum en tijd, waarop een van onze installateurs bij je langs komt om jouw bestelde product te installeren.

STAP 3. INSTALLEREN

Op de afgesproken datum en tijd staat een van onze installateurs voor je deur om jouw product vakkundig te installeren. Ook geeft hij je graag advies, met de nodige tips en tricks over het gebruik van jouw aankoop. Wel zo handig!


Tip: bekijk onze IP-camera's, beveiligingscamera set en alle andere producten met installatie voor een compleet overzicht van alle producten waarbij de installatie al is inbegrepen. Doorgaans kan binnen 3 tot 5 werkdagen na jouw bestelling het product geïnstalleerd worden.

Product zonder label laten installeren?

Wil je een product zonder 'inclusief installatie' label laten installeren? Geen probleem. Bestel het product en neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden en bijkomende kosten voor installatie te bespreken en een afspraak te maken. Bel hiervoor naar +31 (0)78 641 6410 of stuur een mailtje naar klantenservice@epine.nl.

Installatie -

Installatie in de winkel


Daarnaast kun je gebruik maken van onze gratis anti-rompslomp regeling. Koop je een camera of camerasysteem bij ons in de winkel, dan kunnen we deze meteen gratis voor je installeren. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je smartphone of tablet meenemen, en wij doen de rest. We zorgen ervoor dat je de juiste app hebt op je mobiele apparaat en sluiten de apparatuur daar op aan, terwijl jij rustig wacht onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook leggen we je graag uit hoe je de app en apparatuur kunt gebruiken. Zo ga jij met een compleet geïntegreerd systeem én een goed gevoel de deur uit: je hoeft jouw apparaten alleen nog op de juiste plek te plaatsen en van stroom te voorzien.

  • Uitgebreid betaalgemak: