Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Hoe lang kan mijn camera op batterijen filmen zonder de batterij op te laden?


De Reolink Argus en Reolink Keen werken op vier GP CR123A niet-oplaadbare lithiumbatterijen (1.600 mAh per batterij). De camera's kunnen tot op zes maanden stand-by staan op één zo'n set batterijen en zijn speciaal ontworpen om maanden vooruit te kunnen bij normaal gebruik. Eén set batterijen kan overdag meer dan 800 minuten non-stop streamen en meer dan 400 minuten streamen met nachtzicht (met de IR LEDs aan).
De batterij van Reolink Argus 2 met oplaadbare batterij (3.63V) werkt ongeveer zes maanden zonder te worden opgeladen bij normaal gebruik.

Uiteraard kan de levensduur van de batterij in de praktijk variëren, afhankelijk van hoe je de camera gebruikt, hoe vaak of hoe lang de camera wordt gebruikt en geactiveerd door bewegingen, en of jouw camera de nieuwste firmware en software gebruikt of niet. Er zijn veel variabelen als het gaat om hoe lang de batterij van batterijgevoede beveiligingscamera's mee gaat. Factoren zoals gebruik van live streaming, bewegingsdetectie, nachtzicht, wifi-router / omgeving, de temperatuur en plaatsing van de camera, het merk van de batterij en de batterijcapaciteit spelen allemaal een rol wat betreft de levensduur van de batterij van de camera. 

Gelukkig kun je hier zelf rekening mee houden. Lees wat je zelf kunt doen om energiegebruik te besparen op de pagina De batterij van mijn camera is sneller leeg dan verwacht onder Problemen oplossen.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: