Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - leo.lans@epine.nl

Alles over dashcams


Wij bieden een groot en gevarieerd assortiment dashcams. Op deze pagina vind je alle informatie over dashcams zodat je een goede keuze kunt maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 078 641 64 10 of mail naar sales@epine.nl.

De kenmerken van dashcams die worden toegelicht:

 

De beeldkwaliteit van dashcams

Wij bieden dashcams met een HD, Full HD en Super HD aan. Je bent dus altijd gegarandeerd van mooie scherpe opnamen. De HD dashcams hebben een resolutie tot 1280 x 720, de Full HD dashcams 1920 x 1080 en de super HD auto camera’s maar liefst 2304 x 1296 pixels.

Hoe mooi is nu eigenlijk het beeld van een Full HD dashcam? Kijk hieronder maar eens...
Deze video is gemaakt met onze topper. De iRoad V9.Dashcams met GPS logger

Wil je een dashcam om sterker in je schoenen te staan in het geval van een botsing? Dan is de GPS logger functie een must. Met een dashcam met GPS logger worden de opnamen gesynchroniseerd met de locatie waar de opname is opgenomen. Op de computer kun je dus tegelijkertijd de beelden terugkijken en op een kaart zien waar de beelden zijn opgenomen. Erg handig en een leuke gadget.

Bekijk ons assortiment dashcams met GPS logger

G-sensor dashcams

Een G-sensor meet de G-krachten waaraan de dashcam wordt blootgesteld. Wanneer de G-sensor een piek registreert, bijvoorbeeld in het geval van een ongeluk, slaat de dashcam automatisch de beelden van een minuut voor en een minuut na de piek extra veilig op. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beelden van het ongeluk niet verliest.

Bekijk ons assortiment dashcams met G-sensor

Wifi dashcams

Live meekijken met beelden die de dashcam maakt? Met Wifi dashcams is dit mogelijk. Wifi dashcams streamen de beelden live naar een app waarop meegekeken kan worden. Ook kunnen de opnamen direct naar een smartphone worden gestreamed waar deze worden opgeslagen.

Bekijk ons assortiment Wifi dashcams

Dashcam met groothoeklens

De lenshoek bepaalt de breedte van de opnamen. Een dashcam met groothoeklens heeft een kijkhoek van 140 graden tot 170 graden. Ter vergelijking; het menselijke gezichtsveld met twee ogen is ongeveer 140 graden. Een dashcam met een 170 graden groothoeklens ziet dus horizontaal meer dan een mens.

Bekijk ons assortiment dashcams met groothoeklens

Dual-cam dashcams

Een dual-cam dashcam is uitgerust met twee camera’s. Vaak kijkt er een camera naar voren en een camera naar achteren. Dit biedt dus de mogelijkheid om zowel in de auto als buiten de auto te filmen. Erg leuk om bijvoorbeeld een time-laps video te maken van een lange reis. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om de camera’s los van elkaar te richten.

Bekijk ons assortiment dual-cam dashcams


 

Klaar om te kiezen?

Ben je klaar om jouw dashcam te kiezen? Bekijk dan snel ons volledige assortiment dashcams. Links op de pagina kun je de hierboven omschreven functies aan- en uitvinken.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 078 641 64 10 of mail naar sales@epine.nl.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis in huis
 • Gratis ophalen bij 2600 ophaalpunten
 • Klantenservice open
  van 08:30 tot 17:00 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: