Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - leo.lans@epine.nl

Dashcam inbouwdag

Dashcam inbouwdag


De eerste 4 dashcam inbouwdagen waren een doorslaand succes. Een vervolg is dan ook logisch.

Op 5 oktober 2016 organiseert Epine de vierde dashcam inbouwdag. Epine heeft het meest uitgebreide assortiment dashcams in de regio. Er is dus altijd wel een dashcam die aan je wensen voldoet. Zou het niet mooi zijn wanneer die dan meteen professioneel zou kunnen worden ingebouwd? Op de dashcam inbouwdag doen wij dat! Kabels worden weggewerkt en de autocamera wordt direct professioneel aangesloten op de accu.

Kom daarom op 5 november naar onze winkel in Papendrecht, maak je keuze voor een dashcam van het toonaangevende merk iROAD en laat de dashcam direct professioneel inbouwen. Tijdens de inbouwdagen kun je tegen een vaste – lage – prijs een dashcam laten inbouwen!

Ultieme dashcam, de iRoad V9

De absolute topper in het assortiment is de IROAD V9 Full HD Dual Dashcam. De iRoad V9 is voorzien van Full HD camera's aan zowel de voor- als de achterkant. Daarnaast standaard voorzien van een directe voedingskabel naar de accu. Dus geen opzichtige sigarettenplug. 


Wat kost het?

Het inbouwen van een enkele dashcam kost op de dashcam inbouwdag slechts € 70,- 

Wanneer je kiest voor een Dual dashcam, dus met een extra camera voor de achterruit, kost complete inbouw slechts € 110,-


Wat doen we?

Voor dit bedrag wordt de dashcam geplaatst, de kabels in het interieur onzichtbaar weggewerkt en gezorgd voor een directe aansluiting op de accu (dus niet op de sigarettenaansteker). Klaar voor gebruik dus!


Moet ik reserveren?

De inbouwteams werken op volgorde van binnenkomst. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan nu alvast een tijdstip via ons contactformulier. Je hoeft je niet te vervelen tijdens het wachten. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Wij hopen je graag te zien op 5 november op de Burgemeester Keijzerweg 14 in Papendrecht!
Oja, je kunt ook de nieuwste dashcam uit de IROAD familie bekijken en testen. Bekijk hier alvast de specs van deze alleskunner.. IROAD A9

Neem direct contact op

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis in huis
 • Gratis ophalen bij 2600 ophaalpunten
 • Klantenservice open
  van 08:30 tot 17:00 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: