Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352AR Papendrecht
078-6416410 - klantenservice@epine.nl

De favoriete kluizen van Epine

Geschreven door op Ben jij op zoek naar de beste kluis voor op het werk of thuis, maar weet je niet welke je moet kiezen uit ons assortiment? Lees dan snel verder! De volgende drie kluizen zijn een van onze favorieten en moet je écht even gezien hebben.

Ben jij op zoek naar de beste kluis voor op het werk of thuis, maar weet je niet welke je moet kiezen uit ons assortiment? Lees dan snel verder! De volgende drie kluizen zijn een van onze favorieten en moet je écht even gezien hebben.

Favoriet # 1 - MasterLock LCHW20101 Brandwerende Box

De middelgrote Master Lock LCHW20101 brandwerende box beschermt jouw belangrijkste documenten, media en waardevolle spullen tegen brand en waterschade. De box heeft plek voor papieren van A4-formaat en dankzij de geïntegreerde hendel is de kluis gemakkelijk te dragen en mee te nemen. De MasterLock LCHW20101 beschermt jouw waardevolle spullen gegarandeerd 30 minuten tegen brand, voor zowel papier als digitale media. Breekt er onverhoopt brand uit, dan betekent dit dat de inhoud van jouw brandwerende box het eerste half uur niet in vlammen opgaat. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding van dit product uitstekend, vinden wij, en daarom een van onze favoriete kluizen.

Favoriet # 2 - Burg Wachter CL 10 S Brand- en inbraakwerende kluis

De Burg Wachter CL 10 S Brand- en inbraakwerende kluis is de beste keuze voor een allround kluis voor thuis of op kantoor, vinden wij. Niet alleen zijn jouw kostbaarheden met deze kluis optimaal beschermd tegen inbrekers, maar ook bestand tegen brand. De Combi-Line serie kluizen zijn speciaal gemaakt als kluis voor thuis (privékluis) of voor op kantoor. Documenten, geld en sieraden berg je hierin veilig op. De kluizen bieden gecertificeerde inbraak- en brandbeveiliging in alle maten en varianten, met bijgeleverd verankeringsmateriaal en een geïsoleerde kluisdeur die de inhoud van jouw kluis beschermt tegen de hitte. Breekt er brand uit? Dan zijn jouw waardevolle papieren zeker 30 minuten gegarandeerd beschermd tegen het vuur.
Deze kluis is voorzien van een dubbelbaardslot. Dit type slot bevat een speciale sleutel en is inbraakwerend. Een dubbelbaardslot is handig als je geen codes wilt of kunt onthouden en liever een fysieke sleutel bewaart. Bovendien is een kluis met dit type slot betaalbaar en hoef je geen rekening te houden met stroomvoorziening en batterijen.

Tip: Wil je meer weten over een dubbelbaardslot? Lees dan ook onze blog: Wat is een dubbelbaardslot?

Favoriet # 3 - Burg Wachter P1S Inbraakwerende kluis

Wil je een goede kluis voor een kleine prijs? De Burg Wachter P1S Inbraakwerende kluis is een uitstekende keuze voor een budgetkluis. Wanneer je enkel contanten en sieraden veilig wilt bewaren, is deze kluis ideaal. Door zijn geringe afmetingen plaats je 'm onopvallend in een kast, op een plank of zelfs in je nachtkastje. Het lichte, stevige en compacte design van deze privékluis maakt namelijk dat hij gemakkelijk opgaat in het meubilair en jouw waardevolle spullen dus veilig uit het zicht houdt. Doordat het slot wordt bediend met sleutels hoef je geen rekening te houden met stroomvoorziening of batterijen. Wel zo makkelijk, vinden wij.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze kluizen? Kom naar onze winkel in Papendrecht voor persoonlijk advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

8257-favoriete-kluizen-van-epine.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: