Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352AR Papendrecht
078-6416410 - klantenservice@epine.nl

De voordelen van een sleutelkluis

Geschreven door op Een sleutelkluis kan zowel zakelijk als privé een uitkomst zijn voor het bewaren van sleutels en het verlenen van toegang tot een gebouw aan één of meerdere personen. Maar welke voordelen biedt een sleutelkluis dan precies? Wij leggen het uit.

Een sleutelkluis kan zowel zakelijk als privé een uitkomst zijn voor het bewaren van sleutels en het verlenen van toegang tot een gebouw aan één of meerdere personen. Maar welke voordelen biedt zo'n kluisje dan precies? Wij leggen het uit.

Een voorbeeld: puber in huis, koop een sleutelkluis!


We beginnen even met een voorbeeld om de voordelen van een sleutelkluis te kunnen benoemen. Stel, je hebt een puberzoon in huis die er een gewoonte van heeft gemaakt zijn sleutels te vergeten. Hoe vaak je het ook zegt, op de een of andere manier slaagt hij er toch altijd in om zijn sleutels ergens laten slingeren, of nog erger: hij kan ze echt niet meer vinden. Dit is zeker geen ondenkbare situatie, het puberbrein staat er immers om bekend vaak wat vergeetachtig te zijn. Maar in het geval van sleutels kan deze vergeetachtigheid voor jou en je zoon wel heel vervelend zijn. Want wat als hij thuis komt van school en er is verder niemand thuis? Dan kan hij niet naar binnen, behalve als de buurvrouw toevallig een sleutel heeft. Maar dan moet zij ook maar net thuis zijn. En een sleutel onder de deurmat leggen is niet bepaald veilig.

De voordelen van een sleutelkluis

In zo'n geval biedt een sleutelkluis uitkomst. Dit is een klein, stevig en compact kluisje dat je aan de muur kunt bevestigen en dat ruimte biedt aan een enkele sleutel of sleutelbos. Zo'n kluisje kun je openen met een cijfercode. Oké, in het geval van de vergeetachtige puberzoon is deze oplossing dus niet helemaal waterdicht, want de code kan hij net zo goed vergeten. Maar dan zou hij je altijd nog kunnen bellen of appen om de code te vragen. Bang dat iemand deze code in handen krijgt, hoef je niet te zijn: je kunt deze namelijk altijd aanpassen. Je zoon hoeft dan alleen op jou of de buurvrouw te wachten in het onfortuinlijke geval dat hij ook zijn smartphone niet bij zich heeft...

Verschillende toepassingen van de sleutelkluis

Een sleutelkluis is dus handig als je de sleutels of reserve sleutels van bijvoorbeeld jouw huis, vakantiehuis, schuur of bedrijf veilig en netjes op wilt bergen en is ideaal wanneer je met meerdere mensen gebruik maakt van een sleutel of sleutelbos. De kluis biedt de zekerheid dat je altijd naar binnen kunt, en dat de sleutels alleen gebruikt worden door de mensen die jij wilt. Je hoeft dus nooit meer je sleutels onder de deurmat, in een bloempot of in de dakgoot achter te laten. Een sleutelkluis is een veel handigere en veiligere oplossing!

Voor thuis kun je hierbij denken aan toepassingen als:
- Verschillende familieleden
- De oppas
- De werkster
- Werklui
- Zorgverleners

Op zakelijk gebied kun je hierbij denken aan toepassingen als:
- Toegang tot kantoren of winkelpanden
- Toegang tot hotels
- Toegang tot particuliere vakantiehuizen
- Toegang tot verzorgingstehuizen. In de zorg wordt veelvuldig gebruik gemaakt van sleutelkluizen.

Koop jouw sleutelkluis bij Epine

Onze sleutelkluizen van De Raat, Burg Wachter en Yale zijn allemaal van dezelfde hoogstaande kwaliteit en bieden ruimte aan één of een aantal sleutels. Ze verschillen echter in bepaalde functies, zoals de mate van inbraakwerendheid, weerbestendigheid en of ze al dan niet een sleutelhaak bevatten. Ook bieden we zowel sleutelkluizen met een draaicijferslot, zoals de betaalbare Burg Wachter KEY SAFE 10 SB Sleutelkluis, of met een elektronisch cijferslot, zoals de ML5441 van De Raat, die je zelfs met je smartphone kunt bedienen. Tip: kijk eens rond in ons assortiment en vink de knop ‘Vergelijk dit product’ onder elke kluis aan om deze met elkaar te vergelijken.

Wil je vrijblijvend advies over welke sleutelkluis het best bij jouw situatie past? Mail of bel dan met onze klantenservice, of kom langs in de winkel in Papendrecht voor persoonlijk advies. De koffie staat klaar!

7005-de-raat-ml4525-sleutelkluis-met-cijferslot-2.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: