Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352AR Papendrecht
078-6416410 - klantenservice@epine.nl

Nieuw bij Epine: Filex SB Inbraakwerende Kluizen

Geschreven door op Nieuw in ons assortiment: de Nauta Filex SB kluizen serie. Vijf typen betaalbare privékluizen, waarin jij al jouw kostbaarheden veilig opbergt.

Nieuw in ons assortiment: de Nauta Filex SB kluizen serie. Vijf typen betaalbare privékluizen, waarin jij al jouw kostbaarheden veilig opbergt.

Kluizen met verschillende formaten

Welke kostbaarheden je in deze kluizen kwijt kunt, is afhankelijk van het type kluis dat je kiest. De Filex kluizen hebben namelijk verschillende formaten. We zetten de uitwendige afmetingen hier even overzichtelijk voor je op een rij:

Zoals je kunt zien, is de Filex SB 1 het kleinste type kluis uit deze serie, en de Filex SB 4 het grootste. De Filex SB L is speciaal geschikt voor het veilig opbergen van jouw laptop en/of tablet, en heeft dus ook een formaat dat daarbij past. Het verschil tussen deze typen zit 'm daarnaast in de binnenkant: de SB 2, 3 en 4 zijn voorzien van een uitneembaar legbord. De SB 1 en L hebben deze niet.

Jouw kostbaarheden achter slot en grendel

In deze kluizen liggen al jouw waardevolle spullen - zoals documenten, sieraden en elektronica - veilig achter slot en grendel. Beschermd tegen, en uit het zicht van inbrekers. Je opent en sluit deze kluizen met een stevig elektronisch pincodeslot. Je tikt de code in, bestaande uit drie tot acht cijfers, waarna je de deur opendraait met de daarvoor bestemde draaiknop. De code kun je zelf instellen. Dit doe je met behulp van de rode knop aan de achterkant van de kluisdeur. Als je deze indrukt, licht er een geel lampje op. Vervolgens kun je jouw nieuwe, persoonlijke code intoetsen. Deze bevestig je met de A of B toets. Hoor je twee keer een piepsignaal, dan is jouw nieuwe code geaccepteerd en in gebruik genomen.

Extra veilig: kluizen met noodsleutel, toetsblokkering en verankering

Al deze kluizen worden geleverd met een noodsleutel. Dit komt goed van pas wanneer de batterijen van het slot onverhoopt leeg zijn, of je de code bent vergeten. Zo weet je tenminste zeker dat jij altijd toegang hebt tot jouw kostbare spullen.
Daarnaast wordt het toetsenbord automatisch twintig seconden geblokkeerd als er drie keer achter elkaar een foutieve code wordt ingevoerd. Als er na afloop van deze blokkeerperiode wederom drie keer een foutieve code wordt ingegeven, volgt er een wachttijd van vijf minuten.
Om het risico op diefstal daarbij nog kleiner te maken , raden wij je aan om jouw Filex SB te verankeren aan een vloer en/of muur. Je kunt de Filex SB serie kluizen met het meegeleverde verankeringsmateriaal verankeren via de verankeringsgaten in de bodem en/of achterwand.

Meer weten?

Bestel meteen jouw type Filex SB kluis, passend bij jouw situatie. Wil je liever eerst het product in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel voor een demonstratie en vrijblijvend persoonlijk advies. Oh ja, en kijk ook even naar onderstaand filmpje, waarin we drie van deze kluizen alvast laten zien.

7795-filex-blog.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: