Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352AR Papendrecht
078-6416410 - klantenservice@epine.nl

Technische ondersteuning


Bij Epine verkopen we kwalitatieve en gemakkelijk te installeren consumentenelektronica. Zo zijn al onze camera's en camerasystemen ontworpen en gemaakt op basis van het principe van Plug & Play. Dit betekent dat je geen technische kennis nodig hebt om deze te installeren en te bedienen. Loop je desondanks tegen vragen en/of uitdagingen aan, lukt het niet om jouw product te installeren, vermoed je dat jouw product defect is of heb je andere technische vragen over het bij ons aangeschafte product? Kom je er niet uit met het lezen van de handleidingen en de FAQ's? Dan kun je terecht bij onze technische dienst. Onze technische dienst verleent technische ondersteuning middels een online ticketsysteem en een telefonische ondersteuningssessie. Dit ticketsysteem gebruikt onze dienst voor camera's en camerasystemen al dan niet in combinatie met het systeem LogMeInRescue,waarmee onze technische specialisten indien nodig jouw camera's en/of camerasysteem tijdelijk op afstand overnemen om deze correct in te stellen.

Gratis ondersteuning

Binnen de eerste maand na aanschaf van je product (gerekend vanaf de factuurdatum) heb je eenmalig recht op gratis telefonische dienstverlening, met of zonder ondersteuning via LogMeInRescue (dit hangt ervan af of dit voor jou van toepassing is). Na deze eenmalige gratis telefonische ondersteuning en na verloop van de eerste maand na aanschaf van je product verlenen wij uitsluitend technische ondersteuning tegen betaling.

Hoe werkt het?

Wij verlenen technische ondersteuning door middel van een online ticketsysteem om een afspraak te maken voor een telefonische ondersteuningssessie. Het ticketsysteem biedt jou de mogelijkheid om jouw vraag, uitdaging en/of klacht uitvoerig voor ons te beschrijven, zodat wij ons goed kunnen inlezen en voorbereiden en jou op die manier zo effectief, uitvoerig en snel mogelijk kunnen helpen. Dit systeem werkt als volgt:

STAP 1

Maak een persoonlijk ticket aan in het Ticketsysteem.

STAP 2

Vul jouw gegevens in. Vermeldt hierbij jouw naam, e-mailadres, ordernummer en een zorgvuldige beschrijving van het probleem. Het systeem biedt jou tevens de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Indien dit voor jou mogelijk en uiteraard van toepassing is, raden we je aan om hier gebruik van te maken. Zo kunnen we jouw vraag nog beter beoordelen en beantwoorden.

STAP 3

Wij nemen jouw verzoek tot ondersteuning vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling. Hierbij nemen we jouw gegevens zorgvuldig door en beoordelen we of jouw aanvraag binnen de gratis periode valt.

STAP 4

We houden je middels jouw persoonlijke ticketnummer van jouw aanvraag via e-mail op de hoogte van de status en voortgang van jouw verzoek. Meldingen hiervan ontvang je eveneens per mail.

STAP 5

Is er telefonische ondersteuning nodig, dan maken we hiervoor een belafspraak. Dit kan op werkdagen tussen 09:30 en 16:30 uur. Een medewerker van onze technische dienst belt jou dan op de overeengekomen datum en tijd. Let op: zorg ervoor dat je kunt inloggen in jouw router/modem en/of camera of camerasysteem.

 • Heb je recht op een eenmalige telefonische ondersteuningssessie? Een medewerker van onze technische dienst belt jou op de afgesproken datum en tijd.
 • Heb je geen recht op gratis ondersteuning? Bel naar 0900 - 6416410 (90 cent per minuut) op de afgesproken datum en tijd.

Technische ondersteuning zonder afspraak

Wil je direct gebruik maken van technische ondersteuning, zonder een ticket en een afspraak te maken? Dat kan tegen betaling. Bel hiervoor naar 0900 - 6416410 (90 cent per minuut).

Let op: je kunt enkel gebruik maken van telefonische technische ondersteuning. Wij verlenen geen technische ondersteuning in de winkel.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 08:30 tot 17:00 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: