Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352AR Papendrecht
078-6416410 - klantenservice@epine.nl

Zakelijke retouren


Heb je zakelijk iets besteld maar wil je jouw aangekochte product retourneren? Voor zakelijke bestellingen gelden andere regels en wetten dan voor consumenten. Ook wanneer je iets zakelijk hebt besteld voor eigen gebruik. Zo heb je als bedrijf onderzoeksplicht en ben je uitgesloten van het retourrecht (de wet Kopen op Afstand).

Retouropdracht aanmaken in ons ticketsysteem

Heb je bovenstaande gelezen en wens je alsnog een retouropdracht uit te zetten? Hiervoor maken wij, evenals voor onze technische dienst, gebruik van een online ticketsysteem. In dit systeem kun jij jouw retouropdracht indienen. Volg hiervoor de volgende stappen:

STAP 1

Maak een persoonlijk ticket aan in het Ticketsysteem.

STAP 2

Vul jouw gegevens in. Om als zakelijke klant een product voor service of garantie aan ons te retourneren, heb je allereerst een RMA-nummer nodig die je bij ons dient aan te vragen. Vermeldt dit dus ook in je verzoek. Vermeldt daarnaast jouw naam, naam van het bedrijf, e-mailadres, ordernummer en een zorgvuldige beschrijving van de reden van retour. Het systeem biedt jou tevens de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Indien dit voor jou mogelijk en uiteraard van toepassing is, raden we je aan om hier gebruik van te maken. Zo kunnen we jouw retouropdracht nog beter beoordelen en beantwoorden.

STAP 3

Wij nemen jouw retouropdracht vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling.

STAP 4

We houden je middels jouw persoonlijke ticketnummer van jouw retouropdracht via e-mail op de hoogte van de status van jouw opdracht. Hebben wij jouw retouropdracht in behandeling genomen, dan ontvang je van ons ook verdere instructies via het ticketsysteem in de mail. 

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: