Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352AR Papendrecht
078-6416410 - klantenservice@epine.nl

Plaatsen en verankeren

Fabrikanten van kluizen en verzekeraars adviseren een kluis tot 1000 KG deugdelijk te verankeren. Elke kluis is voorzien van voldoende materiaal om de kluis via de bodem of achterwand zelf te verankeren. Tevens bieden wij de mogelijkheid de kluis die is aangekocht professioneel en vakkundig te laten verankeren in de woning of bedrijfspand. 

Full service aflevering, plaatsing en verankering van de kluis

Bij de aankoop van een kluis kun je er direct voor kiezen de kluis professioneel te laten verankeren in de woning of bedrijfspand. Deze full service geldt voor kluizen met een maximaal gewicht van 100KG en worden geplaatst tot en met de 2e verdieping ongeacht of de etage per lift of trap bereikbaar is.

Werkwijze full service installatie van de kluis

  • Bestel de gewenste kluis en selecteer direct de Full Service installatie.
  • Wij nemen contact op voor het afstemmen van een installatiedatum en eventuele bijzonderheden.
  • Op de afgesproken installatiedatum komen we ter plaatse en installeren de kluis op de gewenste plek.
  • De kluis wordt in bedrijf gesteld en het verpakkingsmateriaal wordt direct door ons afgevoerd.

De Full Service installatie kost per kluis 219 euro incl. BTW. Dit is inclusief de aflevering, plaatsing en verankering en het afvoeren van verpakkingsmateriaal.

Wil je gebruik maken van de Full Service installatie bestel deze dan direct mee tijdens het bestellen van je kluis. We nemen dan direct contact op voor het maken van een afspraak van een installatiedatum.

Het is ook mogelijk een kluis te laten plaatsen die een gewicht heeft van hoger dan 100KG of op een lastig bereikbare locatie moet worden geplaatst. Neem dan contact met ons op en we adviseren graag!

Alle inbraakwerende kluizen
Alle brand- en inbraakwerende kluizen

 

 

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: