Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - leo.lans@epine.nl

Klik Aan Klik Uit

Lees meer

Het KlikAanKlikUit systeem is een betaalbaar en eenvoudig zelf te installeren domotica systeem, waarbij je de mogelijkheid hebt om het systeem geheel naar eigen wens in te vullen. Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee je eenvoudig verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen. Je kunt al starten met slechts 1 zender en 1 ontvanger naar keuze. Daarna kun je dit zeer gebruiksvriendelijke domotica systeem naar wens onbeperkt uitbreiden.

Populaire KlikAanKlikUit producten: KlikAanKlikUit CD3-1000R, KlikAanKlikUit GDR-3500

Lees minder

8.9 1 10
1240 beoordelingen
handige en kleine camera: handig formaat en goede kwaliteit,zowel overdag als snachta. installatie is simpel,...
14-01-2019
11 van 1
Aantal tonen:
 
Sorteren op:
 
 
KlikAanKlikUit APA2-2300R 2 x Schakelaar + afstandsbediening

KlikAanKlikUit APA2-2300R 2 x Schakelaar + afstandsbediening

  • 2x stekkerdoos schakelaar 2300 Watt
  • 3 geheugenplaatsen
  • Bediening via de afstandsbediening
19,95 18,95
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad

KlikAanKlikUit: een betaalbaar domotica systeem

Domotica is een term die staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Kortom, huis automatisering. Vaak wordt bij dergelijke systemen gedacht aan een systeem dat erg prijzig en niet zelf te installeren is. Bovendien is de algehele gedachte dat domotica alleen mogelijk is bij nieuwbouw en dat het bij bestaande bouw lastig te integreren is.

Het KlikAanKlikUit systeem is anders! Het KlikAanKlikUit systeem laat namelijk zien dat domotica niet duur hoeft te zijn. Zo zijn er startpakketen beschikbaar voor nog geen 30 euro, waarmee je reeds twee/drie lampen of apparaten met een afstandsbediening aan/uit kunt schakelen.

Doe-het-zelf domotica: bouw je eigen systeem

Als je een KlikAanKlikUit product, zoals een startpakket, hebt aangeschaft kun je deze eenvoudig gebruiken om je systeem stap voor stap uit te breiden met extra zenders en ontvangers. Zo kun je ook de plafondsspots gaan dimmen, de zonwering of rolluiken gaan openen/sluiten, een vijverpomp en de tuinverlichting aan/uit schakelen, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Installatie van een KlikAanKlikUit product kun je ook eenvoudig zelf via de meegeleverde handleiding. Je zet de KlikAanKlikUit ontvanger onder stroom en koppelt deze met een gewenste KlikAanKlikUit zender, zoals een afstandsbediening. Vervolgens kun je het eenvoudig draadloos bedienen. 

En alles kan stap voor stap door steeds weer een ontvanger of zender aan te schaffen en te installeren binnen je bestaande KlikaanKlikuit systeem. Dat installeren is overigens een fluitje van een cent.

Druk bij een nieuwe ontvanger 1 seconde op het (enige...) knopje op de nieuwe ontvanger. Stuur daarna met een zender een aan-signaal en de ontvanger is aangemeld. Eén ontvanger kan best aangestuurd worden door meerdere zenders. Of een signaal van een zender stuurt in één keer meerdere ontvangers aan. Zo kun je dus met één druk op de knop al je lampen aanzetten.

KlikAanKlikUit bedienen met je iPhone, iPad of Android smartphone/tablet

Naast een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zijn er diverse overige bedieningsmogelijkheden beschikbaar. Zo kun je zelfs als je niet thuis bent de verlichting, apparatuur, rolluiken, etc. bedienen via jouw smartphone en/of tablet. Hiervoor koppel je het Internet Control Station aan je router. Vervolgens download je de KlikAanKlikUit app op jouw smartphone en/of tablet. Tenslotte meld je de KlikAanKlikUit ontvangers aan bij het Internet Control Station en kun je het KlikAanKlikUit systeem ook met jouw iPhone, iPad en/of Android smartphone/tablet bedienen.

KlikAanKlikUit zenders

Er zijn verschillende zenders voor het KlikAanKlikUit systeem, geschikt voor allerlei toepassingen.

De eerste groep zenders zijn de witte afstandsbedieningen.
De AYCT-102 ziet er simpel uit, maar kan heel veel. Meerdere ontvangers kunnen hiermee desgewenst tegelijkertijd aan- of uitgeschakeld worden. Het bereik is maar liefst 30 meter! Dat moet voor de meeste huizen voldoende zijn.
De ATMT-502 heeft een display en, misschien wel de mooiste functie, een timerfunctie. Met deze afstandsbediening kun je dus niet alleen schakelen en dimmen, maar ook je apparatuur op geprogrammeerde tijden aan en uit laten gaan. Of open en dicht. Of op en neer. Ook deze afstandsbediening heeft een bereik van zo'n 30 meter.

Daarnaast is er de serie wandschakelaars.
De AWST-8800 is een wandschakelaar met één knop. Ogenschijnlijk is de functie dan ook dezelfde als die van een reguliere wandschakelaar. Alleen hoeft deze schakelaar niet fysiek verbonden te zijn met het te schakelen apparaat! Ook de wandschakelaars hebben namelijk een draadloos bereik van ongeveer 30 meter. En als extra functie beschikt de AWST-8800 over een ingebouwde uitschakeltimer. Dat betekent dat je kunt instellen dat een gekoppeld apparaat nadat je het handmatig hebt aangezet na een vooraf ingestelde tijd ook weer uitgaat. Energiebesparing!
De AWST-8802 beschikt over twee knoppen. Hiermee kun je dus twee signalen sturen die elk één of meerdere ontvangers aansturen.

Verder bestaat het KlikAanKlikUit zenderaanbod nog uit talloze andere opties.
Bewegingssensoren, sleutelhangers, inbouwzenders, magneetcontacten, schemersensor, etc.

De keuze is groots! En alles even gemakkelijk te installeren en aan te melden.

 

  • Uitgebreid betaalgemak: