Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

4 tips bij de aanschaf van een hoverboard

Het is de allernieuwste rage, hoverboarden! Een hoverboard werkt met behulp van een gyroscoop. Die gyroscoop is een apparaat dat druk meet. Wanneer je dus met je voeten op het board drukt wordt dit gemeten en worden er vervolgens signalen doorgestuurd naar je board waardoor je voortbeweegt.

4 tips bij de aanschaf van een hoverboard

Het is de allernieuwste rage, hoverboarden! Een hoverboard werkt met behulp van een gyroscoop. Die gyroscoop is een apparaat dat druk meet. Wanneer je dus met je voeten op het board drukt wordt dit gemeten en worden er vervolgens signalen doorgestuurd naar je board waardoor je voortbeweegt. Zo kun je met slechts je voeten hoverboard “rijden” en bepaal je door druk uit te oefenen welke kant je opgaat! Omdat veel mensen nog niet precies weten waar zij op moeten letten bij de aanschaf van een hoverboard hebben wij dit artikel geschreven: 4 tips voor het kopen van een hoverboard!

Goede kwaliteit

Wanneer je een hoverboard wilt gaan kopen zijn er een aantal zaken waarop je dient te letten. Eén daarvan is de kwaliteit van het board. De prijzen van hoverboards lopen nogal uiteen. Het belangrijkste kwaliteitsaspect van een hoverboard zit hem in het moederbord. Dit is het systeem dat de gyroscoop aanstuurt. Hoe beter het moederbord, hoe beter het board werkt en hoe minder snel je hoverboard stuk kan gaan. Wij raden je daarom aan om je goed te laten adviseren over het moederbord dat in je hoverboard zit voordat je overgaat tot kopen.

Accu van je moederbord

Uiteraard werkt het moederbord op stroom. Deze stroom wordt geleverd door een accu. Hoe beter de accu, hoe langer jouw bord meegaat zonder dat deze opgeladen hoeft te worden en hoe minder snel de accu zijn maximale capaciteit verliest. Probeer daarom te zoeken naar een originele batterij van Samsung of LG. Deze batterijen hebben op dit moment bewezen kwalitatief gezien de beste batterijen te zijn waarmee je er zeker van bent dat je bord niet te snel leeg raakt.

Oplader

Vanzelfsprekend moet de accu ook weer opgeladen worden. Dit doe je met behulp van de oplader. Zorg er altijd voor dat je de originele oplader aanschaft en gebruikt. Andere (goedkope) opladers beschadigen vaak je accu en laden de accu minder goed op.

Wielen                                                                                                    4 tips bij de aanschaf van een hoverboard

Het laatste onderdeel waar je goed op zult moeten letten zijn de wielen.
De wielen zijn een belangrijk onderdeel van het hoverboard en bepalen
voor een groot deel het gebruiksgemak van je board. Zorg daarom voor
kwalitatief goede wielen die niet te snel slijten.

 

We hopen je met bovenstaande tips op weg geholpen te hebben bij je zoektocht naar een goed hoverboard. In het geval van hoverboards is goedkoop vaak duurkoop. Zorg er daarnaast voor dat je je te allen tijde goed laat adviseren, zo kom je minder snel voor verrassingen te staan.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over de aanschaf van een hoverboard neem dan even contact met ons op. Daarnaast kun je natuurlijk op onze website terecht voor kijkje in ons zeer uitgebreide aanbod van hoverboards.

5384-4_tips_bij_de_aanschaf_van_een_hoverboard.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: