Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Airwheel! Het vervoer van de toekomst....

Met een Airwheel weet je je van twee dingen verzekerd. Ten eerste is het een zeer veilige en efficiente manier van voortbewegen, ten tweede zul je nooit om aandacht verlegen zitten. Het is misschien wel de meest ideale manier om je te storten in het drukke (of minder drukke) verkeer van tegenwoordig. Ultieme stabiliteit en een krachtige motor met een groot bereik. Accelereren, remmen en sturen doe je door je lichaamsgewicht te verplaatsen.

Met een Airwheel weet je je van twee dingen verzekerd. Ten eerste is het een zeer veilige en efficiente manier van voortbewegen, ten tweede zul je nooit om aandacht verlegen zitten. Het is misschien wel de meest ideale manier om je te storten in het drukke (of minder drukke) verkeer van tegenwoordig. Ultieme stabiliteit en een krachtige motor met een groot bereik. Accelereren, remmen en sturen doe je door je lichaamsgewicht te verplaatsen. 

Airwheel

Epine verkoopt het hele assortiment Airwheel producten. De airwheel is het vervoermiddel van de toekomst en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van een enkele eenwieler tot een volwaardig elektrische SUV waarmee je gemakkelijk 60 kilometer overbrugt. In dit blog gaan we wat dieper in op de zogenaamde segway modellen uit het assortiment van Airwheel.

               

Airwheel is pas een jaar of negen bezig en nu al een van de meest toonaangevende namen op het gebied van personal transportation. Het produceren van elektrische eenwielerstweewielers en segways is de core-business van Airwheel. De kwaliteit van de modellen is stuk voor stuk hoog. En door de relatief eenvoudige bediening en besturing is het rijden voor iedereen goed te leren.

Airwheel heeft als enige producent een segway in het assortiment met een zadel. De Airwheel A3 is uitgerust met een krachtige elektromotor en futuristische bediening en besturing, maar ook met een comfortabel multi-position stuur en geveerd zadel. Dat maakt een rit met de Airwheel A3 tot een ontspannen én effectieve ervaring. 

    Airwheel A3        Airwheel A3       Airwheel A3             

 

De Airwheel is voorzien van een handig display waarop je altijd ziet hoe hard je rijdt, hoe ver je nog kan rijden en welke afstand je hebt afgelegd. Je kunt de AirWheel A3 met de iPhone app starten waarop de segway automatisch registreert. Als iemand anders er met jouw Airwheel vandoor gaat krijg je automatisch een melding. Zo verlies je jouw AirWheel nooit uit het oog.

De Airwheel S3 is de all-time bestseller van Airwheel. De S3 heeft een revolutionair design door het sta-platform, de ingebouwde luidsprekers en bluetooth functionaliteit.Je houdt je vast aan de handgrepen en leun in de gewenste richting om vooruit te bewegen. Bovendien kun je met de Airwheel S3 met een volle accu tot wel 65 kilometer rijden!

  Airwheel S3                         Airwheel S3                                Airwheel S3                                  


Door de twee wielen en de ingebouwde intelligente stabilisator kan nagenoeg iedereen na een korte gewenningsperiode op de Airwheel S3 rijden. Het "stuur", waarmee je overigens niet echt stuurt, zorgt voor extra houvast.

Airwheels  hebben sowieso al grote voordelen ten opzichte van de meeste andere transportmiddelen. Veel sneller dan lopen. Minder vermoeiend dan fietsen. Goedkoper dan snor- en bromfietsen. Goedkoper en in druk verkeer veel sneller dan de auto. En een heel stuk flexibeler dan openbaar vervoer. De Airwheel S5 is dan ook nog eens het model met de grootste reikwijdte en de grootste, comfortabele wielmaat. 

                                                            


Dankzij het design van de Airwheel S5 kun je er ook op ruiger terrein mee rijden. Met het 4 inch LED display om informatie aan de bestuurder te tonen zoals bijvoorbeeld snelheid, temperatuur, batterijniveau, afstand, etc., speciaal spatbordhouder, geavanceerde bass geluidssysteem en opvouwtechniek is de Airwheel S5 het neusje van de zalm op het gebied van elektrisch vervoer.

Heeft een Airwheel alleen maar nuttige toepassingen? Natuurlijk niet!

Een Airwheel is er niet alleen voor tripjes "met een reden". Het is namelijk gewoon ontzettend leuk om op een arhweel te rijden. In het weekend of doordeweeks na het eten gewoon een lekker stukje rijden is enorm ontspannend. De Airwheel S5 is voor sommige golfers zelfs het favourite vervoersmiddel tijdens een middagje ballen slaan.

Epine SmartWheelz helpt je bij de keuze

In onze winkel in Papendrecht hebben wij van alle soorten van Airwheel wel een model demoklaar staan. Kom gerust eens kijken en snuffelen. Misschien blijkt in jouw situatie een ander model wel beter te passen. Daar komen we vast wel achter onder het genot van een bakkie koffie of een frisje.

4704-Airwheel_Logo.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: