Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Binnenkort verkrijgbaar bij Epine: SitGo elektrische step met zadel

Geschreven door op Slim, stabiel en stijlvol: dat is de Nederlandse SitGo elektrische step in een notendop. En, goed nieuws: binnenkort is deze elektrische step met zadel te bestellen bij Epine én in het echt te bewonderen in onze winkel.

Slim, stabiel en stijlvol: dat is de Nederlandse SitGo elektrische step in een notendop. En, goed nieuws: binnenkort is deze elektrische step met zadel te bestellen bij Epine én in het echt te bewonderen in onze winkel.

Over de SitGo

Op deze elektrische step met zadel, die qua uiterlijk het midden houdt tussen een step en een fiets en daarom ook wel een loopfiets wordt genoemd, ben jij verzekerd van comfortabel en plezierig rijden. De grote wielen, vergelijkbaar met die van een fiets, zorgen voor stabiliteit. Op de ruime treeplank kun jij gemakkelijk je voeten kwijt en in combinatie met het zadel zorgt dit voor een zeer comfortabele zithouding. De step is daarnaast voorzien van een stijlvol design en kan vanwege het lichte gewicht eenvoudig achter op de auto met een fietsendrager worden vervoerd. Zet af met beide benen en rijdt verder met ondersteuning van de motor. Met de cruise control functie stel jij zelf de snelheid in. Hiervoor heb je de keuze uit 0 - 6 km/uur, 0 - 15 km/uur en 0 - 20 km/uur.

Elektrische step met zadel geschikt als loophulpmiddel

De SitGo is de perfecte oplossing voor veilige mobiliteit en zeer geschikt als loophulpmiddel voor als je erop uit wilt, maar niet in staat bent om lange afstanden te lopen. De SitGo Electric is een zogenoemd ‘gehandicaptenvoertuig met motor’ (ter vergelijking: een scootmobiel valt hier ook onder). Dat betekent dat je hiermee zowel op het fietspad als op de stoep mag.

Maar, let op: de maximumsnelheid is afhankelijk van de plaats op de weg:
Op het trottoir of voetpad mag je maximaal 6 km/uur;
Binnen de bebouwde kom op het (brom)fietspad mag je maximaal 30 km/uur;
Buiten de bebouwde kom op het (brom)fietspad mag je maximaal 40 km/uur;
Op de rijbaan mag je maximaal 45 km/uur.

In de praktijk ligt de snelheid van een scootmobiel of gehandicaptenvoertuig beduidend lager, eerder zo’n 20 km/uur (Bron: Veilig Verkeer Nederland). De SitGo kan maximaal 20 km/uur. Je hebt geen rijbewijs nodig om deze step op deze manier te gebruiken. Wel ben je verplicht om de step te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid: een WA-verzekering. Hierbij ontvang je een verzekeringsplaatje of -sticker voor op de achterkant van je step.

Twee typen: Electric en City model

De SitGo is bij Epine verkrijgbaar in twee verschillende typen: Electric (zie onder, links) en City (zie onder, rechts). Het City model is speciaal ontworpen voor stadsforenzen en heeft in tegenstelling tot de Electric een ander stuur, een luxe zadel en een slot, zodat je de step goed op slot kunt zetten. Handig voor in de stad! De SitGo Electric is verkrijgbaar in Rood en Antraciet. De SitGo City is verkrijgbaar in Groen en Zwart.

                                           

Proefritje maken? Kom naar de winkel!

SitGo eerst even uitproberen? Dat kan! Kom naar de winkel voor een gratis proefrit. Zo weet je tenminste zeker of de SitGo bij je past, voordat je deze elektrische step met zadel koopt.

8804-hanneke-354x354-350x350.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: