Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

De 5 populairste hoverboard merken

Geschreven door op Door het grote aanbod aan smartwheels is er voor iedereen wel een passende smartwheel te vinden. Mede hierdoor zijn er ontzettend veel verschillende merken op de markt te vinden die smart balance wheels produceren. In dit artikel vertellen we je welke merken het populairst zijn en wat voor boards ze produceren!

Door het grote aanbod aan smartwheels is er voor iedereen wel een passende smartwheel te vinden. Mede hierdoor zijn er ontzettend veel verschillende merken op de markt te vinden die smart balance wheels produceren. In dit artikel vertellen we je welke merken het populairst zijn en wat voor boards ze produceren!

1. Smartwheelz

SmartWheelz is hét merk op het gebied van personal transportation. Zij hebben verschillende hoverboards voor in de stad en daarbuiten. Na grondig en zorgvuldig onderzoek hebben wij een producent gevonden die de smart balance wheels met precies de gewenste specificaties en looks kan leveren. De serie SmartWheelz hoverboards levert hoge kwaliteit en lage prijzen. Hieronder zie je de CityCruiser Hoverboard 700W Camouflage Blauw.

2. Vegas® Electronics

Vegas® Electronics is een opgericht in 1981. Zij begonnen ooit met het importeren van onder andere beveiligingssystemen maar ondertussen zijn ze uitgegroeid tot importeur van IP-camera's, camerasystemen, alarmsystemen, hoverboards, elektrische steppen en nog veel meer! Het hoofdkantoor van Vegas® Electronics is gevestigd in Papendrecht. Een voorbeeld van de hoverboards die zij maken, is de Vegas HB-9500 EL2 Hoverboard Limited Edition HipHop. Deze wordt hieronder weergegeven.

3. Airwheel

Airwheel is pas een jaar of negen bezig en nu al een van de meest toonaangevende namen op het gebied van personal transportation. Het produceren van elektrische eenwielerstweewielers en segways is de core-business van Airwheel. De kwaliteit van de modellen is stuk voor stuk hoog. En door de relatief eenvoudige bediening en besturing is het rijden voor iedereen goed te leren. Zie hieronder de Airwheel S3.

4. Airboard

De Airboard Hoverboards zijn de nieuwste modellen van 2016. Standaard zijn deze luxe smart balance wheels uitgerust met Samsung Elite batterijen en een UL-gecertificeerde oplader. Het Airboard Hoverboard is modern en heeft een bijzonder slijt-, stoot- en krasvast design dankzij hoogwaardige materialen. De twee ingebouwde bluetooth-luidsprekers kun je met je mobiele apparaten verbinden waardoor je overal je favoriete muziek kan afspelen. Het Airboard Hoverboard is bovendien erg veilig dankzij de anti-slip pedalen en ook de wielen zijn voorzien van anti-slip zodat je niet kunt uitglijden. Zie hieronder de Hoverboard 700W + Speaker.

5. Fosjoas

Pas een jaar of vijf bezig en nu al één van de meest toonaangevende merken op het gebied van smartwheels: Fosjoas. Het produceren van elektrische eenwielers en tweewielers is de core-business van dit bedrijf. De kwaliteit van de modellen is stuk voor stuk hoog. En door de relatief eenvoudige bediening en besturing, is het rijden voor iedereen goed te leren. Bekijk hieronder de Airwheel Z3.

De kans is groot dat één van deze populaire merken een model heeft die perfect aansluit bij jouw wensen. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op! We staan je graag te woord!

7597-de-5-populairste-hoverboard-merken.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: