Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

De Airwheel R5: niet zomaar een fiets

Geschreven door op De Airwheel R5 Opvouwbare fiets is niet zomaar een fiets. Wij zetten een paar slimme functies voor je op 'n rij.

De Airwheel R5 Opvouwbare fiets is niet zomaar een fiets. Wij zetten een paar slimme functies voor je op 'n rij.

Batterij

Deze slimme e-bike is voorzien van een 235 watt batterij, die jou tijdens het fietsen kan ondersteunen. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende rijstijlen: je kunt ervoor kiezen volledig op eigen kracht te fietsen, om zelf te fietsen met ondersteuning of om volledig elektronisch te rijden. Wanneer je remt, wordt de motor automatisch even uitgeschakeld. Wel zo veilig! Op het stuur zitten drie lichtjes, die jou aangeven hoe vol de batterij is: vol, halfvol of leeg.
Daarnaast kun je de accu gebruiken als draagbare stroomvoorziening. Deze is namelijk uitgerust met een USB-poort en kun je aansluiten op de meeste typen smartphones en tablets.

Ontwerp

De Airwheel R5 heeft een fraai en licht ontwerp met een stevig aluminium frame. Het model is flexibel: de hoogte van het stuur en het zadel kun je gemakkelijk naar wens aanpassen. Daarnaast is het zadel voorzien van schokdemping, om jouw rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Snel opvouwbaar model

De Airwheel R5 Opvouwbaar is - de naam zegt het al - in te klappen. De fiets is zo gemaakt, dat dit heel makkelijk gaat.
Zet het stuur en het zadel op de laagste stand. Trek aan het zogenaamde 'hendelslot' (de ring voor beide handvaten op het stuur) en vouw de handvaten naar beneden. Met behulp van de hendel vouw je het stuur vervolgens soepel naar achteren. Met de hendel in het midden van het frame klap je het frame van de fiets daarna dubbel. De speciale veiligheidspin tussen de wielen druk je in om de wielen vast te zetten. Nu is je fiets klaar om mee te nemen. Als je wilt, kun je het zadel ook van de fiets ontkoppelen.
Tot zover de theorie. In onderstaand filmpje doen wij het ook nog even voor je voor.

Gratis app

Deze slimme fiets is te gebruiken in combinatie met een gratis app. De gelijknamige app, te herkennen aan het lichtblauwe icoontje met de A van Airwheel, kun je downloaden in de App Store van Apple (iOs) of in Google's Play Store (Android). Deze app verbind je via Bluetooth met jouw fiets en maakt het gebruik van jouw Airwheel nog slimmer. Zo kun je hiermee de snelheid, hoogte, richting en batterij capaciteit van jouw fiets instellen en controleren. Ook kun je met de app fietsroutes digitaal uitstippelen.

Twee uitvoeringen

Bij Epine verkopen we twee typen Airwheel R5: een zwarte en witte uitvoering. Ben jij overtuigd van deze slimme fiets? Bestel dan snel jouw Airwheel zwart of Airwheel wit. Wil je meer weten over dit product, dan kun je ook altijd langskomen in onze winkel voor een gratis proefrit en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

7537-airwheel-r5-fiets.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: