Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

De Fosjoas K2 Elektrische Step, hét vervoermiddel van de toekomst!

Jezelf vervoeren op een milieuvriendelijke manier, wie wil dat nou niet? In ons assortiment hebben wij al diverse manieren om aan deze grote vraag te voldoen, monowheels, twinwheels, balance boards en nu ook de Fosjoas K2 Elektrische Step. Met een topsnelheid van 20 kilometer per uur en een bereik van 25 kilometer is deze step zeer geschikt voor korte tot middellange afstanden.

De Fosjoas K2 Elektrische Step, hét vervoermiddel van de toekomst!

Jezelf vervoeren op een milieuvriendelijke manier, wie wil dat nou niet? In ons assortiment hebben wij al diverse manieren om aan deze grote vraag te voldoen, monowheels, twinwheels, balance boards en nu ook de Fosjoas K2 Elektrische Step. Met een topsnelheid van 20 kilometer per uur en een bereik van 25 kilometer is deze step zeer geschikt voor korte tot middellange afstanden. Ook aan je comfort is gedacht, met een in hoogte verstelbaar stuur, geveerde voorvork en grote pedalen bedwing je alle wegen met gemak.

Mag je met de Fosjoas K2 Elektrische Step de openbare weg op?

Voordat je met dit hippe vervoermiddel de weg op mag dien je deze te verzekeren. Met een snorfietsverzekering is dit opgelost en de kosten hiervan zijn relatief laag (ongeveer 7 euro per maand) En een bijkomend voordeel is dat je geen helm op hoeft want de topsnelheid zit onder de 25 kilometer per uur.

Heb ik een rijbewijs nodig voor een elektrische step?

Om te mogen rijden op een elektrische step moet je minimaal 16 jaar en in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs.

Is het bereik echt 25 kilometer of kan dat verschillen per situatie?

Dat kan inderdaad verschillen per situatie, de afstand de je kunt afleggen is erg afhankelijk van zaken zoals; het gewicht van de bestuurder, de weersomstandigheden (bijvoorbeeld bij veel tegenwind of koud weer), de bandenspanning etc.

Elektrische Step

Is een elektrische step makkelijk mee te nemen?

Omdat de Fosjoas K2 Elektrische Step opvouwbaar is kan je er letterlijk alle kanten mee op. Of je je step nu mee wilt nemen in het openbaar vervoer of in je auto, het kan allemaal. Door zijn compacte design en relatief lichte gewicht is niets meer een obstakel voor jouw nieuwe transportmiddel.

Wat zijn de voordelen van een elektrische step en is het echt een groen vervoermiddel?

Het rijden op een elektrische step is allereerst gewoon erg leuk en gemakkelijk. Daarbij hoef je nooit meer te zoeken naar een parkeerplek en trek je veel bekijks met je step. Ook is de Fosjoas Elektrische Step handzaam en heeft hij erg lage onderhoudskosten. En groen is de step zeker, opladen gebeurt via een “normale” stopcontact aansluiting en als je echt 100% groen wilt rijden, laad je step dan op met groene stroom.

Voor welke toepassingen worden elektrische steps zoal gebruikt?

Als vervanging voor de auto bij kleine afstanden.
• Bij bedrijven waar de afstanden te groot zijn om te lopen, vliegvelden, magazijnen, grote winkels etc.
• In de stad waar het altijd een uitdaging is om je auto te parkeren.
• Personen die wat slechter te been zijn kunnen zich ook goed verplaatsen met een elektrische step.
• En uiteraard gewoon voor de fun.

Meer informatie of direct bestellen?

In onze winkel ben je van harte welkom om een proefrit te maken, dus niet over nadenken en gewoon langskomen. Ben je al helemaal overtuigd van dit prachtige product? Bestel de Fosjoas K2 Elektrische Step dan direct hier!

 

5013-Fosjoas_K2_Blog_2.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: