Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

De Robusto e-step. Het beste van een step, snorfiets, scooter en scootmobiel in één.

Geschreven door op De Robusto Elite e-step is - de naam zegt het al - een robuuste elektrische step, met het toegevoegde comfort van een zadel. Dat maakt dit vervoersmiddel niet alleen heel leuk om op te rijden, maar ook ontzettend handig en comfortabel. Ben jij nog niet bekend met deze step? Lees dan snel verder!

De Robusto Elite e-step is - de naam zegt het al - een robuuste elektrische step, met het toegevoegde comfort van een zadel. Dat maakt dit vervoersmiddel niet alleen heel leuk om op te rijden, maar ook ontzettend handig en comfortabel. Ben jij nog niet bekend met deze step? Lees dan snel verder!

Het beste van een step, snorfiets, scooter en scootmobiel in één

De Robusto heeft het uiterlijk van een mix tussen een step, een snorfiets en een scooter. De step is voorzien van een breed onderstuk, waar je gemakkelijk beide voeten op kunt zetten. Dit onderstuk is dus tevens voorzien van een stevig zadel, en natuurlijk een krachtige motor van 500 Watt. Dat betekent dat je niet zelf hoeft te steppen om je voort te bewegen. Je rijdt met deze step zoals je met een scooter rijdt: in een comfortabele, zittende houding, met je voeten op het onderstuk. Anders dan bij een scooter, kun je op deze step ook staand rijden. Het onderstuk is hier groot en breed genoeg voor. Zo kun je dus ook afwisselen tussen een zittende en staande houding.

De Robusto Elite is daarmee de perfecte elektrische step om te gebruiken voor zowel woon- en werkverkeer of natuurlijk gewoon voor de "leuk", als recreatief vervoersmiddel. De step onderscheidt zich onder andere van een scooter en andere vergelijkbare vervoersmiddelen met zijn lichte gewicht: de step is niet zwaar en kun je opvouwen en eenvoudig overal mee naartoe nemen. Hierbij kun je denken aan het openbaar vervoer, in de kofferbak van een auto, of in een caravan, een camper of op een boot. Deze e-step is goedgekeurd voor de openbare weg met een topsnelheid van 25 km/uur. Je bent dus niet verplicht een helm te dragen. En, wel zo handig: van de snelheid, totaalafstand en tijdsduur ben je altijd op de hoogte. Je hoeft hiervoor alleen maar een blik te werpen op de LCD snelheidsmeter.

Step geschikt voor senioren en minder validen

Juist de comfortabele manier van voortbewegen maakt dit type step ook uitermate geschikt voor mensen op leeftijd en minder validen. Wanneer mensen op leeftijd raken en het bewegen bij senioren moeizamer wordt, wordt er vaak meteen gedacht aan een scootmobiel als ondersteuning en oplossing voor een verminderde mobiliteit. Maar hoewel met een scootmobiel ouderen hun bewegingsvrijheid weer (deels) kunnen terugkrijgen, kan de scootmobiel ook als onprettig worden ervaren door de passieve houding die de berijder op dit vervoersmiddel aanneemt. Ook voelen ouderen zich op een scootmobiel soms meteen een 'echte' senior, terwijl ze vaak niet meer nodig hebben dan een beetje ondersteuning tijdens (lange) ritten. De Robusto e-step met zadel is in deze situatie dus de ideale oplossing. En zeg nou zelf, het stoere uiterlijk van deze step lijkt in de verste verte niet op een scootmobiel!

Om met de Robusto e-step op de openbare weg te kunnen rijden, heb je een bromfietsrijbewijs nodig. Ook moet de step WA-verzekerd zijn. Maar de Robusto is eveneens zonder kenteken te verkrijgen, wanneer deze als scootmobiel kan worden verzekerd. Belangrijk om te weten is dat je dan geen rijbewijs nodig hebt. Met een scootmobiel mag je zowel op het fietspad, als op de stoep en andere voetgangersgebieden. Dit kan echter alleen als je problemen hebt met mobiliteit. Is dit geval, dan kan de Robusto e-step dus zeker een uitkomst zijn. Ook kinderen met een handicap mogen bijvoorbeeld op deze manier gebruik maken van de step.

Meer weten over deze step?

Kom naar onze winkel voor een gratis proefrit en een demonstratie van de mogelijkheden van dit handige vervoersmiddel. Ben je al overtuigd van dit product? Bestel dan meteen jouw Robusto e-step, in wit of zwart.

7752-robusto.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: