Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

De stoerste SmartWheel stunts

“Oefening baart kunst”, luidt een welbekend spreekwoord. En dit geldt zeker ook voor ons assortiment SmartWheelz. Hoverboards, monowheels en elektrische steps en skateboards zijn immers leuke en vaak ook praktische middelen om jezelf mee te verplaatsen, maar het gebruik ervan heb je niet zo één-twee-drie onder de knie. Toch kan heel veel oefening op deze voertuigen ook letterlijk ‘kunst baren’. Sommige mensen tillen het gebruik van hun SmartWheel namelijk naar een wel heel ander niveau. Dansen, turntrucs en spectaculaire stunts: het kan allemaal. Deze beelden zijn het bewijs.

"Oefening baart kunst”, luidt een welbekend spreekwoord. En dit geldt zeker ook voor ons assortiment SmartWheelz. Hoverboards, monowheels en elektrische steps en skateboards zijn immers leuke en vaak ook praktische middelen om jezelf mee te verplaatsen, maar het gebruik ervan heb je niet zo één-twee-drie onder de knie. Toch kan heel veel oefening op deze voertuigen ook letterlijk ‘kunst baren’. Sommige mensen tillen het gebruik van hun SmartWheel namelijk naar een wel heel ander niveau. Dansen, turntrucs en spectaculaire stunts: het kan allemaal. Deze beelden zijn het bewijs.

De stoerste stunts

In deze compilatie zijn meerdere typen SmartWheelz vertegenwoordigd. Elektrische skateboards, steps, hoverboards en monowheels: we zien ze allemaal voorbij komen. En de getalenteerde berijders en bestuurders laten nog maar eens zien hoe multifunctioneel deze voertuigen eigenlijk zijn.

 

Don’t try this at home

Ben jij net als wij ook zo onder de indruk van deze SmartWheel kunsten en (nog) niet in het bezit van een hoverboard, elektrische step of Segway? Bekijk dan eens ons assortiment SmartWheelz of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies en een gratis proefrit. Wie weet haal jij dan straks ook de tofste trucs uit! Maar wees voorzichtig en neem vooral de tijd om het te leren. En denk eraan: oefening baart dus kunst. Tot die tijd geldt: don’t try this at home!

Een paar tips en trics

Tot slot nog een paar tips om je op weg te helpen. Hoe sta je nou goed en stabiel op zo’n hoverboard, skateboard of airwheel? Zo makkelijk als het er in deze beelden uitziet, is het niet. Kies allereerst een veilige plek uit om te beginnen, het liefst met een glad oppervlak waar je zonder problemen kunt rijden (zoals de sportzaal in de compilatie). Begin leunend tegen een muur en laat iemand je vasthouden, zodat je niet naar achter kunt vallen en voorzichtig kunt wennen aan het wiel of de wielen onder je voeten. Zorg er uiteraard ook voor dat je voldoende bescherming aan hebt en houdt je bewegingen beperkt.
Let bij het opstappen vervolgens goed op hoe je je voeten neerzet. Een van de grootste uitdagingen bij deze voertuigen is het behouden van je evenwicht. Zet daarom eerst je ene voet neer en hou deze goed recht. Als je dat doet, zal het board of het wheel blijven staan en niet naar voren of achteren bewegen, waardoor je met je andere voet ook goed kunt opstappen. Let op: zet bij een hoverboard altijd je voeten aan de buitenkant van het board, tegen de wielen aan. Daar zitten namelijk de sensoren die ervoor zorgen dat je kunt rijden.
Het afstappen doe je eigenlijk op dezelfde manier: voet voor voet. Zorg eerst dat je volledig stil staat. Stap dan voorzichtig met één voet van het board of het wheel af, terwijl je met de andere blijft staan. Als je goed in evenwicht staat, kun je ook je andere voet ervan afhalen.

Meer weten? Lees dan onze informatieve blogs die je laten zien hoe je slim gebruik maakt van jouw net zo slimme voertuig.

6612-De_stoerste_smartwheel_stunts_youtube.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: