Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

De voordelen van Smartwheelz

Geschreven door op Het is één van de nieuwste trends: personal transportation. Smartwheels zijn compacte, gemotoriseerde voertuigen voor eenpersoons-transport. Je voortbewegen in het drukke stadsverkeer of recreatief in het weekend, was nog nooit zo leuk. Deze voertuigen komen met verschillende voordelen. Wij vertellen je graag wat die voordelen precies inhouden.


De voordelen van smartwheels, wij zetten ze voor je op een rijtje!


Het is één van de nieuwste trends: personal transportation. Smartwheels zijn compacte, gemotoriseerde voertuigen voor eenpersoons-transport. Je voortbewegen in het drukke stadsverkeer of recreatief in het weekend, was nog nooit zo leuk. Deze voertuigen komen met verschillende voordelen. Wij vertellen je graag wat die voordelen precies inhouden.

Hoverboards


Om te beginnen zijn er verschillende soorten smartwheels. Elke soort ken zijn eigen voordelen. Eén van de bekendste zijn hoverboards. Dit zijn boards waarbij de wielen niet tussen je benen zitten, maar aan de weerszijden. De boards zijn van een compact formaat. Het voordeel hiervan is dat hij overal makkelijk mee te nemen is. Je hoeft er geen groot slot om heen te doen of een speciale parkeerplaats voor vinden. Ga je naar je werk? Plaats hem gewoon onder je bureau. Het apparaat weegt ongeveer 10 kilogram, dus het apparaat verplaatsen is nooit een probleem. Een ander groot voordeel van hoverboards is dat de wielen niet tussen je benen zitten, maar aan weerszijden. Dat zorgt voor wat meer stabiliteit dan bij een monowheel en daardoor is het ook makkelijker om deze boards te leren besturen.

Airwheels (Twinwheels)


Airwheels hebben net als hoverboards twee wielen aan weerszijden van het platform waar je op staat. Maar daarnaast heeft een twinwheel ook een ‘stuur’. Niet om daadwerkelijk te sturen, want dat doe je al middels gewichtsverplaatsing. Het stuur zit er vooral op voor de houvast. Het grote voordeel van een airwheel is dat je hiermee langere afstanden kunt afleggen omdat de houding op het apparaat nu eenmaal meer comfort biedt.

Airwheels (Monowheels)


De monowheel of de elektrische eenwieler heeft als voordeel: de compactheid. De meest compacte manier van vervoer is de monowheel of elektrische eenwieler. Een enkel wiel met aan weerszijden een pedaaltje voor je voeten. Je klemt de monowheel eenvoudigweg tussen je kuiten en door je gewicht te verplaatsen ga je voor- of achteruit en maak je bochten. Een ingebouwde gyroscoop zorgt voor de balans zodat je niet voor- of achterover valt.

Conclusie


Elke smartwheel heeft dus zijn eigen pluspunten. Samengevat maak je vaak een keuze tussen stuurgemak, comfort en compactheid. Bedenk dus goed waarvoor je jouw smartwheel wil gaan gebruiken!

Kan je na het bovenstaande nog steeds geen keuze maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

7385-de-voordelen-van-smartwheels.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: