Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Dingen je allemaal kunt doen met je hoverboard.

De meeste mensen zien een hoverboard als speelgoed voor de kinderen of als vervoersmiddel voor zichzelf. Dat is ontzettend jammer want je kunt zoveel meer met een hoverboard. Natuurlijk is het onzettend leuk om met je hoverboard te toeren en natuurlijk maakt het je vervoer naar je werk zoveel keer sneller en millieuvriendelijker. Maar dat is niet alleen waar je een hoverboard voor kunt gebruiken. Je kunt er zelfs prima taken op je werk mee uitvoeren.

De meeste mensen zien een hoverboard als speelgoed voor de kinderen of als vervoersmiddel voor zichzelf. Dat is ontzettend jammer want je kunt zoveel meer met een hoverboard. Natuurlijk is het onzettend leuk om met je hoverboard te toeren en natuurlijk maakt het je vervoer naar je werk zoveel keer sneller en millieuvriendelijker. Maar dat is niet alleen waar je een hoverboard voor kunt gebruiken. Je kunt er zelfs prima taken op je werk mee uitvoeren. Geloof je me niet? Kijk dan eens naar dit filmpje.

In dit filmpje zien we een man tal van werkzaamheden uitvoeren op een hoverboard. De man maait zijn gazon, verwijdert onkruid, duwt een beladen karretje, schildert een muur, verplaatst hout in een bouwmarkt, duwt winkelwagentjes, reinigt een vloer en zaagt zelfs planken. Deze video bewijst omonstotelijk de universele toepasbaarheid van het hoverboard. In onze stellige overtuiging duurt het niet lang voordat het hoverboard een onlosmakelijk onderdeel is van de gereedschapskist.

Dit filmpje laat uitstekend zien dat een hoverboard niet alleen ontzettend leuk is maar laat ook de enorme potentie zien die dit product heeft.2 redenen op een rij waarom een hoverboard onze manier van werken gaat veranderen.

 • Een hoverboard zorgt er simpelweg voor dat je tijd bespaart. Een hoverboard haalt een snelheid van wel 15 km/u! 
 • Je kunt meer doen in minder tijd. Je bent veel sneller dus heb je meer vrije tijd. 

De video laat ook zien dat een hoverboard van goede kwaliteit gewoon overal kan worden gebruikt. Je kunt een hoverboard probleemloos gebruiken om je gras te maaien of je huis te schilderen. Uiteraard geld dit alleen voor hoverboards van goede kwaliteit.

Tip: Beste geteste hoverboard kopen? Kies dan voor de Smartwheelz CityCruiser.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over de aanschaf van een hoverboard neem dan even contact met ons op. Daarnaast kun je natuurlijk op onze website of winkel terecht voor kijkje in ons zeer uitgebreide aanbod van hoverboards.

Ps. Uiteraard is het filmpje een parodie op het gebruik van een hoverboard. En wij zijn ook wel wat enthousiast over de mogelijkheden :-). Maar... eerlijk is eerlijk. Rijden op een hoverboard is de toekomst!

 

 

5623-workingonahoverboard_medium.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: