Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Epine Smartwheelz. Trends volg je niet, die zet je!

Persoonlijk transport brengt je verder! En ook nog eens met minder inspanning en vooral met heel veel meer fun. Monowheels, twinwheels en Smart Balance Boards bij Epine SmartWheelz. Het is nieuw, anders en het wordt héél groot.


De combinatie van steeds drukker wordend verkeer, meer oog voor het milieu en voortschrijdende technologische ontwikkelingen heeft de afgelopen jaren een aantal interessante, innovatieve transportoplossingen opgeleverd. Denk aan de auto-industrie met haar Priussen en Tesla’s, elektrische fietsen en scooters en niet te vergeten de wat minder gebruikelijke apparaten zoals de welbekende Segway. En juist die alternatieve, innovatieve oplossingen vinden wij leuk. Wij presenteren vol trots onze monowheels, twinwheels en smart balance boards.

Trend al een tijd geleden ingezet in China en Japan

In het verre China en Japan kijkt men met heel andere ogen naar bijzondere oplossingen voor alledaagse uitdagingen. Technologisch vooruitstrevende en innovatieve apparaten beheersen daar veel sneller het straatbeeld dan hier in het Westen. Van opvallende, bijna onberijdbare creaties tot zeer praktische toepassingen voor iedereen en iedere dag. Wij vinden dat die laatste groep hier in Nederland best onder de aandacht gebracht mag worden. Sterker nog, we hopen dat het hier net zo’n succes wordt als in het drukke verkeer in het oosten.

Terug naar de basis. Monowheels.

Een monowheel is de ultieme vorm van persoonlijk transport. Een enkel wiel met twee pedaaltjes om op te staan. Meer is het niet. Dat er technisch een hele wereld schuilgaat achter die eenvoudige, compacte behuizing is geen geheim. Elektrische eenwielers maken gebruik van moderne microprocessoren en gyroscopen om een rustige, gebalanceerde rit te bewerkstelligen. En met maximaal 18 kilometer per uur en een reikwijdte van zo’n 20 kilometer is het een volwaardig alternatief voor de fiets. En wanneer de afstanden in de stad kort zijn is het zelfs een perfect alternatief voor de auto.

Een maatje breder. De Smart Balance Boards.

Met twee wielen en een board daartussen heeft een Smart Balance Board wel iets weg van een gedraaid skateboard. Waar je op een skateboard echter volledig zelfs moet zorgen voor de voortbeweging en het evenwicht helpt een Smart Balance Board je daarbij door zijn motortje en gyroscoop. Een klein beetje naar voren hangen is voldoende om vooruit te komen. En je lichaamsgewicht naar de zijkant verplaatsen betekent dat je een bocht maakt. Simpel toch?

Het grootste jongetje van de klas. De Twinwheel.

De Segway heeft de weg vrijgemaakt voor een nieuwe groep vervoersmiddelen. Personal transportation is volwassen geworden door de gemotoriseerde, zelfbalancerende tweewielers die een eind maken aan parkeerproblemen en aan files. Epine heeft prachtige, betaalbare alternatieven voor de Segway in het pakket. De modellen van Fosjoas zijn betaalbaar, betrouwbaar en zijn makkelijk onder de knie te krijgen. Iedereen rijdt er zo op weg. Dat komt voornamelijk door de extra houvast in de vorm van een “stuur”. Het sturen zelf doe je overigens ook bij twinwheels met je lichaam.

Epine heeft er zin in! En jij?

Wij van Epine Smartwheelz kunnen nauwelijks wachten tot alle modellen binnen zijn. Wilde plannen doen hier intern al de ronde. Workshops, demonstraties, races, …

Wat zou jij doen met een monowheel, Twinwheel of smart balance board?
Laat het ons weten op onze Facebookpagina of via Twitter (@EpineCamerashop).


4193-op_een_been.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: