Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Epine's Krokusactie: 24 februari t/m 3 maart GRATIS HOES NAAR KEUZE bij aanschaf van een Vegas EL 1 board in de winkel

Geschreven door op Bij aanschaf van een Vegas EL 1 hoverboard bij ons in de winkel in Papendrecht in de voorjaarsvakantie krijg je een gratis siliconen beschermhoes naar keuze t.w.v. 29,95 cadeau*. Maar wees er snel bij, want OP = OP.

Epine's Krokusactie: 24 februari t/m 3 maart GRATIS HOES NAAR KEUZE bij aanschaf van een Vegas EL 1 board in de winkel


Het is weer bijna Voorjaarsvakantie! En wat is er nou leuker voor kinderen in hun vakantie dan lekker buiten spelen met een stoer hoverboard en/of een hoverkart? Daarom hebben we bij Epine, alleen in de week van de vakantie, een speciale Krokusactie: bij aanschaf van een Vegas EL 1 hoverboard bij ons in de winkel in Papendrecht krijg je een gratis siliconen beschermhoes naar keuze t.w.v. 29,95 cadeau*. Maar wees er snel bij, want OP = OP.

Over de Vegas EL1

Dit type board bestaat uit uitvoeringen in de kleuren zwart, wit, rood en blauw. De boards zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen, zoals een sterke Samsung Elite accu. De ingebouwde LED lampen zorgen ervoor dat je zowel overdag als 's avonds veilig kunt rijden (en ook niet onbelangrijk: de blauwe LEDs zien er heel stoer uit). Daarnaast zijn de Vegas EL 1 hoverboards uitgerust met een solide, duurzaam en stootbestendig frame. De speciale matte coating maakt dat deze boards veel minder krasgevoelig zijn. Wel zo handig, zo kan iedereen zo lang mogelijk genieten van zijn of haar nieuwe vervoermiddel! Helemaal met een mooie beschermhoes eromheen. En met de hoes kun je het board ook weer 'n andere look geven ;-)

>>> Bekijk de Vegas EL1 hoverboards

Vegas EL 1 geschikt voor kinderen

Dat hoverboards een absolute rage zijn onder kinderen wisten we al. Ook de Vegas EL 1 is in onze ervaring populair bij kinderen. Maar is dit board ook een verantwoorde keuze? Wij vinden van wel. Een van de belangrijkste factoren is bijvoorbeeld de grootte van de wielen. De Vegas EL 1 hoverboards hebben een wielgroote van 6,5 inch, wat betekent dat deze een wat lagere opstap hebben in vergelijking met boards die groter zijn. Daarmee is dit type board zeer geschikt voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Daarnaast zijn deze boards voorzien van een accu en moederbord van goede kwaliteit.

* Zolang de voorraad strekt.

8099-krokus-actie.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: