Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Hoverboard absolute nummer 1 op elk verlanglijstje

Dat hoverboards de rage zijn van 2016 wisten we al maar Sinterklaas en de Kerstman kunnen er ook niet langer omheen. Alle jongens en meisjes lijken massaal een board op het verlanglijstje te hebben gezet. Hoverboards vliegen over de toonbank. en tot nu toe zijn er de maand november alleen al 18% meer hoverboards gekocht!

Dat hoverboards de rage zijn van 2016 wisten we al maar Sinterklaas en de Kerstman kunnen er ook niet langer omheen. Alle jongens en meisjes lijken massaal een board op het verlanglijstje te hebben gezet. Hoverboards vliegen over de toonbank. en tot nu toe zijn er de maand november alleen al 18% meer hoverboards gekocht!

Omdat er ontzettend veel aanbieders zijn van hoverboards waarbij de kwaliteit amper te onderscheiden is ga ik in dit blog de Kerstman een handje helpen. Lees hier de 5 tips voordat je een hoverboard onder de kerstboom legt.

1. Natuurlijk wil je wel dat de kindertjes veilig rondtoeren op de hoverboards en daarom moet je zorgen dat je weet wat voor materialen er worden gebruikt. Een kwalitatief moederboard zoals Taotao en een degelijke batterij van bijvoorbeeld Samsung zijn natuurlijk super belangrijk. Maar een degelijk frame, zware motoren en robuuste kappen zijn minstens zo belangrijk. Zorg er dus voor dat je weet wat je koopt.

2. Zorg dat je koopt bij een Nederlandse webshop of liever nog winkel. Als er toch wat kapot gaat, en dat gebeurt helaas weleens met electronica – of je nu een kwalitatief apparaat hebt of niet -, dan is het wel zo handig als je dan bij de verkoper terecht kunt om het eventueel kosteloos – als het binnen de garantiebepalingen valt – te repareren.

Welke maat wielen is het meest geschikt?                                    Hoverboard absolute nummer 1 op elk verlanglijstje      

3. Koop het juiste hoverboard voor de leeftijd van het kind die er op
moet gaan rijden. Kort door de bocht kun je er van uitgaan dat tot 12
jaar een hoverboard met 6.5 inch wielen het beste is. De instap is wat
lager zodat je tijdens het rijden een veiliger gevoel krijgt. 

Tip: De Vegas HB-9500 EL1 Hoverboard tovert op ieder gezicht een grote
glimlach!

Oplader

4. Vanzelfsprekend moet de accu ook weer opgeladen worden. Dit doe je met behulp van de oplader. Zorg er altijd voor dat je de originele oplader aanschaft en gebruikt. Andere (goedkope) opladers beschadigen vaak je accu en laden de accu minder goed op.

Gyroscopen

5. Het belangrijkste kwaliteitsaspect van een hoverboard zit hem in het moederbord. Dit is het systeem dat de gyroscoop aanstuurt. Hoe beter het moederbord, hoe beter het board werkt en hoe minder snel je hoverboard stuk kan gaan. Wij raden je daarom aan om je goed te laten adviseren over het moederbord dat in je hoverboard zit voordat je overgaat tot kopen.

Wil je zeker weten een betrouwbaar board kopen bekijk dan ons ruime aanbod hoverboards. Wanneer je nog meer informatie nodig hebt kun je altijd contact opnemen met onze productspecialisten of natuurlijk langs komen in onze winkel in Papendrecht.

 

5660-vegas-hb-9500-el1-hoverboard-rood.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: