Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Hoverboard kopen in België

Net als in Nederland zijn hoverboards razend populair in België. En net als in Nederland moet je op een aantal belangrijke zaken letten voordat je een hoverboard aanschaft. Door het grote aanbod via online websites en de enorme prijsverschillen is moeilijk in te schatten waar precies je nou een hoverboard van goede kwaliteit kunt kopen. En natuurlijk tegen een scherpe prijs

Net als in Nederland zijn hoverboards razend populair in België. En net als in Nederland moet je op een aantal belangrijke zaken letten voordat je een hoverboard aanschaft. Door het grote aanbod via online websites en de enorme prijsverschillen is moeilijk in te schatten waar precies je nou een hoverboard van goede kwaliteit kunt kopen. En natuurlijk tegen een scherpe prijs. Epine SmartWheelz heeft in Nederland het grootste aanbod hoverboard van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Maar ook belgische klanten vinden steeds meer de weg naar onze shop.

Goede kwaliteit

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is een hoverboard te kopen waarvan je weet dat de kwaliteit in orde is. Het is niet alleen belangrijk om een lange levensduur te bevorderen maar ook om veiligheid te kunnen garanderen. Wij garanderen tot 2 jaar garantie en bieden absoluut de beste kwaliteit / prijs verhouding. 

Vandaag besteld is morgen in huis. Ook in België.                                       Hoverboard kopen in België

Een winkel in België hebben we helaas (nog niet), maar Belgische klanten
kunnen uiteraard wel via onze webshop een hoverboard bestellen. Heb je de
bestelling voor 17:00 uur geplaatst? Dan zorgen wij ervoor dat je het
hoverboard de volgende dag in huis hebt. En dat doen we volledig gratis!
Ook in België kunnen we een snelle en kosteloze verzending garanderen.

 

Hoe zit het met de regelgeving in België?

De regelgeving is in België een stuk soepeler. In tegenstelling tot Nederland mag je in België wel gewoon met je hoverboard op de openbare weg rijden. Het hoverboard valt in dezelfde categorie als een auto waardoor je wel verplicht bent je hoverboard te verzekeren. Wil je dus in België met een hoverboard de openbare weg berijden? Kies dan voor een kwaliteits board van Epine Smarthweelz.

Nog even de voordelen van een Hoverboard van Epine op een rijtje

 • 2 jaar garantie                                                                                                              Hoverboard kopen in België
 • Vandaag besteld is morgen in huis!
 • Veilig betalen via Mister Cash / Bancontact, Paypal, Matercard, Visacard en iDEAL.
 • Uitgeroepen tot beste hoverboard leverancier van 2016.
 • Elk hoverboard ondergaat 6 testen voor uitlevering.
 • Eigen reparatie service.


Mocht je nog vragen hebben of advies willen over de aanschaf van een hoverboard neem dan even contact met ons op. Daarnaast kun je natuurlijk op onze website terecht voor kijkje in ons zeer uitgebreide aanbod van hoverboards.

 

 

 

4371-SBB-brug.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: