Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Hoverkart. Koop kwaliteit. Koop veiligheid.

De nieuwste rage is op dit moment toch wel de Hoverkart. In een paar simpele handelingen bouw je je Hoverboard om tot een stoere kart. Door de perfect zithouding verandert je hoverboard in een racemonster. Ontzetten gaaf dus! Maar net als bij de aankoop van een hoverboard is het ontzettend belangrijk om een hoverkart van degelijke kwaliteit te kopen.

De nieuwste rage is op dit moment toch wel de hoverkart. In een paar simpele handelingen bouw je je Hoverboard om tot een stoere kart. Door de perfect zithouding verandert je hoverboard in een racemonster. Ontzetten gaaf dus! Maar net als bij de aankoop van een hoverboard is het ontzettend belangrijk om een hoverkart van degelijke kwaliteit te kopen. Het is immers een vervoersmiddel waarmee je op hoge snelheden kunt rijden. 

Hoe werkt een hoverkart?

Een hoverkart plaats je boven op je hoverboard. Het kuipzitje en het draaiwiel tovereren je hoverboard direct om tot een heuse kart. Doordat je dichtbij de grond zit is de hoverkart enorm wendbaar, stabiel en razendsnel. Doordat de hoverkart gemakkelijk is los te koppelen heb je in één klap twee keer zoveel plezier van je hoverboard!

 

Goede kwaliteit                                                                                      Hoverkart. Koop kwaliteit. Koop veiligheid

Wanneer je een hoverkart wilt gaan kopen zijn er een aantal zaken
waar je op moet letten. Eén daarvan is natuurlijk de kwaliteit. Een
belangrijk kwaliteitsaspect van een hoverkart is het frame. Een
frame van goede kwaliteit is dubbel uitgevoerd en veilig instelbaar.
We raden aan goed op te letten welke kwaliteit frame er wordt gebruikt
voordat je overgaat tot kopen. 

 

Bevestiging

De bevestiging van je hoverkart op je hoverboard is enorm belangrijk. Wanneer je op hoge snelheid aan het racen bent mogen er natuurlijk geen ongelukken gebeuren. Let dus goed op dat de hoverkart wordt geleverd met een degelijk bevestigingssysteem waarmee je rustig uren kunnen karten.

Draaiwiel

Het laatste onderdeel waar je goed op zult moeten letten is het draaiwiel. Het draaiwiel een belangrijk onderdeel van het hoverkart en bepaalt voor een groot deel het gebruiksgemak van je kart. Zorg daarom voor een kwalitatief goed draaiwiel die niet te snel slijt.

We hopen je met bovenstaande tips op weg geholpen te hebben bij je zoektocht naar een goed hoverkart. In het geval van een hoverkart is goedkoop vaak duurkoop. Zorg er daarnaast voor dat je je te allen tijde goed laat adviseren, zo kom je minder snel voor verrassingen te staan.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over de aanschaf van een hoverkart neem dan even contact met ons op. Daarnaast kun je natuurlijk op onze website terecht om de hoverkart te bestellen :-)

 

5478-5323_855_855.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: