Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Ideaal. Een elektrische step met zadel!

Ook de innovatie op het gebied van elektrische steppen staat niet stil. Een elektrische step is duidelijk niet alleen meer bedoelt als speelgoed voor kinderen maar wordt al volop gebruikt door bedrijven, trendy volwassenen en senioren.

Ook de innovatie op het gebied van elektrische steppen staat niet stil. Een elektrische step is duidelijk niet alleen meer bedoelt als speelgoed voor kinderen maar wordt ook al volop gebruikt door bedrijven, trendy volwassenen en senioren. Grote afstanden in een bedrijfshal zijn snel, efficient en vooral milieuvriendelijk te overbruggen met een elektrische step. Senioren genieten volop van het gemak van een elektrische step met zadel om even een boodschap te doen of een rondje te toeren op de camping. Kortom, de elektrische step is het vervoer van de toekomst!

Senioren en een elektrische step

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een elektrische step iets is voor kinderen, maar het tegendeel is waar. De nieuwste elektrische steppen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen en zelfs senioren. Zodra de leeftijd begint op te spelen en het bewegen moeilijker gaat wordt er vaak direct gedacht aan een scootmobiel. Hiermee is de bewegingsvrijheid weer terug en kan de "patient" weer overal mee naar toe.

Fout! Een scootmobiel dwingt de berijder in een onprettige passieve houding wat als uitermatige onplezierig kan worden ervaren. De berijder voelt zich met het instappen direct een "echte" senior terwijl er vaak niet meer nodig is dan een beetje ondersteuning tijdens langere ritten. En daar is een elektrische step de ideale oplossing voor. Of beter gezegd: de elektrische step met zadel.

Elektrische step met zadel

Steeds vaker zie je op campings of op de straat een elektrische step met een zadel rijden. Het rijgenot ten opzichte van een scootmobiel is gelijk maar de zithouding is veel actiever. Hierdoor neem je toch actief deel aan het verkeer maar kost het je geen energie. Om het kiezen van een elektrische step met zadel makkelijk te maken hebben we alvast een topmodel geselecteerd. De Robusto Elite E-Step. Verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering.

De Robusto Elite is is de perfecte elektrische step om te gebruiken voor   Ideaal! Een elektrische step met zadel.
zowel woon- en werkverkeer of als puur recreatief vervoersmiddel. Vanwege
het lage gewicht kun je de SXT500 EEC opgevouwen overal mee naartoe
nemen. Neem de elektrische step mee in de bus en trein, in de kofferbak
van de auto, in de opslagruimte van camper, caravan of boot. Tijdens het
rijden is de snelheid, totaalafstand en tijdsduur altijd in één oogopslag goed
zichtbaar op een stijlvolle LCD snelheidsmeter.

Meer weten? Bekijk'm hier: Robusto Elite E-Step met zadel

Kan ik bij jullie een proefrit maken?

Dat kan absoluut en dat is ook één van de grote voordelen van Epine, naast onze webshops hebben wij een fysieke winkel waar het mogelijk is om een step is goed te bekijken maar ook te testen. De leercurve is zeer laag en vrijwel iedereen "scheurt" binnen een paar minuten over de weg. Wel een kleine waarschuwing, rijden op een Robusto Elektrische Step is zeer verslavend en als je het eenmaal geprobeerd hebt wil je niet meer zonder!

5273-SXT500EEC-white-model-front-right.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: