Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Ideaal voor in de stad: de elektrische step van Fly Kly

De Fly Kly Smart Ped elektrische step is hét vervoersmiddel voor in de stad. Wil je weten waarom? In deze blogpost zetten we de belangrijkste specificaties voor je op een rij.

De Fly Kly Smart Ped elektrische step is hét vervoersmiddel voor in de stad. Wil je weten waarom? In deze blogpost zetten we de belangrijkste specificaties voor je op een rij.

Step en… start!

In tegenstelling tot de meeste elektrische steps, activeer je de motor van de Smart Ped niet door middel van een schakelaar, maar door je simpelweg af te zetten tegen de grond. Met andere woorden: begin jij met steppen, dan gaat de motor aan. Een bijkomend voordeel is dat je je dus niet voortdurend hoeft af te zetten, waardoor je minder snel vermoeid raakt. En wil je wel meer zelf steppen? Geen probleem. Met de bijbehorende gratis app kun je gemakkelijk zelf bepalen hoe veel en hoe lang je meestept.

Slimme step, stijlvol design

De Fly Kly elektrische step is slim én stijlvol. Het model is uitgerust met een oplaadbare batterij, slimme sensoren, Bluetooth, grote wielen en handremmen zoals op een fiets. Het onderstuk biedt genoeg ruimte voor beide voeten, zodat je er comfortabel op kunt staan. Met de app kun je de snelheid controleren, routes uitstippelen en de step op slot zetten door het achterste wiel te vergrendelen. Bovendien is de Smart Ped voorzien van een stevige, schokbestendige en - ook niet onbelangrijk - fraaie behuizing.

De step is compact en licht: binnen 5 seconden vouw je de Smart Ped op en draag je ‘m mee. Ideaal als je de bus, metro of trein in moet! Het ingeklapte stuur dient als handvat, of je duwt de ingeklapte step voort als een trolley. Klap daarvoor eerst het achterwiel naar voren, zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. De step is zo gemaakt dat je ‘m in het midden gemakkelijk dubbel kunt vouwen. Klap vervolgens het stuur in met de daarvoor bestemde hendel - zoals weergeven bij stap 3 - en jouw step is ingeklapt. Simpel, toch?

Ideaal voor in de stad: de elektrische step van Fly Kly


Snelheid en uithoudingsvermogen

De Smart Ped elektrische step haalt gemakkelijk de snelheid van een elektrische fiets. Jij bepaalt zelf hoe hard je gaat, tot een maximale snelheid van 25 km/u onder een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg. De step heeft genoeg energie om de stad te ontdekken. Met een volledig opgeladen batterij kun je zo’n 30 tot 50 kilometer afstand afleggen. Het opladen duurt, afhankelijk van het gebruik, ongeveer 2 à 3 uur.

Gebruik

Deze elektrische step van Fly Kly is voornamelijk gemaakt voor forenzen die in steden heen- en weer pendelen. Voor mensen die naar de stad reizen met het openbaar vervoer, maar daarna nog een stuk moeten lopen om hun bestemming te bereiken. Maar de mogelijkheden van de Smart Ped reiken verder: de elektrische step kan bijvoorbeeld ook uitkomst bieden op een camping, in een magazijn of voor mensen die slecht ter been zijn en geen lange afstanden kunnen lopen.

Meer informatie of direct bestellen?

Kom naar onze winkel voor een proefrit en persoonlijk advies of bestel direct Fly Kly Smart Ped elektrische step.

 

5934-FlyKly_Smart_Ped_%282%29_files.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: