Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Je hoverboard wordt steeds slimmer en veiliger....

Alweer zo'n kleine 2 jaar geleden werden de eerste hoverboards in Nederland geintroduceerd en met een enorm enthausiasme ontvangen. Koste een beetje kwaliteit hoverboard in het begin nog zo'n 799 euro, tegenwoordig heb je er al één onder je voeten voor iets meer dan 200 euro. Uiteraard speelt de prijs een grote rol bij de aanschaf van een hoverboard maar een steeds grotere rol speelt veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Alweer zo'n kleine 2 jaar geleden werden de eerste hoverboards in Nederland geïntroduceerd en met een enorm enthousiasme ontvangen. Koste een beetje kwaliteit hoverboard in het begin nog zo'n 800 euro, tegenwoordig heb je er al één onder je voeten voor iets meer dan 200 euro. Uiteraard speelt de prijs een grote rol bij de aanschaf van een hoverboard maar een steeds grotere rol speelt veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Maak kennis met het nieuwste hoverboard van Vegas® Electronics.

           

Vegas HB-9520 HL1 

Het allernieuwste hoverboard van Vegas® Electronics is ontworpen met zowel functionaliteit als plezier in het achterhoofd. Met een snelheid van 15 km/u en een maximale afstand van 20 kilometer bereik je elke bestemming. Koppel je smartphone aan de HB-9520 HL1 en luister tijdens het rijden naar je favourite muziek. Hellingen tot 25º worden moeiteloos bereden en de automatische koplamp zorgt ervoor dat je ook veilig in het donker kunt rijden. De premium Samsung batterijen zijn binnen 2 uur weer volledig opgeladen.

Veiligheid

Je hoverboard wordt steeds slimmer en veiliger....

Alle onderdelen van de HB-9520 HL1 zijn UL2272 gecertificeerd en voldoen zo aan de laatste veiligheidseisen. HetUL2272 certificaat garandeert dat het hoverboard geen brand- of ontploffingsgevaar vormt. De Samsung accu is verpakt in een uitneembare container waardoor er geen gevaar meer is op brand of explosie door stootschade. Speciale sensoren monitoren de temperatuur van de accu en motoren die wordt getoond op het LED display op de draaghandel of via de app.

Zodra je het hoverboard aanzet balanceert het uit zichzelf zodat het opstappen veiliger en gemakkelijker is.

App voor iOS en Android

Met de handige app kun je de HB-9520 HL1 naar eigen wensen instellen. Kies bijvoorbeeld voor beginner modus om het rijden rustig on de knie te krijgen, stel per onderdeel de gewenste sensitiviteit in of activeer de koplamp. Het hoverboard is bovendien "smart connected"zodat je zelfs via google maps de gereden route kunt terugkijken.

Nog even alles op een rijtje                                                                                                                                       

Je hoverboard wordt steeds slimmer en veiliger....

 Veiligheid                                                   Functionaliteiten                        
UL2272 Gecertificeerd (Veiligheidsgarantie) Bluetooth speakers            
Onverslijtbare gepatenteerde gyroscopen             Auto-sensor koplamp
Zelfbalancerend Digitaal LCD display
Modulair geassembleerd Draaghandel
Uitneembare beveiligde batterijpack App voor iOS & Android

 

In onze winkel in Papendrecht hebben wij van alle type hoverboards wel een model demoklaar staan. Kom gerust eens kijken en snuffelen. Misschien blijkt in jouw situatie een ander model wel beter te passen. Daar komen we vast wel achter onder het genot van een bakkie koffie of een frisje.

 
6264-Vegas_HB-9510_HL2_Hoverboard.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: