Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Karten met je hoverboard? Lees meer over de hoverkart!

Je kunt met je smart balance wheel veel meer dan een lekker ritje maken. Je kunt er bijvoorbeeld ook mee gaan karten. Binnenkort is de eerst hoverkart verkrijgbaar en dat is zo gaaf!

Je kunt met je hoverkart veel meer dan een lekker ritje maken. Je kunt er bijvoorbeeld ook mee gaan karten. Binnenkort is de eerst hoverkart verkrijgbaar en dat is zo gaaf!

De SmartWheelz Hoverkart maakt van je Hoverboard een heuse kart. De hoverkart kun je eenvoudig op je smart balance board bevestigen zodat je met de hoverkart kan rijden, remmen , schakelen en zelfs een "wheelie" kan maken! Dankzij het verstelbare frame is de hoverkart geschikt voor jong en oud. De hoverkart maakt volledig gebruik van de balancing technologie die al bestaat in je hoverboard.

Dankzij de intuïtieve handbediening heb je volledige controle over de hoverkart. Door de onafhankelijke achterwiel aandrijving kun je de hoverkart 360 graden draaien en zelfs achteruit rijden. Het gepatenteerde systeem maakt het mogelijk de hoverkart in een handomdraai te bevestigen en los te klikken. De perfecte aanvulling op je smart balance wheel!

Tip: De SmartWheelz Citycruiser Hoverboard kun je perfect combineren met de hoverkart!

 
5323-Hoverkart.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: