Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Met een Smart Balance Board door Rotterdam

Wat is de beste plek om mooie plaatjes te schieten van onze nieuwste Smart Balance Boards? Juist. Rotterdam. Het Manhattan aan de Maas leent zich uitstekend als decor voor een urban fotoshoot.


Een Smart Balance Board leent zich perfect voor het maken van mooie foto's. De apparaten voelen zich namelijk overal thuis. In rustige polderomgevingen, in industriële binnensituaties als winkelcentra en magazijnen, maar helemaal in fraaie stadse omgevingen komen de innovatieve boards geweldig tot hun recht. Wij zijn eens een dagje naar "Roffa" gegaan om de gevoelige plaat vol te schieten. En dat is gelukt.

Rotterdam biedt prachtige vergezichten. Denk eens aan het beeld van de skyline wanneer je vanuit het zuiden (over de Van Brienenoordbrug) op de stad af komt rijden. Uniek in Nederland. Maar eenmaal in de stad is er nog zóveel meer te zien. De bruggen, de bijzondere gebouwen, het commerciële centrum met de Koopgoot en Blaak, de machtige kerkgebouwen in het centrum en nog veel meer.

De Erasmusbrug

De eerste locatie voor een fotosessie is voor de Erasmusbrug. Deze in 1996 geopende brug heeft van het Rotterdamse publiek al snel de bijnaam "De Zwaan" gekregen vanwege de markante vorm van de pyloon. Deze pyloon is trouwens maar liefst 139 meter hoog en behoort daarmee tot de hoogste bouwwerken van de stad. Interessant detail is dat de Erasmusbrug de grootste en zwaarste "bascule" (beweegbaar gedeelte om schepen te laten passeren) heeft van alle bruggen in West-Europa. Deze zwaan is duidelijk geen muurbloempje.

Wit als de Zwaan: SmartWheelz Drifter wit

De Red Apple

Daarna door naar nog zo'n markant gebouw. Op het Wijnhaveneiland staat de Red Apple. Dit in 2009 opgeleverde multifunctionele gebouw is het op zes na hoogste gebouw van de havenstad. Jan des Bouvrie is één van de ontwerpers van dit bijzondere gebouw. De typische kleur wordt bepaald door de rode verspringende aluminium gevel.
Over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden het gebouw een verrijking voor de stad. Een stukje vrolijke kleur in een verder wat zakelijke omgeving.

Bij de Red Apple hoort natuurlijk een rood Board: SmartWheelz CityCruiser rood

De Markthal

Daarna door naar het, op dit moment, misschien wel bekendste gebouw van Rotterdam. De Markthal is een uniek stukje Rotterdams vakmanschap. Onder deze enorme overkoepeling vind je een ongelooflijke hoeveelheid ondernemers in de food-business. Van minuscule ijs- en bonbontentjes tot grote (landelijke, maar ook lokale) supermarkt- en fastfoodketens. Als je in Rotterdam bent, zoals wij dat dus waren, is een bezoekje aan de Markthal een must.Net als de Markthal een allegaartje aan kleuren: SmartWheelz Pathfinder Graffiti

Last but not least, de Willemsbrug

De beroemdste brug van 010 is toch nog altijd de Willemsbrug. Denk maar eens aan de skyline van de stad. Een belangrijke plaats is dan altijd weggelegd voor deze rode reus. De brug stamt uit 1981 en bestaat uit twee rode jukken van 50 meter hoog. De op- en afritten van de brug zijn uniek. Deze liggen namelijk niet in het verlengde, maar maken, op verzoek van de omwonenden, een hoek van 90 graden met de brug. Anders zou de weg dwars door het idyllische uitgaansgebied "Oude Haven" lopen. En dat zou zonde zijn.Rood en bestand tegen een stootje: SmartWheelz Drifter rood

Smart Balance Board

Het lijkt nu wel een promotieverhaal voor Rotterdam te worden. Maar waar het eigenlijk om te doen was is het in een fraaie, urban omgeving neerzetten van onze innovatieve producten. De Smart Balance Boards die wij voor de foto's hebben gebruikt zijn van het type SmartWheelz CityCruiser. Toepasselijker kan het haast niet.

Een snelheid van zo'n 12 kilometer per uur, een reikwijdte van een kilometer of 15 en een heel vlakke leercurve. Je rijdt er zo mee weg. Kom een keertje bij ons langs in Papendrecht om het zelf te ervaren. Wij vertellen je graag alles over deze ontzettend leuke en nuttige apparaten. En als je in de buurt woont kun je maar het beste met het openbaar vervoer komen. Dan kun je meteen naar huis rijden op een Board ;-)4370-SBB-parkeergarage-a.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: