Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Multi-inzetbaar. Openingsdans op je hoverboard.

Soms kom je wel eens een nieuwsbericht tegen wat te leuk is om niet te delen. In onderstaande video kun je zien hoe een net getrouwd echtpaar de openingsdans op een Hoverboard uitvoert. Dit koppel vond een gewone openingsdans te saai en pakte het helemaal anders aan.

Soms kom je wel eens een nieuwsbericht tegen wat te leuk is om niet te delen. In onderstaande video kun je zien hoe een net getrouwd echtpaar de openingsdans op een Hoverboard uitvoert. Dit koppel vond een gewone openingsdans te saai en pakte het helemaal anders aan.

Openingsdans op een hoverboard

 Wil je eens wat anders doen tijdens je openingsdans? Open de dans dan op een smart balance wheel :-) . Dit koppel deed het en de gasten vonden het fantastisch!

Al heel wat jaartjes zien we de ooit zo geroemde traditionele openingsdans veranderen. Waar men vroeger traditioneel op dansles ging om te kunnen stijldansen bij de openingsdans zie je tegenwoordig steeds vaker koppels een originele openingsdans doen. En deze dans op hoverboards past perfect in de nieuwe traditie :-).

Tip: Net zo cool dansen als dit echtpaar? Kies dan voor de Airboard Hoverboard.

Wil je ook dansen op een hoverboard?

 Ook zo. coole openingsdans dansen op een hoverboard? Kom eens een kijken nemen in onze winkel of bekijk alle hoverboards.

 

5303-869965928.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: