Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Nieuw bij Epine: Koolwheel

Geschreven door op Hoverboards, de rage lijkt nog lang niet voorbij. Het rijden op een hoverboard is niet langer iets waar vreemd van opgekeken wordt en de boards worden vaak als standaard gezien in de verzameling speelgoed van kinderen. Hier bij Epine zijn we ook nog niet uitgekeken op de hoverboards. Sterker nog, we hebben een nieuw model in ons assortiment, de Koowheel. Lees hier meer over dit nieuwe board!

Hoverboards, de rage is nog lang niet voorbij. Het rijden op een hoverboard is niet langer iets waar vreemd van opgekeken wordt en de boards worden vaak als standaard gezien in de verzameling speelgoed van kinderen. Hier bij Epine zijn we ook nog lang niet uitgekeken op de hoverboards. Sterker nog, we hebben een nieuw model in ons assortiment, de Koowheel. Lees hier meer over dit nieuwe board.

Koowheel K8

Een strak en stoer design, met mooie lijnen en  verkrijgbaar in 3 mooie kleuren. Hieraan kun je het nieuwste hoverboard uit ons assortiment herkennen. Naast dat dit board alle kenmerken heeft die je gewend bent bij onze boards, heeft dit board ook nog een aantal nieuwe features.  Zo heeft dit board een handvat wat je eenvoudig los en vast kunt klikken waardoor je het board heel gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Wat maakt dit board nu anders dan de andere boards in ons assortiment? De Koowheel K8 is eigenlijk een variant die tussen de gewone Vegas HB-9500 EL1 en de Off Road versie in zit. Dankzij het robuuste uiterlijk dat krasbestendig en spatwater dicht is kunt u met dit board gerust over een wat ruw terrein rijden. De 6.5 inch banden beschikken over een goed profiel zodat je lekker veel grip hebt op de weg.

Natuurlijk beschikt dit board ook over LED lampjes en een en bluetooth speakers, zodat je altijd met je favoriet muziek kunt cruisen en dag en nacht goed zichtbaar bent. Het bereik van deze lampjes is zelfs zo groot, dat de lampjes van de andere boards hier niet aan kunnen tippen!  De anti-slip voetpanelen zorgen ervoor dat je stevig op je board kunt blijven staan.

Prijs Kwaliteit

Zoals u hierboven kunt lezen heeft de Koowheel wat snufjes van de Off Road Boards en de Vegas boards gecombineerd. Het leuke van deze middelste versie is dat de prijs er ook tussen in zit. Verder is het board voorzien van dubbele energiezuinige en stabiele motoren van 250 watt

Ben jij opzoek naar een nieuw, mooi board? De nieuwe Koowheel is beschikbaar in het rood, zwart en geel!

 

8611-koowheel-zwart-2.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: