Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Nieuw bij Epine: stoere camouflage CityCruisers blauw en rood

Je kent 'm misschien al: de stoere camouflage CityCruiser, het hipste hoverboard voor in de stad. Nu nieuw in ons assortiment: de CityCruiser 700W Camouflage in de kleuren blauw en rood.

Je kent 'm misschien al: de stoere camouflage CityCruiser, het hipste hoverboard voor in de stad. Nu nieuw in ons assortiment: de CityCruiser 700W Camouflage in de kleuren blauw en rood.

De CityCruiser

Met deze hoverboards verplaats jij je snel en stijlvol, zonder al te veel inspanning. Leun naar voren en het board doet de rest. De krachtige elektromotor brengt jou waar je moet zijn. Dit type board is daarbij net zo stoer als 'ie eruit ziet: de robuuste behuizing kan wel tegen een stootje, met rubberen wielen en stevige spatborden. De 6,5 inch wielen bewegen soepel over trottoirs en asfalt. Daar kun je lekker lang van genieten, want met de 4400 mAh accu leg je grote afstanden af, voordat het hoverboard opnieuw moet worden opgeladen. En met een snelheid van 12 kilometer per uur ben je ruim twee keer zo snel als de meeste voetgangers. Dat is bijna net zo snel als op de fiets! Alleen neem je dit board nog veel makkelijker mee: door het lage gewicht is de CityCruiser ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Bestel direct jouw CityCruiser Camouflage Blauw!

Rijden op de CityCruiser - hoe doe je dat?CityCruiser blauw

Door de ingebouwde gyroscoop blijft het hoverboard altijd recht. Natuurlijk staat het board kleine hoeken toe, zodat jij naar voren of achteren kunt leunen om te versnellen of af te remmen. Met de antislip rubberen pedalen van dit type boards ben jij verzekerd van een goede grip. Zet wel altijd je voeten aan de buitenste randen van het board, tegen de wielen aan. Daar zitten namelijk de sensoren die ervoor zorgen dat je kunt rijden. Leun je met beide voeten naar voren, dan ga je vooruit; leun je met beide voeten naar achteren, dan ga je achteruit. Leun je alleen met rechtervoet, dan beweeg je naar links; leun je alleen met je linkervoet, dan beweeg je naar rechts.CityCruiser rood

In de meeste gevallen is een gewenningsperiode van een paar minuten al voldoende om je vertrouwen te winnen. Maar let op: oefening baart kunst. Sta je voor het eerst op een hoverboard? Pak dat dan voorzichtig aan. Neem de tijd om het te leren, net als dat je de tijd neemt om te leren fietsen. Oefen op een effen ondergrond op een plek waar weinig verkeer is. Neem voldoende ruimte en zorg dat je eventueel een muur of hek vast kunt houden als je voor het eerst opstapt. Je zult zien: na een tijdje zoef jij elegant de stad door.

Gratis proefrit

Wil jij deze stoere boards in het echt bewonderen? Dat kan! Kom langs in de winkel voor een gratis proefrit. Bij Epine zijn we inmiddels expert op het gebied van hoverboards en voorzien we je graag van persoonlijk advies met onze eigen technische dienst. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht.

6627-CityCruiserBlauw.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: