Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Nieuw! Vegas HB-9510 HL2 Hoverboard.

De innovatie van hoverboards gaat in een sneltreinvaart. Rijden op een hoverboard lijkt al de normaalste zaak van de wereld en is vaak al een onderdeel geworden van het standaard speelgoed van kinderen. Maar elektrisch vervoer is niet alleen voorbehouden voor kinderen maar ook volwassenen maken steeds meer gebruik van alternatief vervoer zoals een elektrische step.

De innovatie van hoverboards gaat in een sneltreinvaart. Rijden op een hoverboard lijkt al de normaalste zaak van de wereld en is vaak al een onderdeel geworden van het standaard speelgoed van kinderen. Maar elektrisch vervoer is niet alleen voorbehouden voor kinderen, ook volwassenen maken steeds meer gebruik van alternatief vervoer zoals een elektrische step. De nieuwste type hoverboards spelen daar handig op in. Neem nou bijvoorbeeld de Vegas HB-9510 HL2.....

Vegas HB-9510 HL2

Superstrak design en boordevol hoogstandjes. Dat is het nieuwste hoverboard in ons assortiment. Natuurlijk beschikt de HB-9510 HL2 over alle voordelen die alle hoverboards van Epine hebben. Een grote actieradius, hoge gemiddelde snelheid, korte leercurve, 3D speakers en ingebouwde LED-verlichting.

  

 

                  

                   

Door de robuuste uitvoering en grote 8,5 inch wielen is Vegas HB-9510 HL2 helemaal compleet en zelfs geschikt om over ruw terrein zoals het strand te rijden. Een regenbuitje deert de HB-9510 HL2 ook niet en je kunt gerust door een plas heen crossen. Met de handige afstandsbediening schakel je niet alleen het hoverboard aan of uit maar kun je ook verschillende rij eigenschappen instellen. Zo beschikt dit robuuste hoverboard over een leermodus, normal modus en zelfs een sportmodus. Met de handig app beheer je eenvoudig instellingen en monitor je live gegevens.

                   

Waterbestendig, geschikt voor buitengebruik en een handige app

De Vegas HB-9510 HL2 is voorzien van twee zware 400 Watt motoren om ook ruige terreinen moeiteloos te kunnen berijden. De IP54 rating zorgt ervoor dat een regenbui of waterplas geen enkel probleem zijn voor dit Offroad Hoverboard maar juist een uitdaging. Uiteraard worden alleen de beste materialen gebruikt zoals een 2017 Tao Tao moederboard, Samsung Elite accu's en Hang Hong motoren. En voor uitlevering ondergaat elke hoverboard 6 duurzame testen.

In onze winkel in Papendrecht hebben wij van alle type hoverboards wel een model demoklaar staan. Kom gerust eens kijken en snuffelen. Misschien blijkt in jouw situatie een ander model wel beter te passen. Daar komen we vast wel achter onder het genot van een bakkie koffie of een frisje.

 

 

5362-Explorer_Hoverboard_800W.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: