Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Op zoek naar een stoer cadeau voor de Kerst? Kies een van onze Vegas EL 1 Hoverboards!

Geschreven door op Kerstman en hulpkerstmannen opgelet! Zijn jullie nog op zoek naar een superstoer cadeau voor onder de kerstboom? Lees dan snel verder!

Kerstman en hulpkerstmannen opgelet! Zijn jullie nog op zoek naar een superstoer cadeau voor onder de kerstboom? Lees dan snel verder!

Vegas EL 1 = het leukste cadeau voor onder de boom

Over welk cadeau hebben we het dan? Over een hoverboard uit de Vegas EL 1 serie natuurlijk! Dit type board bestaat uit uitvoeringen in de kleuren zwart, wit, rood en blauw. De boards zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen, zoals een sterke Samsung Elite accu. De ingebouwde LED lampen zorgen ervoor dat je zowel overdag als 's avonds veilig kunt rijden (en ook niet onbelangrijk: de blauwe LEDs zien er heel gaaf uit). Daarnaast zijn de Vegas EL 1 uitgerust met een solide, duurzaam en stootbestendig frame. De speciale matte coating maakt dat deze boards veel minder krasgevoelig zijn. Wel zo handig, zo kan iedereen zo lang mogelijk genieten van zijn of haar nieuwe vervoermiddel!

Besturing van de hoverboards

De Vegas EL 1 laat zich gemakkelijk besturen door middel van het plaatsen en bewegen van je voeten. Je beweegt soepel voor- en achteruit, maakt bochten en draait om je as. Heb je nog nooit op een hoverboard gestaan? Dan moet je waarschijnlijk nog wel even oefenen. Geen punt, lees hiervoor de 5 tips voor een veilig gebruik van je hoverboard en je komt al een heel eind.

Hoverboard op de verlanglijstjes - waarom is de Vegas EL 1 een geschikte keuze?

Dat hoverboards een absolute rage zijn onder kinderen wisten we al. Ook de Vegas EL 1 is in onze ervaring populair bij kinderen. Maar is dit board ook een verantwoorde keuze van de Kerstman? Wij vinden van wel. Een van de belangrijkste factoren is bijvoorbeeld de grootte van de wielen. De Vegas EL 1 hoverboards hebben een wielgroote van 6,5 inch, wat betekent dat deze een wat lagere opstap hebben in vergelijking met boards die groter zijn. Daarmee is dit type board zeer geschikt voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Daarnaast zijn deze boards voorzien van een accu en moederbord van goede kwaliteit.

Ook leuk voor de Kerstman zelf

Last but not least: wij nodigen de Kerstman zelf ook uit om eens zo'n een hoverboard te proberen. Door de lucht vliegen zoals met zijn Arrenslee kan hij er niet mee, maar een board komt wél goed van pas om het grote magazijn met cadeau's op de Noordpool rond te rijden. En als we de Kerstman daarbij nog een tip mogen geven: wij adviseren u de rode, dat past mooi bij uw pak. En gebruik het board niet buiten in de sneeuw, want soldide behuizing of niet, daar kan geen enkel hoverboard tegen...

Vegas EL 1 hoverboards bestellen?

Speciaal voor de Kerstman hebben we bij Epine nu een heuse KERSTKNALLER aanbieding: de hoverboards uit de Vegas HB-9500 EL1 zijn nu € 179,- per stuk. Een handige draagtas waarin je het board overal mee naartoe neemt, is bij deze prijs inbegrepen. Bestel dus direct jouw board, of kom langs in de winkel voor een gratis proefrit!

7915-kerstman-op-board.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: