Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Smart balance board kopen? Wij zetten de best beoordeelde exemplaren op een rijtje!

Hoverboards zijn de laatste jaren ongekend populair. Dit vinden wij niet gek; het is een ontzettend handig vervoersmiddel en daarnaast ook ontzettend leuk om te gebruiken. Maar bij het aanschaffen van een hoverboard komt een hoop kijken, want waar moet je eigenlijk allemaal op letten?

Hoverboards zijn de laatste jaren ongekend populair. Dit vinden wij niet gek; het is een ontzettend handig vervoersmiddel en daarnaast ook ontzettend leuk om te gebruiken. Maar bij het aanschaffen van een hoverboard komt een hoop kijken, want waar moet je eigenlijk allemaal op letten? Om je eigen veiligheid te waarborgen, is het slim om te investeren in een hoverboard van goede kwaliteit en van een goed merk. Zo gaat het gegarandeerd heel wat jaren mee. Maar dit hoeft niet altijd per definitie het duurste board te zijn. Om jou te helpen het juiste hoverboard te kiezen, zetten wij de best beoordeelde exemplaren op een rij. Zit er iets voor jou tussen?

1. Vegas HB-9510 HL2

Zal eerder gezegd hoeven de best beoordeelde exemplaren niet altijd de duurste te zijn. Toevallig valt de nummer één wel in een redelijk hoge prijsklasse, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug! De Vegas hoverboard is geschikt voor elk type terrein, kan via bluetooth eigen muziek afspelen en is ingebouwd met LED-verlichting en knipperlichten. En niet onbelangrijk, dit board kent een ontzettend lange levensduur. Het is je investering dan ook dubbel en dwars waard!
 Smart balance board kopen? Wij zetten de best beoordeelde exemplaren op een rijtje!

2. CityCruiser Hoverboard 700W

De CityCruiser 700W is een goede nummer twee in dit lijstje. Dit board is voornamelijk te gebruiken voor vlakke ondergronden, zoals trottoirs of asfalt. Dat maakt het board wel minder geschikt voor de échte avonturiers onder ons, die graag een rondje off the road maken. Mocht je van plan zijn dit maar zelden te doen, is dit board uiterst geschikt! De CityCruiser is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en designs, en is een stuk betaalbaarder dan de nummer één in dit lijstje.

Smart balance board kopen? Wij zetten de best beoordeelde exemplaren op een rijtje!

3. Pathfinder Hoverboard 700W

De Pathfinder is daarentegen een stuk beter geschikt voor hobbelige paden. Grasveldjes, zandwegen of bospaden zijn geen probleem voor dit hoverboard met grote 10-inch wielen. De Pathfinder bevindt zich in een wat hogere prijsklasse dan de CityCruiser, maar is weer een stuk betaalbaarder dan de Vegas. Het is dus niet onbelangrijk om vooraf goed na te gaan waar jij jouw hoverboard voor wil gaan gebruiken en wat je belangrijk vindt. Alleen op deze manier vind jij het hoverboard dat perfect bij jou past!
Smart balance board kopen? Wij zetten de best beoordeelde exemplaren op een rijtje!

Ben je op zoek naar een hoverboard of hoverboardaccessoires? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen samen met jou kijken naar wat jij zoekt!

6272-Citycruiser_700W_Hoverboard.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: