Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Smart Balance Board of Oxboard of Hoverboard.......

Hoe noem je ze nou eigenlijk? Deze vraag krijgen we regelmatig van onze klanten. "Ik kom zoveel namen tegen ik weet niet meer waar ik op moet letten." Er zijn inderdaad (te) veel benamingen voor onze Oxboards. Maar wat is nu de juiste?

Hoe noem je ze nou eigenlijk? Deze vraag krijgen we regelmatig van onze klanten. Ik kom zoveel namen tegen ik weet niet meer waar ik op moet letten. Er zijn inderdaad veel benamingen voor onze Smart Balance Boards (Oxboards). In dit blog leg ik uit welke namen worden gebruikt. Ook licht ik toe waar je echt op moet letten bij aanschaf van een smart balance board.

 

De meest voorkomende namen zijn:                           

 • Hoverboard
 • Novoboard
 • Unicycle
 • Oxboard
 • Self Balancing Board
 • Smart Scooter
 • Airboard

Het Smart Balance Board of Oxboard, zoals wij ze noemen, heeft geen eenduidige benaming en wordt onder verschillende namen aangeboden. Eigenlijk wordt er dus hetzelfde product  bedoelt. Het verschil zit hem alleen in de kwaliteit van de gebruikte materialen, type accu en de maat van de wielen. Maar wij noemen ze gewoon "Smart Balance Boards, Hoverboard of Oxboard" :-) 

Waar moet je op letten bij aanschaf van een Oxboard?

Wanneer je een smart balance board aan wilt schaffen let dan in eerste instantie goed op welk type accu wordt aangeboden. Een accu van mindere kwaliteit kan zomaar 20% actieradius schelen en heeft een veel minder lange levensduur. Een accu van de merken LG of Samsung zijn bewezen betrouwbaar.

Tip: Meest verkochte hoverboard kopen? Kies dan voor de Citycruiser. Een top kwaliteit SmartBalance Board.

De keuze van de maat van de wielen is afhankelijk waar je het board wilt gaan gebruiken. Een smart balance board met 6.5 inch wielen rijdt heerlijk op gladde achtergronden en een board met 10 inch wielen kun je zelfs het bos mee in nemen. Onze ervaring is dat de Pathfinder toch wel het lekkerste rijdt. Dit komt voornamelijk door de luchtbanden waardoor je echt het gevoel hebt te zweven.

Omdat de Oxboard hype nog in de kinderschoenen       
staat is het erg belangrijk om te weten waar je koopt. Probeer eerst
een proefrit te maken zodat je weet welk hoverboard het beste bij je rijstijl
past. Let op dat de verkopende partij Nederlandse garantie, dus 2 jaar, 
verleent en je je board ook eventueel kan laten repareren. Je kunt een
smart balance board vergelijken met een electrische fiets, let dus
goed op dat de verkoper ook eventuele reparaties of onderhoud kan verrichten.

Epine SmartWheelz levert uitsluitend hoge kwaliteit oxboards. Voorzien van Samsung accu's en 2 jaar garantie. Mocht er toch iets gebeuren met je smart balance board zoals bijvoorbeeld schade rijden? Geen nood! We hebben onze eigen reparatiedienst die je oxboard zo weer voor je kan fixen. Ook voor eventueel onderhoud kun je uiteraard bij ons terecht.

Als je nog vragen hebt over Smart Balance BoardsOxboards of Hoverboards kun je ons altijd even bellen op 078-6416410. Een mailtje sturen naarsales@epine.nl mag natuurlijk ook. En tijdens openingsuren staat onze chat ook voor je open.

 

4469-Smart_Balance_Board_10_Inch_4_Kleuren.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: