Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Smart balance wheel, kopen of huren wat zijn de voor- en nadelen?

Smart balance wheels zijn er in allerlei soorten en maten. Of je nu van plan bent om er lange afstanden mee te maken of hem alleen uit de kast haalt wanneer je naar de supermarkt gaat; voor iedereen is er één te vinden met specificaties die bij hem of haar past.

Smart balance wheels zijn er in allerlei soorten en maten. Of je nu van plan bent om er lange afstanden mee te maken of hem alleen uit de kast haalt wanneer je naar de supermarkt gaat; voor iedereen is er één te vinden met specificaties die bij hem of haar past. Maar wat als je er niet uitkomt welke het best bij jou past? Of als je er wel graag één wilt uitproberen, maar niet zo’n groot budget hebt? In dat geval kan het huren van een smart balance wheel een goede uitkomst zijn. Om je te helpen met deze afweging, zetten we de voor- en nadelen van het huren van een smart balance wheel op een rijtje.

Voordeel 1

Het huren van een smart balance board kost op de korte termijn minder geld. Wil een smart wheel bijvoorbeeld uitproberen voor een dagje, dan kan dit dus zeer gunstig zijn. Houd hierbij wel in het achterhoofd dat wanneer je het board langer wilt uitproberen, de kosten aardig kunnen oplopen. In zo’n geval kun je beter toch overwegen om een board aan te schaffen.

Voordeel 2

Wanneer je een smart balance board huurt, kun je eenvoudig verschillende specificaties uitproberen. Dit ligt uiteraard anders als je overgaat tot aanschaf. Natuurlijk kun je je hoverboard omruilen wanneer deze toch niet zo goed bij je blijkt te passen, maar wanneer je gaat huren is het mogelijk om elke keer weer wat anders uit te proberen.

Nadeel

Het huren is een goede uitkomst wanneer je bijvoorbeeld met een (kinder)feestje of partijtje erop uit wilt trekken met meerdere personen. Maar denk er wel aan dat het wat tijd kan kosten voordat jij jouw hoverboard door- en door kent. Het vergt de nodige oefening en tijd. Het zou toch zonde zijn als jij het net onder de knie begint te krijgen, en je de smart wheel vervolgens weer moet terugbrengen. Je kunt de aanschaf van een smart balance wheel zien als echte investering; het is vaak niet goedkoop, maar je hebt er jarenlang plezier van.

Dus, ga jij voor huren of toch kopen? Wil je graag meer weten over het huren of kopen van een smart balance wheel of ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Tevens is het mogelijk om een proefrit te maken bij onze winkel in Papendrecht.

Smart balance wheel, kopen of huren wat zijn de voor- en nadelen?

6010-hoverboard-2003088_1920.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: