Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

SmartWheelz Smart Balance Boards (Oxboards)

Betaalbaar, ontzettend leuk, gemakkelijk te leren en oneindig toepasbaar. Smart Balance Boards zijn hip and happening! Verplaats je met een relatief hoge snelheid door druk verkeer en neem je Oxboard bij aankomst gewoon mee naar binnen.


Jezelf verplaatsen kan op veel verschillende manieren. De af te leggen afstand speelt een grote rol in de keuze voor een vervoermiddel. Smart Balance Boards lijken de ideale partner te zijn om korte tot middellange afstanden mee te overbruggen. Deze eenvoudige, lichte en trendy oxboards zijn zeker weten dé hit van de toekomst en ook vandaag.

Wat is een Smart Balance Board of Oxboard?

Het concept is even eenvoudig als geniaal. Een "plankje" om op te staan met aan weerszijden twee wielen. Maar de techniek die erbij komt kijken om het board in evenwicht te houden is uitzonderlijk geavanceerd. Gyroscopen en innovatieve processoren en sensoren zorgen ervoor dat je tijdens het rijden niet voor- of achterover kan kantelen.

Bekij meteen alle slimme modellen

Wielen: Small, Medium of Large

De Smart Balance Boards, vaak ook Oxboard genoemd, zijn er in verschillende versies. De verschillen zijn vooral te vinden bij de wielgrootte. Grotere wielen bieden in de regel een wat hoger comfort en rollen makkelijker over oneffenheden. Modellen met kleine wielen zijn in principe wat wendbaarder en nog betaalbaarder.

Fietsen is moeilijker...

Een Smart Balance Board bedien je met je lichaam. De besturing is zeer intuïtief: naar voren hangen zorgt ervoor dat je vooruit rijdt. Je gewicht naar links of naar rechts verplaatsen betekent dat je een bocht maakt. De zijdelingse stabiliteit is gewaarborgd door de breedte van het board, terwijl de gyroscopen en sensoren ervoor zorgen dat je niet naar voren of naar achteren kan vallen.

Leven op grote voet: de SmartWheelz Pathfinder

Waar gebruik ik zo'n apparaat voor?

De toepassingen van een smart balance board zijn legio. Van slim laveren door drukke voetgangersgebieden tot, met hoge snelheid, over een lang polderfietspad cruisen. Woon-werkverkeer, je dagelijkse gang naar school, eventjes die vergeten boodschapjes halen, afstanden maken in een groot magazijn of op een bedrijfsterrein, je familie bezoeken aan de andere kant van de stad of gewoon een lekker ritje om 's avonds en in het weekend te ontspannen.

Een board als alternatief voor... alles eigenlijk

De snelheid van een Smart Balancing Board is zo'n 12 kilometer per uur. De actieradius bedraagt een flinke 15 tot 20 kilometer. Eigenlijk is zo'n board het ideale alternatief voor fietsen en wandelen. Om nog maar te zwijgen van het voordeel dat een hoverboard in de stad biedt ten opzichte van een auto. Files? Parkeerproblemen? Krassen of ingetikte ruiten? Allemaal zaken waar je je met een SBB geen zorgen om hoeft te maken.Met een Smart Balance Board (Oxboard) mag je gezien worden

En heb je al gezien hoe zo'n apparaat eruit ziet? Ongelooflijke trendy kleuren en motieven zorgen ervoor dat je gezien wordt. En gezien mág worden. De LED-lampjes op het apparaat zitten er niet alleen voor de sier. Jouw zichtbaarheid in de avond krijgt een enorme boost door de felle lichtpuntjes. Slim én veilig onderweg dus.

Zweef door de stad op een SmartWheelz CityCruiser

"Daar ben ik toch veel te oud voor?"

Welnee! Iedereen kan rijden op een Smart Balance Board. De leercurve is zo ontzettend vlak dat veel mensen er zelfs meteen op wegrijden. Wanneer je het juiste gevoel te pakken hebt zul je maar moeilijk kunnen stoppen. Gewoon net als je smartphone iedere avond aan de oplader leggen is voldoende voor een nieuwe dag plezier.

Kom testen in Papendrecht

In onze winkel in Papendrecht hebben wij de Smart Balance Boards demonstratieklaar voor je staan. Niets is leuker dan zelf ondervinden hoe het voelt om een paar centimeter boven de grond te zweven. En neem familie of vrienden gezellig mee. Koffie en thee in overvloed.Als je nog vragen hebt over Oxboards kun je ons altijd even bellen op 078-6416410. Een mailtje sturen naar sales@epine.nl mag natuurlijk ook. En tijdens openingsuren staat onze chat ook voor je open.

Tot gauw? Natuurlijk!

4367-sbb_stunt.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: