Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Top 4 accessoires voor je smart balance board

Geschreven door op Met je smart balance board, of hoverboard, ben je snel en wendbaar. Het is een opvallende manier om zelf van de ene naar de andere plek te komen. Je hebt de keuze uit verschillende typen smart balance boards. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt welk board bij jouw wensen past, kun je nog accessoires aanschaffen. Accessoires die het rijden nog leuker of net wat anders maken. Of je kunt zorgen voor een goede bescherming met kekke accessoires. Deze top 4 laat zien welke accessoires perfect passen bij je smart balance board.

Met je smart balance board, of hoverboard, ben je snel en wendbaar. Het is een opvallende manier om zelf van de ene naar de andere plek te komen. Je hebt de keuze uit verschillende typen smart balance boards. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt welk board bij jouw wensen past, kun je nog accessoires aanschaffen. Accessoires die het rijden nog leuker of net wat anders maken. Of je kunt zorgen voor een goede bescherming met kekke accessoires. Deze top 4 laat zien welke accessoires perfect passen bij je smart balance board.

1. Hover kart


Als je een hoverboard hebt en je wilt deze eens anders gebruiken, dan is de hoverkart echt iets voor jou! Hiermee tover je jouw smart balance board eenvoudig om tot een echte kart. Met het gepatenteerde systeem bevestig je de hoverkart in een handomdraai op een smart balance board. Ook het losklikken gaat gemakkelijk. De hoverkart zorgt er voor dat je kan rijden, remmen , schakelen en zelfs een "wheelie" kan maken! De intuïtieve handbediening geeft je volledige controle over de hoverkart. Door de onafhankelijke achterwiel aandrijving kun je de Hoverkart 360 graden draaien en zelfs achteruit rijden. Dankzij het verstelbare frame is de hoverkart geschikt voor jong en oud. De hoverkart maakt gebruik van de balancing technologie die al bestaat in je hoverboard en is daarmee zeer stabiel. De hoverkart is van betrouwbare kwaliteit dankzij het dubbelgevoerde frame en de solide bevestiging en is verkrijgbaar in 5 kleuren: zwart, groen, blauw, wit en rood.

2. Hoverboard stuurhendel


Als je nog wat moeite hebt om te rijden op je smart balance board is de stuurhendel een handig hulpmiddel. Een stuurhendel helpt je het rijden op een hoverboard onder de knie te krijgen. Je rijdt makkelijker en veiliger en je hebt minder risico op vallen. Het stuur heeft een meedraaiend handvat en dit zorgt voor meer controle over je hoverboard. De stuurhendel van Epine Smartwheelz is speciaal ontwikkeld voor hoverboards met 6,5 inch en 10 inch wielen.

3. Hoverboard beschermhoes


Als je een beetje zuinig bent met je smart balance board is dit jouw accessoire! Met de siliconen beschermhoes bescherm je je hoverboard tegen krassen en schade. Ook als je je balanceboard een andere uitstraling wilt geven is de beschermhoes een uitkomst. In een handomdraai zijn de siliconen beschermhoezen bevestigd en je hoverboard ziet er weer krasvrij en trendy uit. De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen (wit, lichtblauw, zwart camo rood en camouflage). Ze zijn makkelijk om je smart balance wheel te bevestigen.

4. Smart balance board draagtas


Als je op je plaats van bestemming bent aangekomen, kan jij je hoverboard simpel opbergen in deze handige Smart Balance Board draagtas. Zo is je board beschermd tegen krassen en schade. Ook als je op een plek bent waar je met je smart balance board even niet kan rijden is de tas een handige accessoire om je board mee te nemen. De draagtas beschikt over een apart vakje voor het opbergen van de oplader en is beschikbaar voor 6.5, 8 en 10 inch wielen. Met deze draagtas ben je verzekerd van een veilig en schoon transport.

De keuze voor een smart balance board van Epine is kiezen voor kwaliteit. Je hebt gegarandeerd een hoverboard van hoogwaardige materialen en hij is uitvoerig getest. Ook voor de juiste accessoires ben je aan het goede adres. Heb je vragen over welk type past bij jouw wensen of wil je iets weten over de accessoires? Neem gerust contact met ons op!

7659-top-4-accessoires-voor-je-smart-balance-board.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: