Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Airwheel Z5 Elektrische Step Zwart Reviews

Reviews - Airwheel Z5 Elektrische Step Zwart
590,- (incl. BTW)
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 21 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
8 10 21
'ligt aan mij'
0 10
Review door geplaatst op 22 mei 2019

prima step, maar het leerde me dat ik geen 16 meer ben (ik ben 76 jaar oud) Goed geholpen met instellen van App kon de step gemakkelijk retourneren de step zelf heeft alleen pluspunten

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super step!'
10 10
Review door geplaatst op 29 april 2019

Ook service vanuit Epine super!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Airwheel Z5'
7 10
Review door geplaatst op 27 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  Compact
  •  Degelijk
  • Minpunten
  •  Autonomie

Gemakkelijk te transporteren. Goede kwaliteit. Ideaal zou zijn mocht je een reservebatterij kunnen aanschaffen. Communicatie i.v.m. levering product kon beter.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Leuk hebbeding'
10 10
Review door geplaatst op 15 juni 2018
  • Pluspunten
  •  Luxe uitstraling
  • Minpunten
  •  Niks te klagen

Kwaliteit is dik in orde. Zonder veel moeite in elkaar te klappen. Rijdt soepel.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer tevreden, behalve over de batterij'
9 10
Review door geplaatst op 27 november 2017
  • Pluspunten
  •  Robuust
  •  Verstelbaar stuur
  •  Heel compleet (licht, bel etc)
  • Minpunten
  •  Batterij

De step lijkt zeer degelijk gebouwd te zijn met fijne details zoals een fietsbel, smartphone houder, reflector + stoplicht, voorlicht... Vouwt ook eenvoudig in elkaar. Hij is wel redelijk zwaar. Het enige dat mij verontrust is de batterij, het lijkt erop dat hij moeite zal hebben om zelfs nog maar 10 km ver te kunnen rijden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een leuk functioneel hebbeding dat ook nog eens lekker stil is'
7 10
Review door geplaatst op 04 februari 2017
  • Pluspunten
  •  stil
  •  praktisch
  •  vouwbaar
  •  draagbaar
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Ik gebruik deze Z5 nu reeds geruime tijd en ben er best wel tevreden over. Ik gebruik hem vooral in onze magazijnen om vlug wat documenten en kleine pakketjes over en weer te brengen. Ik heb de Airwheel voorzien van een mandje aan het stuur om kleine lichte zaken in te leggen zodat ik de handen steeds vrij heb. Meestal fiets ik... maar als ik de auto neem dat gaat hij vlotjes in de koffer om bv. de afstand tussen parkeerplaats en werkplaats te overbruggen. Tijdwinst en de mensen kijken steevast op als je met deze trendy step passeert. Ik weet niet hoe lang hij het uitzweet op een volle batterijlading daar ik hem enkel voor korte ritten gebruik en heb tijdig terug aan de lader hang.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Geweldig alternatief voor veel duurdere elektrische fiets!'
10 10
Review door geplaatst op 25 juni 2016
  • Pluspunten
  •  Eenvoudig gebruik
  •  Handige app
  •  Snel meenemen in wagen
  •  Goede service
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Oorspronkelijk wilde ik een elektrische fiets kopen, maar de hoge kostprijs en de complexere verplaatsbaarheid met de wagen vormden toch enig bezwaar. Bovendien wilde ik mijn moeder (63 jaar) verrassen met een geluidloos vervoersmiddel dat haar knieën spaart. Uiteindelijk kreeg ik via deze website informatie over de elektrische step Airwheel Z5. Na heel wat informatie en vergelijk de beste keuze prijs-kwaliteit. Een fantastische step met veel voordelen. Handig in gebruik. Een leuke smartphone app waarmee je de maximum vitesse kan instellen en waarop je de snelheid, afgelegde km en resterend batterijcapaciteit kan zien. Wanneer je de step manueel bedient, dus naast stappen of zelf steppen, laadt de batterij opnieuw wat op door de kinetische energie. Uiteraard niet te vergelijken met een fiets maar voor plat of licht heuvelend landschap een prachtig vervoersmiddel. Je moet even de tijd nemen om geleidelijk te wennen aan de bediening en de snelheid, daarna is het echt genieten. Wij kochten een fietsslot om tussen de pedalen te rijgen en zo de step veilig te parkeren rond een paal of zo. Je hebt immers wel wat bekijks en ik zou mijn step niet meer willen missen. De step heeft een chassisnummer en conformiteitsattest, hetgeen belangrijk kan zijn voor de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering in België. Niet alle Belgische maatschappijen beschikken reeds over een aangepaste verzekering. Uiteindelijk had ik de keuze tussen dvv of Axa. De service bij Epine is onberispelijk! Snel antwoorden, vlotte oplossingen, spoedige levering.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'mooie uitvinding'
9 10
Review door geplaatst op 15 juni 2016

een bijzondere ervaring. de step lijkt degelijk uitgevoerd. Zal na een half jaar opnieuw een review schrijven

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Compleet, tof apparaat.'
10 10
Review door geplaatst op 09 juni 2016
  • Pluspunten
  •  Inklapbaar
  •  Pedalen
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Tof apparaat. Ik gebruik hem voor tripjes naar de trein en van de trein weer naar huis.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Prima'
10 10
Review door geplaatst op 03 juni 2016
  • Pluspunten
  •  Goede degelijke kwaliteit
  •  Luchbanden
  • Minpunten
  • Geen minpunten

De buurman reed al een paar weken op deze step en na uitproberen beviel het zo goed dat wij er ook maar 1 hebben aangeschaft. Makkelijk te hanteren en te berijden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Uitkomst'
9 10
Review door geplaatst op 15 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Pedalen.
  •  Gashandel
  •  Opvouwbaar
  • Minpunten
  •  Als je verder dan 25 kilometer wilt rijden moet je een 2e accuset bijkopen

Omdat ik wat slecht ter been ben zochten we naar een alternatief om toch te kunnen blijven bewegen. Verschillende types geprobeerd, zoals de Citbug. Het nadeel daarvan is dat je je voeten achter elkaar moet plaatsen en het bewegen door gewicht niet 123 te leren is. De Airwheel Z5 biedt veel meer comfort door de pedalen en de gashandel.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Kek apparaat'
9 10
Review door geplaatst op 12 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Stabiele pedalen
  •  Rem
  •  Gashendel
  • Minpunten
  •  Kun je meerder accu's kopen?

Alles naar wens

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Tevreden'
9 10
Review door geplaatst op 10 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Pedalen
  •  Goed afgewerkt. aandacht voor detail
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer content met de step. Veel aandacht voor detail met als groot pluspunt de pedalen. Hierdoor kun je prettig staan. Fijn apparaat.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Stevige step, makkelijk bedienbaar'
10 10
Review door geplaatst op 08 mei 2016
  • Pluspunten
  •  Stevig frame
  •  Snelheid
  •  Handige standaard
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Verschillende steps getest en uiteindelijk gekozen voor de Z5 vanwege de grote pedalen waardoor je je voeten naast elkaar kunt plaatsen in plaats van achter elkaar. Dit is veel minder vermoeiend. De kwaliteit is uitstekend.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Ideaal apparaat'
10 10
Review door geplaatst op 28 april 2016
  • Pluspunten
  •  De pedalen zijn ideaal. Je kunt je voeten naast elkaar zetten in plaats van achter elkaar.
  •  Verstelbaar stuur
  •  Makkelijk bedienbare gashandel
  • Minpunten
  •  Oplaadtijd.

We hebben dit model gekozen vanwege de pedalen. Hierdoor kun je je voeten naast elkaar zetten in plaats van achter elkaar en wordt je minder snel moe. De gashandel is goed bedienbaar zodat je ook goed zachtjes kun rijden. Erg tevreden met de kwaliteit.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Chapeau'
10 10
Review door geplaatst op 02 april 2016
  • Pluspunten
  •  Snelle levering
  •  Kwaliteit
  •  Handige standaard
  • Minpunten
  •  Even wennen aan de gashendel

Chapeau voor de snelle levering van de step. Hij bevalt prima!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'pd'
7 10
Review door geplaatst op 21 maart 2016
  • Pluspunten
  •  door zijn opgevouwen grote een echte plus punt in volle treinen
  •  ondanks lange oplaadtijd wel een behoorlijke acciradius van 25 min op vol vermogen
  • Minpunten
  •  oplaadtijd van de accu komt volgens mij niet overeen met de beschrijving, is langer dan aan gegeven

Kan makkelijk en lekker door de stad heen, ook even een winkel in geen probleem. Veel bekijks, maakt gelijk contact met je mede reisgenoten die allemaal willen weten hoe hij bevalt :)

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Fantastisch'
10 10
Review door geplaatst op 07 maart 2016
  • Pluspunten
  •  Mooi design
  •  Verstelbaar stuur
  •  Compleet geleverd, zelfs inclusief schroevendraaier.
  •  Geschikt voor volwassenen
  • Minpunten
  •  Even wennen aan topsnelheid :-)

We hebben deze step aangeschaft om de lange afstanden te overbruggen in onze bedrijfshal. We hebben al eerder een step geprobeerd maar de kwaliteit viel tegen. De Z5 is daarentegen zeer degelijk en enorm handig in gebruik.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Gaaf apparaat'
9 10
Review door geplaatst op 01 maart 2016
  • Pluspunten
  •  Opvouwbaar
  •  Grote pedalen, makkelijk opstappen.
  •  Snel opgeladen
  • Minpunten
  •  Geen opbergmand

Kwalitatief een top product. Je ziet dat er aandacht is besteed aan het design en de afwerking. We hebben hem zelf opgehaald in Papendrecht omdat we eerst nog een proefritje wilde maken.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Leuke step voor iedereen thuis'
10 10
Review door geplaatst op 25 februari 2016
  • Pluspunten
  •  Verstelbare hoogte van het stuur
  •  Accu inhoudt is ruimer dan verwacht
  •  Makkelijk inklapbaar
  • Minpunten
  • Geen minpunten

We hebben deze step nu 2 weekjes in huis en zij er erg content mee. Doordat het stuur in hoogte verstelbaar is kan iedereen ermee rijden. De app is erg leuk om gegevens na te zoeken van ritjes etc.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Enorm blij mee'
10 10
Review door geplaatst op 18 februari 2016
  • Pluspunten
  •  Batterij is snel opgeladen. Als hij helemaal is leeg gereden duurt het max 1.5 uur.
  •  Inklapbaar
  •  Ziet er gewoon goed uit. Mooi deisgn.
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Dit is de ideale elektrische step voor volwassenen. De step rijdt heerlijk soepel en heeft een mooie actieradius. En een voordeel vindt ik dat de accu weer snel is bijgeladen. Kortom een echte aanrader :-)

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice open
    van 09:30 tot 16:30 uur
  • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: